سلام
يكي هم جواب سوال منو بده:n28:
دوستان كسي رمزاي فيتاليتي mortal kombat armaddgon رو داره
من هرچي گشتم نبود
Printable View
سلام
يكي هم جواب سوال منو بده:n28:
دوستان كسي رمزاي فيتاليتي mortal kombat armaddgon رو داره
من هرچي گشتم نبود
دادا تو منوی استوپ Move List رو بزن!حرکتا و کمبو ها میاد.اگه جوی ایستیک داشته باشی دایره یا همون 2 رو بزنی یه لیست جدید میاره که جادوها و قدرتها و فیتالیتیا تو اون لیسته.برو تا آخر لیست.رمزای آخر لیست فتالیتیاست.:n02:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان پس چرا من مشکلی با این بازی ندارم؟ خیلی نرم و روون اجرا میشه برام. هم روی دسکتاپ هم لپتاپ. اصلا اصلا اسلوموشن نمیشه. تنظیمات بازی رو هم روی ultra گذاشتم. بنده خدا اصلا مشکلی نداره که. :n13:
فقط توی تک و توکی از stage ها مشکل داره . مثل graveyard که بیشترین کندی رو داره .نقل قول:
قسمت داستانی رو تموم کردم ولی مثل اینکه ادامه داره اره ؟
ایشون رمز های armaddgon رو میخوان (نه Komplete Edition)نقل قول:
دادا تو منوی استوپ Move List رو بزن!حرکتا و کمبو ها میاد.اگه جوی ایستیک داشته باشی دایره یا همون 2 رو بزنی یه لیست جدید میاره که جادوها و قدرتها و فیتالیتیا تو اون لیسته.برو تا آخر لیست.رمزای آخر لیست فتالیتیاست.:n02:
من تمام استیج ها رو چندتا بازی توشون انجام دادم. مشکلی نداشتن والله. :n13:نقل قول:
منم قسمت داستانی رو تموم کردم. ادامه نداره دیگه. آخرش اسامی اومد بالا.
واسه منم هیچ مشکلی نداره. سیستمم چندان قدر نیست.نقل قول:
دوستان کسی اطلاع نداره سیو این بازی کجاست.؟
Sent by Tapatalk
ای بابا من که روزه ام باطل شد.
اصلا لامسب نمیشه خوب. مگه اینکه چشم بسته بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سیستم دیگه گیر آوردم 9500 یک گیگ هست ویندز سون 32 بیتنقل قول:
حالا پیام خطا عوش شد
[IMG]ganjdownload.ir/mkke.png[/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا به احتمال زیاد مشکل از DirectX نصب کردی باشه آخرین ورژن رو دانلود و نصبش کن.