سلامنقل قول:
من الان نگاه کردم دیدم شاتل طرف شما رو پوشش میده .احتمالا داتک هم پ.شش میده.هر کدومو دوست داری انتخاب کن
Printable View
سلامنقل قول:
من الان نگاه کردم دیدم شاتل طرف شما رو پوشش میده .احتمالا داتک هم پ.شش میده.هر کدومو دوست داری انتخاب کن
من 64 رو گرفتم با محدودیت 2 (البته اسمش 64 هست تقریبا سرعتش 256 کیلو بیت هست)نقل قول:
براتون پیغام خصوصی میفرستمنقل قول:
سلام :
من پيش شمارم 7798 هستش.
يه شركتي كه adsl محدود 2 gb داشته باشه و ماهي 10 تومن هم بگيره و سرعت دريافتشم خوب باشه و شبها سرويس رايگان بده رو لطفا به من معرفي كنين
خب شما می تونی شاتل 128/128 بگیری ماهی 14 تومن از ساعت 1 شب تا 7 صبح هم مجانیهنقل قول:
ترافیکش هم 2.5 گیگ در ماهه
بابا این اسیا چرا این جورییه
بعد-12-10 روز چهارشنبه هفته پیش زنگ زدم میگم خطم رانژه شده؟ میگه باید پنج شنبه وصل بشه ولی چون مخابرات زود میبنده میوفته شنبه یعنی امروز !
امروز زنگ زدم میگم وصل شد میگه نه 2-3 روز دیگه وصل میشه
تا حالا با این 2-3 روز کردناشون 10-15 روز شده خدا بدادمون برسه !
همينجوريه ديگه...حالا شانس بيار وصل شد سرعتش خوب باشه و هي قطع و وصل نشه!نقل قول:
ربطي به آسيا تك نداره مخابراتتون گشاد تشريف دارننقل قول:
خدایی مرکز مخابراتی ما توی تهرانپارس خیلی خوبه.علاوه برر اینکه تمام شرکت هارو پوشش داده(حتی شرکت هایی که اصلا معتبرر نیستن)من 28 مرداد به داتک سفارش دادم و امروز یعنی3 شهریور رانژه کردن.همینجا ازشون تشکر میکنم.هر چند که الان هنوزم ای دی اس ال من نصب نشده
اهان!!!!!!نقل قول:
سلام
من دارم ADSL صبانت نداگستر (نداگستر صبانت؟ صباگستر ندانت؟ ندانت صباگستر ؟!) می گیرم.
لطفاً یک مودم خوب و ارزون پدرومادر دار به من معرفی کنید. نمیخوام از خودشون بگیرم.
ممنون. :11: