خیلی خوب بود...مرسی...:31::31::27::27::31::31: کلی خندیدیم:40:...:11:نقل قول:
Printable View
خیلی خوب بود...مرسی...:31::31::27::27::31::31: کلی خندیدیم:40:...:11:نقل قول:
اين سوتي هاي دوستام ها!!!!
خودم سوتي ندادم!
گوشي ايرانسل
قرن 2007
کره جهان
محمد شاه مجلس را به سوپ بست توپ را گفت سوپ:20:
دست مرسی. بسی خنددیم.نقل قول:
خواهری خوش اومدی. جالب بود....نقل قول:
------------
بچه ها ادامه بدین.
2نقل قول:نقل قول:میبینم که برنامه 90 راه انداختین و کارشناسی میکنیننقل قول:
این سوتیه چیز داشت منم وارد حاشیه نشدم طوریکه میشه ازش 2 جور برداشت کرد نوشتم در اصلم همینطوره و ما به هردو خندیدیم اما اون کلمرو با تاکید گفت و یکم زبونش گرفت و دقیقا اینطوری گفت (i:coon-aa) حالا خنده داشت یا نه؟
من دیگه زیاد حاشیه هاشو تعریف نکردم.
---------
wnr girl مرسی خیلی جالب بودنقل قول:
دم همه ي سوتي نويسا گرم!
امروز سر جلسه امتحان بوديم ... بعد اين اوليارو ميشونن كنار ما كه چي كسي تقلب نكنه ... اين پسره هم كه بغله ما بود چند روز بود هي اذيت ميكرد! (سر جلسه هيچي نميبرم جز يه خودكار) اينم هي گير داده بود كه اين خودكاررو از من بگيره سر به نيستش كنه! زورش هم نميرسد هي زور ميزد نميتونست! اينم عادت داره يه جامدادي با كلي خرت و پرت مياره! شال گردن و دستكشاش رو هم ميچپونه تو كلاش اويزون ميكنه به جا ميز(كلا شباهت زيادي به مستر بين داره) ... بعد هي اين پا ميشد ميرفت بيرون دوباره بر ميگشت ... هي تلاش ميكرد اينو از من بگيره! آخرش قاطي كرده بود اون كلاهرو با اون همه محتوايت كوبيد تو سره من! منم يهو ديديم همه برگشتم به طرف من يه صدايي هم قبلش اومد! بد ديدم پسره داره به من نيگا ميكنه! بعد عمق فاجعرو دست يافتم بهش(جا مدادي بد بختشو از پنجره شوتيدم به بيرون! ) ... بعد يهو ديدم رفت بيرون در عرض دو ثانيه با جامداديش برگشت گفتم چي شد يهو ... گفت فلاني پايين بوده برام اورده! هيچجي ما هم كلي ازش عذر خواهي كرديم كه دست خودم نبود جون تو!(واقعا هم نميدم چرا من اينكارو كردم!) ...
اگه شبيه سوتي نبود ديگه خودتون يه كاريش كنين!
________
يكي ديگه همين امروز ...
من عادت دارم اصلا يه جاي درس حسابي برا درس خوندن نميشينم ... يا رو مبل يا روزمين يا رو ميز غذا خوري!
امرو رو ميز غذا خوري بودم! بد مامانم نشسته بودش ... منم عادت دارم پشت ميز ميشينم شونصد متر ميرم پايين پاهام هم چهل متر وا ميشه!(از عرض و طول!!!) ...هيچي در اوج درس خوندن خسته شده بودم گقتم پاشم برم يه چرخي بزنم ... يه دم پاييم كه زيره ميز بود و پوشيدم ... اونيكيو هرچي زور زدم نتونستم بپوشم ... يهو ديديم مامانم اينجوري ميكنه دمپاييه منو ميخواي چيكا(پاش رو دمپايي من بود!) هي تلاش ميكرد اينو بپوشه منم داشتم از خنده ميمردم ... بعد نيگا كرد ديد كه بعله ...! (خودش هم زد زير خنده!)
اره استرس خیلی داشتم ولی میخواستم برم برج میلاد از اونجا بپرم چون هم (به قول اون زنه تو صرفه جویی مصرف سوخت) کلاس داره هم ادم دیگه مطمئن میشه که ازراییل اومده سراغش.نقل قول:
خفن ترین سوتی که من توی عمرم خوندم این بود.نقل قول:
مییییییییییییترکیم. بمبببببببب
ای ول روحیه منو واسه امتحانات چسبوندی به طاق
البته اينم بد نيست:5: .ولي صرفت ميكنه تا اونجا بري چرا اين همه پول تاكسي بدي:31:نقل قول:
از طبقه ي 3 مردن راحتر از 300-400 است نه؟ ولي من هيچ لحظه اي را با اون وقتي كه تو راه پرت شدن پايين از برج ميلادم عوض نميكنم:8::27:
نقل قول:
سوتی جالبی بود.
راستی چرا بچه دوست داری؟ بچه به چه دردی میخوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ما يه بار تو زمين فوتبال واسه افه اومدن يه شوت محكم از وسط زمين زديم وشانس ما توپ راحت تو دست دروازبان جا گرفت خدا نصيبتون نكنه مربي هم هر چي بلد بود به ما گفت .تو همون حال وهواي فحش و كتك يهو اقاي دروازبان حريف با پشت پاي خودش توپ را شوتيد تو دروازه ي خودشون . از همون جا مربيمون كفشاشو در اوورد وبا همون نيش كنار رفتش دويد طرف ما تا بغلمون كنه ما هم از همه چي بي خبر پا رو گذاشتيم به فرار كه مثلا كتك نخوريم.
اقايون از سوتي جالب همه متتشكريم.