آقای reb منو مسخره کردن فقط خواستم بهشون توضیح بدم همیننقل قول:
بقیه پست ها هم در جواب دوستان بود
Printable View
آقای reb منو مسخره کردن فقط خواستم بهشون توضیح بدم همیننقل قول:
بقیه پست ها هم در جواب دوستان بود
داداش شما نباید اینقدر خسیس بازی دربیاری من خودم هرچی بلد بودم توی این انجمن یاد دادم نمونش شکستن قفل کینگ که پاک شد تایپیکش پس اگر بلدی همین جا به بقیه هم یاد بده اگر هم بلد نیستی پس هیچی نمی خواد هی بگینقل قول:
درضمن بعضی ها میگن پارس آنلاین سرویس هاشو روی 2مگ می بنده یعنی چی بابا اگه 2مگ باشه باید سرعتش 256کیلوبایت باشه تازه سرعت من الان شده8کیلوبایت که 128 هم نیست چطوری 2مگه؟
این پارس انلاین دیگه واقعا افتضاح شده...من شیرازم دیشب 100 مگا بایت هم نتونستم دانلود کنم....افتضاحه سرعت شبانشون....اگه اینجوری باشه میریم شاتل ..
نقل قول:
من هم سه ماه حدودا از قراردادم باقیه وقتی تموم بشه میرم رو شاتل , حداقل اون سرعتی که تو قرار داد ذکر شده بود رو ارائه می دادن , درسته پارس آنلاین 4 شب حال میده و یهو 4 گیگ دانلود میکنی ولی 40 شب حالتو میگیره و اینطوری 100 مگ دانلود میکنی :41:
شما سرویستون چی بوده ؟ الان شبی چند مگ دانلود می کنید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنده همچو جسارتی نکردم و برای همین از قسمت LAN روتر که فرمودید چیزی باید غیر فعال بشه و یادتون نیست چیه عکس گذاشتم که بیاد بیارید.
هیچ روشی وجود نداره.. همش الکیه...نقل قول:
من ارزو دارم یه شب بیشتر از 500 مگابایت دانلود کنم....سرعت دان شبانم : 10 الی 20....خوب این افتضاح نیست؟...شما جای من چیکار میکردی؟...:2:نقل قول:
نقل قول:
این ربطی به اون روش نداره و فقط در جواب دوستمون بود که با بازی آنلاین مشکل داشتن
که باید تیک گزینه Disable DHCP server رو بزارن تا مشکلشون حل بشه
سلام
اشتراکم رو بصورت اینترنتی تمدید کردم،هنوز اشتراک جدید فعال نشده،راهنمایی بفرمایید.