مغزم ترکید انقدر چیزای جور با جور اینجا هست من که نفهمیدم ساین کردن یعنی چی آموزشش رو دیدم ولی اصلا نمیدونم یعنی چی (خوردنیه ، دیدنیه چی هست:31:) یکی منو روشن کنه:2:
Printable View
مغزم ترکید انقدر چیزای جور با جور اینجا هست من که نفهمیدم ساین کردن یعنی چی آموزشش رو دیدم ولی اصلا نمیدونم یعنی چی (خوردنیه ، دیدنیه چی هست:31:) یکی منو روشن کنه:2:
سلامنقل قول:
نه استفاده نکردم.
میرم و 30 ام بر میگردم.
تو اولین فرصت حتما.... البته شاید تا اون زمون راهش پیدا بشه... در ضمن توی هواپیما همین ورژن رو تستش میکنم ببینم سرعت بالا روی تشخیص و دقت این OVI چه تاثیری میزاره...
فعلا...
ساين اينه كه :يعني روش ساين:شما ابتدا شماره سريال گوشيتونو به بعضي از فروم ها كه همين فروم هم جزش ميشه ميدين و بعد از دو سه روز دو تا فايل به شما ميدن كه بعد نرم افزار هاي مختلفي از قبيل signsis هست كه شما اون دو فايل و برنامه اي كه مي خواين ساين كنين رو بهش ميدين اونم فايل ساين شده ي برنامه رو بهتون ميده البته بايد تاريخ گوشي شما هم درست باشه البته به ميلادينقل قول:
فكر كنم اينا رو خودتونم ميدونستين درسته؟نميدونم والا
برنامه ی آپدیت گوشی توی خود مموری نیست باید دانلود کنم؟
اینهم توضیحات کامل اینکه ساین کلا" چیه :نقل قول:
با تشکر از آقای امینی !نقل قول:
مرحله اول: ساین کردن یعنی چه و لزوم ساین کردن برنامه ها
اولین و بیشترین مشکلی که دوستان عزیز در نصب برنامه های خودشون باهاش برخورد میکنن اینه که با یه پیغام خطا در هنگام نصب برنامه مواجه میشن و برنامه نصب نمیشه . متن خطا هم معمولا اینه "Certificate error. Contact the application supplier" .این پیغام میگه که شما باید برنامه خودتون رو ساین کنید.حالا اکثر کاربران عزیز این سوالات براشون پیش میاد
خوب حالا این ساین یعنی چی ؟
چرا باید برنامه های خودمون رو ساین کنیم ؟
با یه مثال جواب سوال اول رو میدم.فرض کنید یه برنامه رو از اینترنت و یا هر جای دیگه پیدا کردید و اونو تو گوشیتون نصب کردید.شما که نمیدونید این برنامه رو چه کسی نوشته و یا برای چی نوشته. حالا از شانس بد شما اون برنامه ای که نصب کردید رو یه آدم خلاف مثل من نوشته و از نوشتن این برنامه مقاصدی داره مثل آسیب زدن به گوشی های دیگران مثل همین ویروس هایی که هی در موردشون میشنوید , استفاده از مطالب یا فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و اخاذی از اونها و چندین دلیل دیگه.حالا شما به عنوان یه کاربر معمولی از کجا بدونید که یه برنامه خوب هست یا نه ؟ شرکت سازنده سیستم عامل سیمبیان اومده و این مشکل رو برای شما حل کرده و اون هم اینطوریه که سیستم عامل خودش رو طوری طراحی کرده که هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز میکنه و اگه یه سری کد یا الگوریتم خاصی تو برنامه ببینه اجازه نصب به اونها میده در غیر این صورت نصب متوقف میشه.حالا این کدی که تو برنامه ها هست از کجا میاد؟ شرکت سازنده سیبیان به همه سازندگان برنامه برای این سری گفته که اگه میخوان برنامه هاشون تو گوشی های نوکیا سری 9.1 نصب بشه باید یه نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا بعد از تست و در صورت بی عیب بودن اونها این کد و یا الگوریتم رو به برنامه اضافه میکنن تا قابلیت نصب رو داشته باشن.پس با این حساب همه برنامه هایی که تو بازار هستند ساین شده هستند.خوب حالا که تقریبا فهمیدیم ساین چیه این سوال پیش میاد که خوب اگه اونها ساین شده هستند پس ما چرا باید دوباره ساین کنیم؟جواب اینه که چون این الگوریتم ساین طوری طراحی شده که اگه کسی مثل هکر ها و کرکر های عزیز اونها رو باز کنن این کد و یا الگوریتم از بین میره و برنامه میشه ساین نشده و چون ما از برنامه های کرک شده و یا قفل شکسته و به صورت مجانی استفاده میکنیم و چون یه کرکر برای کرک کردن یه برنامه نیاز به باز کردن برنامه داره تا بتونن قفل اونو بشکنه پس برنامه به صورت ساین نشده درمیاد.حالا چاره چیه؟ چاره اینه که یا شما باید برید و اون برنامه رو از سازنده اصلیش بخرید و یا هم یاد بگیرید که چطور برنامه ها رو ساین کنید.البته این ساین کردن ما با ساین کردن شرکت سازنده سیبیان یکی نیست و اونو برنامه هایی رو که ما ساین میکنیم هنگام نصب اگه دقت کرده باشین میگه که این برنامه تایید نشده هست و بهتره نصب برنامه متوقف بشه و در صورت نصب تمام عواقب ناشی از استفاده از این برنامه پای خود کاربره.پس لطف کنید و هر برنامه ای رو در هر سایتی که دیدید دانلود نکنید و فقط از جاهای معتبر برنامه بگیرید
بعد برای ساین برید توی این تاپیک کاملا" توضیح داده شده :
آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه SignSiS
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
ممنون دوست عزیز ؛ ولی ایشون گفتن که روششو میدونن و دیدن فقط میخان بدونن که ساین چیه !نقل قول:
والا منم اگه اینطوری برام توضیح بدن هیچی نمیفهمم :دی !
این جملتونم خیلی باحاله :دی !
ساين اينه كه :يعني روش ساين
با پیسی سوییت هم میتونی آپدیت کنی، اما بهتره از همون sony ericsson update service استفاده کنی.نقل قول:
آره باید دان کنی.
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=gb&lc=en
نقل قول:ممنون از آقا پیام گل !نقل قول:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
شه ژالب ، در یک زمان !
بابا اپدیت ویندوز هم 110 مگ نیست!!!(الان قیافم مثل آواتارمه)
نکنه 110 کیلو بایت
من دابلیو نهصدو پنجامو همینطوری با همین برنامه آپ کردم بیش از 180 مگابایت شد !نقل قول:
ولی یه خوبی داره اینکه اون فایل آپدیت دانلود میشه و تو سیستمتون باقی میمونه ؛ هر موقع براتون مشکل پیش اومد میتونید با چند ثانیه وقت دوباره همون ورژنو آپ کنید !
تا اینکه ویندوزتونو پاک و فرمت کنید درایوتونو !
بچه ها من یه برنامه هایی تو youtube برا این گوشی دیدم که ظاهرش رو کاملا عوض میکنه و چندین و چند مدل داره ، مثلا مدل آندروئید و ویندوز موبایل HTC ! فک کنم اسم برنامه SPB Mobile Shell 3rd بود ! حالا این و مدهای مختلفش رو میشه از کجا گیر آورد ؟ مشکلی که واسه گوشی به وجود نمیاره ؟!
یه مورد دیگه هم فایلهای فلشی هست که تو دسکتاپش استفاده میشه ! مثلا نمونه معروف آکواریم ! اینارو از کجا گیر بیاریم ؟!