حالا یعنی باید زامبی رو من نصب کنم ؟ باشه نصب میکنم ببینم چی میشه هرچند که چشم آب نمیخوره . آخه چطور ممکنه که resume نداشته باشه بعد بریم توی زامبی و بعد خارج بشیم و یدفعه یادش بی افته که من تا کجا چک پوینت داشتم و resumeش بیاد !! :13:
Printable View
حالا یعنی باید زامبی رو من نصب کنم ؟ باشه نصب میکنم ببینم چی میشه هرچند که چشم آب نمیخوره . آخه چطور ممکنه که resume نداشته باشه بعد بریم توی زامبی و بعد خارج بشیم و یدفعه یادش بی افته که من تا کجا چک پوینت داشتم و resumeش بیاد !! :13:
شما وقتی کمپین رو بزنی برای بار اول New Game رو میبینی...بعد برگرد و دوباره گزینه کمپین رو انتخاب کن این دفعه Resum Game فعال میشه و میتونی ادامه بازی رو دنبال کنی
من هم مشکلم همین بود و با این روش حل شد
سلام
من تازه می خوام این بازی رو بگیرم ، آیا نسخه یا ورژن خاصی رو باید بگیرم؟
ورژن خاصی نداره.نقل قول:
اه اه خیلی صدا تفنگا چرتو پرت،انگار داری ترقه بازی میکنی مخصوصا صدا هفتیرش که اول بازی داری
حیف حیف.خاک بر سر شرکتی که زحمت بکشه بد با ۱ کوچولو کمکاری بزنه بازیو بری...
؟ چی میگی فروش bo از مدرن وار 2 هم بیشتر بوده نه به خاطر سینگل بلکه به خاطر مولتی
البته پیشنهاد نمیکنم بخرید - من با کلی زحمت تونستم بالاخره پینگ 200 تا بگیرم (کمترینی که تاحالا با نزدیک ترین سرور گرفتم)
تو این روزا غیر ممکنه که بتونید راحت بازی کنید هی لگ میگیرید
به نظر من cod7 نسبت به نسخه قبلی خیلی ضعیف تر بود.
همش هم تقصیر شرکت اکتیویژن هست.
فقط infinity ward میتونه بازی های cod خفن بسازه.
مگه سازندش infinity ward نیست ناشرش اکتیویژن ؟نقل قول:
سازنده اش Treyarch است و ناشرش Activision استنقل قول:
من یه جا گیر کردم : اونجایی که پل رو با آر پی جی میزنن و رفیقمون میفته پایین و من میپرم اونور پل ... همینجوری دنبال اون دو نفر میرم تا از یه پرتگاه بپرم ... فکر کنم باید چتر رو باز کنم ... اما نمیدونم با کدوم دکمه باید فعالش کرد؟!
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://up.--------.com/images/pnrryxy6aepp0zb5zs6.jpg