رامین جان تست سرعت هم از روز و هم از شب (اگه شد) بزار:20:نقل قول:
Printable View
رامین جان تست سرعت هم از روز و هم از شب (اگه شد) بزار:20:نقل قول:
این که محدودیت داره :31:نقل قول:
خوبی مخابرات کرمانشاه اینه مجدودیت نداره و لامصب قطعی زیاد داره
اون اولا خیلی خوب بودا پینگش بازی در نیاره بازم خوبه
بابا صدرحمت به مخابرات کرمانشاه.من تو این 4 ماه و نیم 570 گیگ دانلود کردم.حساب کردم اگه هنوز پارس آنلاین بودم و بابت هر گیگ 5200 پول میدادم الان باید تو این چهار ماه دو میلیون و نهصد هزار تومن پول میدادم در صورتی که با ماهی 50 تومن این اندازه دانلود کردم.تازه دیگه فیلمی برای دانلود نموند وگرنه بیشتر میشد دانلود کرد.حالا چند بار هم قطع بشه خیالی نیست.از بس بابت گیگ اضافه پول دادیم و ترسیدیم حجممون تموم شه بیچاره شدیم :13:
سـلام بـه هـمه ي هـمشهريهاي عـزيزم.
دوسـتان هـنوز دارم بـا مـشكل پـرداخت ايـنترنتي دسـت و پـنجه نـرم مـيكنم: دي !.
بـه پـيشتيباني هـم زنـگ زدم ،گـفت واسـت درسـتش مـيكنيم! امـا الان چـندروزه كـه خـبري نـيست و هـنوز هـمون خـطا رو مـيده!.
از شـانس بـدِ مـن فـردا شـارژم تـموم مـيشه ... حـالا كـي ديـگه حـوصله داره از ايـن بـرف و بـاران و سـرما بـره خ. حـاج مـمد تـقی : دي !.
چـه كـنم :19:؟؟!
مـوفق باشـ:40:ـيد!.
سجاد جان بهترین راه اینه که هی به 1899 زنگ بزنی هر بار یکی ور میداره بگو چند روزه زنگ میزنم امروز فردام میکنین:27: 5 6 باری زنگ بزن :31:نقل قول:
شاید الان درست کردن واست :46:
نا امید نشو هی زنگ بزنگ با این پشتیبانی مزخرفشون :2:
من هم یه بار واسه یکی از فامیلامون اینجور کردم 3.4 بار زنگ زدم بعد یک ساعت درست کردن :21:
آقا این دفتر مخابراتی ها که هستن توی تعطیلی عید برای شارژ ؟ آخه من 6 فروردین تموم میشه میگم دستمونو نذارن تو حنا :دی
سلام ممنون میشم اگه قیمت ها رو بزارید
256
512
1 mg
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
سلام اگه میتونید قیمت 1 مگ رو به من بگید مخابراتنقل قول:
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
خودتو شانست ولی باز هستن شاید اینترنت یکی مشکل پیدا کردنقل قول:
صفحه اول قیمت ها هستنقل قول:
زنگ بزن 7210600 (دفتر صبانته ) کلی حرف بزن طلبکار شونقل قول:
بگو درستش کنن
منم مشکل داشت درستش کردن
نقل قول:
زنگ بزن 7210600 (دفتر صبانته ) کلی حرف بزن طلبکار شو
بگو درستش کنن
منم مشکل داشت درستش کردن
سجاد مگه از مخابرات نت نگرفتی؟نقل قول:
سـلام بـه هـمه ي هـمشهريهاي عـزيزم.
دوسـتان هـنوز دارم بـا مـشكل پـرداخت ايـنترنتي دسـت و پـنجه نـرم مـيكنم: دي !.
بـه پـيشتيباني هـم زنـگ زدم ،گـفت واسـت درسـتش مـيكنيم! امـا الان چـندروزه كـه خـبري نـيست و هـنوز هـمون خـطا رو مـيده!.
از شـانس بـدِ مـن فـردا شـارژم تـموم مـيشه ... حـالا كـي ديـگه حـوصله داره از ايـن بـرف و بـاران و سـرما بـره خ. حـاج مـمد تـقی : دي !.
چـه كـنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟!
مـوفق باشـ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـيد!.
راستی منم که الان امتحان کردم نوشت: کاربر مورد نظر یافت نشد
فکر کنم مشکل سراسریه:دی