برای من دیسکانکت کرد اگر اشتباه نکنم ساعت 2:05. مساله ای که هست هنوز ریزکارکرد و کارکرد کلی هم خوانی نداره و طبق محاسبات من 2 برابر حساب می شه توی کلی!!!!نقل قول:
Printable View
برای من دیسکانکت کرد اگر اشتباه نکنم ساعت 2:05. مساله ای که هست هنوز ریزکارکرد و کارکرد کلی هم خوانی نداره و طبق محاسبات من 2 برابر حساب می شه توی کلی!!!!نقل قول:
واقعا اعصابمو خورد کرده این مخابرات لعنتی یه دقیقه میرم نت 100 مگ الکی میندازه چکار کنم به نظرتون؟ از طرفی چرا تو سایت زدن 1 تا 7 رایگان از این طرف 2 تا 6 رایگانه این خلاف نیستش؟ نمیشه شکایت کرد؟ کلاه برداری نیست؟
اگه میتونید بیاید با هم بریم تو سایت همه شکایت کنیم بلکه چیزی بشه خیلی کلاه بردارن آخه
دقیقآ موضوعی بود که میخواستم در موردش صحبت کنم، برای من هر دو روز تقریبآ 400-500 مگ کم میکنه در حالی که میانگین مصرف روزانه ام طبق ریزکارکردهای گذشته و همینطور گزارشات برنامه Bitmeter روزانه کمتر از 100 مگ مصرف داشتم!:n13:نقل قول:
ماله منم همینطور هر روز تقریبا 200 مگ اضافه دانلود دارم بدون اینکه دانلود کنم الان که دقت کردم دیدم میزان دانلود شبانه رو از 2 تا 5 محاسبه کرده اون یکی دو ساعت دمه صبح کاملا بی حساب کتاب محاسبه میشهنقل قول:
کی به کیه
سایت ریزکارکرد دوباره خراب شده:n13: -
دوستان امروز از طرف مخابرات به ما زنگ زدن گفتن باید زودتر قبض تلفن را پرداخت کنیم وگرنه قطع می شه.. در صورتی که ما هیچ وقت دیرکرد توی پرداخت ها نداشتیم..... همیشه به موقع پرداخت می کردیم.. اولین باره بهمون زنگ می زننن
هزینه اینترنت 60 هزار تومن اومده در صورتی که حتی نسبت به ماههای قبل کمتر هم مصرف کردم
سایت مخابرات را هم رفتم چک کنم دیدم اصلا" کلا" سایتش داغون شده.. اصلا" دیگه جایی برای چک کردن حساب کاربریمون نداره
الان تکلیف من چیه؟ چطوری می تونم ثابت کنم که اینقدر مصرف نکردم؟
گیر عجب دزدهایی افتادیم ها
دوحالت داره یا پرداخت می کنید یا نه.نقل قول:
1- پرداخت با 1818 بعدا شکایت کنید اگر قبول کنند توی قبض بعدی اصلاح و کم می کنند.
2- پرداخت نکنید اول تلفن بعدا هم اینترنت قطع می شه. بعدش شکایت کنید سه حالت داره همون موقع اصلاح می کنند، می گن پرداخت کنید توی قبض بعدی اصلاح می کنیم و حالت آخر قبول نمی کنند!
با 2020 تماس گرفتید؟ برای شکایت هم می تونید به مخابرات اصلی برید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
2020 مگه برای قبض ها هم پاسخگو هست؟ اگه با 2020 تماس بگیرم مگه اونها متوجه می شن که اشتباه شده یا نه؟
می تونم قبل از پرداخت مراجعه کنم ساختمون مخابرات و شکایت کنم؟ مخابرات اصلی آدرسش کجاست؟
این جور که بوش می یاد دوباره سیستمشون از قصد قاطی کرده.... بالا دیدیم بعضی از دوستان هم نوشتن که مقدار مصرف را براشون اشتباه زده
من 2020 را برای اشتباه محاسبه حجم و هزینه اینترنت گفتم. آره مراجعه کنید ( ولی فکر کنم یه مدت کوتاهی وقت داری پرداخت کنی!) مخابرات اصلی منظورم خیابان مخابرات برای ای دی اس ال از درب کوچه که وارد بشی طبقه دوم (اگر اشتباه نکنم) برای بررسی مشکل قبض و ای دی اس ال هست؛ خود 2020 هم طبقه 4 بود (بازم اگر اشتباه نکنم)نقل قول:
-------------------
دوستان نامحدود اوضاع سرعت چطوره؟
برای این که بخوام شکایت کنم باید حتما" با 1818 پرداخت کنم؟نقل قول:
برای شکایت باید کجا مراجعه کنم؟