راست میگه چینیه ولی روش نوشته ژاپن ولی تو سایتش میری نوشته فیلیپین
در هر صورت کیفیتش نسبت به سایره چینی هایی که تو بازار هستند که معلوم نیست درجه 5 یا 6 هست خیلی بهتره
Printable View
راست میگه چینیه ولی روش نوشته ژاپن ولی تو سایتش میری نوشته فیلیپین
در هر صورت کیفیتش نسبت به سایره چینی هایی که تو بازار هستند که معلوم نیست درجه 5 یا 6 هست خیلی بهتره
دوستان، من يه مشكل عجيب برخوردم
همونطور كه قبلا گفتم، من يك پلير سامسونگ با يك آمپ انكيو 608 دارم. من تا الان هر دي وي دي ( كپي يا اوريجينال) رو توي پليرم ( پلير سامسونگ) قرار دادم به مشكلي برخورد نكردم. ولي اين بار كه دي وي دي قهوه تلخ رو گرفته بودم، ديدم كه صدا نداره، يك دي وي دي ديگه تو دستگاه گذاشتم، خوب صدا داشت. پلير رو از آمپ جدا كردم و مستقيم به تي وي وصل كردم، صدا داشت. نميدونم مشكل چيه، تمامي حالتهاي مختلف صدا رو توي آمپ كنترل كردم. تو هيچ حالتي صدا نداشت. جالبه كه فقط با دي وي دي قهو تلخ اين مشكل بوجود مياد ( تمامي قسمتهاش). ولي وقتي وي سي دي قهوه تلخ رو ميگيرم مشكلي نداره.
كسي ميتونه كمك كنه كه مشكل از چيه، من انواع دي وي دي رو تا بحال چك كردم و بجز اين دي وي دي تا به حال به اين مشكل برخورد نكردم.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی صدا رو از پلیر بدی به تی وی بعد از تی وی بدی به آمپ.
نقل قول:
خوب اين كار كه شدنيه ، من هم فعلا اين كاررو كردم، ولي خوب دنبال علت مشكل ميگردم. ميخوام بدونم چرا اين دي وي دي اينجوريه
بالاخره تونستم از این پیر مرد (باند هامو میگم :5: ) تو اینترنت یه عکسی پیدا کنم !!!
من اینارو وصل کردم به آمپ 819 و واقعا صدای خوبی دارم الان . نظرتون در موردش چیه ؟؟
البته باندای من خیلی تمیز تر از اینه . خیلی ازش مراقبت میکنم ! قبل از منم بابام خیلی ازش مراقبت میکرده !! بچه که بودم برای اینکه نزنم داغونش کنم چند سالی تبعید شده بوده بالای کمد از دست من !!!
کد:http://www.five.vn/detail.aspx?t=2163558
سلامنقل قول:
جالبه دي وي دي پليرهاي سامسونگ فقط كد2 پخش مي كنند! شما حتما نسخه هايUK تهيه ميكني؟ درسته؟
تا جاي كه من ميدونم سامسونگ هاي بازار ايران كد 2 هستند و 1 پخش نمي كنند و مولتي هم نميشن!
نقل قول:[دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI یک پروتکل برای انتقال صدا و تصویر در حالت دیجیتال هستش و کابل هاش فقط در ورژن متفاوت هستند! بله درسته که یک کابل مرغوب تر نویزپذیری کمتری داره ولی شما با هر کابلی داری تصویر رو به طور کامل دریافت میکنی بهترین و گرونترین کابل دنیا رو هم بخری هیچ تفاوتی تو صدا یا تصویرت نداره! در حالت دیجیتال شما یا ارتباط داری یا نداری! فقط نسخه پورتها باید با کابل مچ باشه! مثلا برای 3D شما حتما باید پلیرت در عین داشتن توانایی پخش سه بعدی از درگاه HDMI نسخه 1.4 بهره ببره و تلویزیون شما هم باید 1.4 باشه ورودیش و در نهایت با همین نسخه کابل هم متصل بشن. حالا این که بعضی فروشنده ها چه پولهایی میگیرند و بعضی برندها چه تبلیغاتی میکنن بگذریم! شما مطمئن باش همین کابل های 6-7 تومنی هم کارتون رو راه میندازه!نقل قول:
مردم ما به اندازه كافي فقر اطلاعاتي دارن!شما با نظرات كتابي خواهشا بدترش نكن!نقل قول:
تو سيستم هاي HIGH-END حتي زير كابل لرزش گير ميزارن و روي صدا و تصوير تاثير داره!
شما خيلي كم اطلاع هستيد و اصلا حتي نميشه با شما بحث كرد! چرا چون متوجه تغييرات و مسائل فني مربوط نميشي.
ایشون کاملا درست میگن.نقل قول:
HDMI دیجیتال هست و نویز و این صحبت ها اصلا در موردش صدق نمیکنه. یا تصویر و صدا میده با بالاترین کیفیت, یا اصلا نمیده هیچی که به اون میگن خراب (همون قضیه ی 0 و 1)
چرا تو Component و Composite و آپتیکال باید وسواس به خرج داد چون اینا آنالوگن. اما HDMI نه. همون 7 8 تومنی ها هم کار آدمو راه میندازه با بالاترین کیفیت.
دوست من ميشه بفرمائيد اين تفاوتي كه در صدا و تصوير سه برند معتبر مثل VAN DEN HULنقل قول:
120 هزار توماني با مانستر 80 هزار توماني و Wireworld
420 هزار توماني در دموي كه جناب برزين در شركت آوين آوا داشتن روي بلوري پلير LX91 پايونر در چي هست؟ اون همه تغيير در بافت تصوير! صداي كاملا متفاوت در برندهاي مختلف؟ تازه بدونه Break-in كامل؟
لطفا جواب درست بدين؟