پک نهمش بهتر بود.. ولی بازم به خاطر این بابا اتی بود.. این دوتا پیرمردها مثل سوپراستارها هستن :31:
اگر اینا رو از دست بده واقعا سریالش خیلی افت میکنه.. بقیه شخصیت ها اینقدر جنبه کمدی ندارن..
Printable View
پک نهمش بهتر بود.. ولی بازم به خاطر این بابا اتی بود.. این دوتا پیرمردها مثل سوپراستارها هستن :31:
اگر اینا رو از دست بده واقعا سریالش خیلی افت میکنه.. بقیه شخصیت ها اینقدر جنبه کمدی ندارن..
وای که چه حالی کردم - در جواب دوستانی که گیر داده بودن به باطریه لب تاپه مستشار - بلوتوث باطریه لیتیوم دوبل در اورد:16::16::16: - خیلی منتظر این کاره مهران بودم:16::16::16:
مونا فقط سیبیل نداشت :31:
ثانیه های آخر قسمت آخرش هم خیلی جالب بود..
مترجم میخواست کلمه( پرستیج )رو برای برزو خان توضیح بده....کر..خنده بود...
قیافه برزو خان یه طرف( :ohno: )توضیح دادن کلمه پرستیج به زبان فرانسوی هم یه طرف...( :cool:)
من و داداشم که از خنده داشتیم میمردیم...:16:
محتوای مخفی: قیافه ها حین توضیح کلمه پرستیج
تو مصاحبه همشهری جوان اگه می خوندید تقریبا تاکید شده بود که باباشاه حذف نمیشه. فقط میمیره زنده میشه.
اگه دقیق دقت کنید اسمش رو دوبار مینویسه. یه بار با تصویر بابا شاه یه بارم زیر عکس توپولف. پس باباشاه برمیگرده.نقل قول:
این پک چقد حرف داشت؟!!!
توطئه!!
حرف های بلوتوث درمورد از بین رفتن تمدن که همه بهش اعتراض کردن با هم که....!!!
یا مثلا عرق ملی برزو!!
و خیلی چیزای دیگه.....
این زیر اب زدن رو هم کلی کیف کردم!!!عجب نامردی بود این کاترین!!ینی گرفت دهن مهن بلوتوث و مستشار رو با هم سرویس کرد!!!جالب اینکه کل دربرا داره رر میکنه ولی چون فعلا! دارن سود میکنن،از ضرر اینده ناراحت نیستن!!!
نقش بلد داره خراب میشه....دیگه اون قدرت رو نداره!!دیگه بهش نمیخندم زیاد!!(هرچند دیگه مثل قبل پدر سوخته نمیگه!!)
انقد استفادش کردن که شارژش تموم شد....
اون تیکه ی باطری بلوتوث هم باحال بودش...
گرفتن مدرک از اکسفورد برای لعبت الملوک هم جالب بود و خیلی مهم(طی دو ماه غیر حضوری هر لیسانسی میگرفت براش!!!)
و.... که یادم نیست هنوز!!
پایان قسم 26 خیلی با حال بود....
بلوتوث تیکه جالبی رو پروند :
شما عینکی ها عادتان هست هر کس دروغ های شما را باور نمی کند می گویید طرف نمی فهمد !!!!!!!!
من که خدمت دوستان عرض کرده بودم مهران مدیری همچین سوتی ای نمیده.چه میشه کرد صبرشون کمه دیگهنقل قول: