نقل قول:
یک سری custom firmware هست که از دی وی دی اکسترنال پشتیبانی میکنه. البته فرمور رسمی خود WD نیستش اما اینجا قدیم یادمه یکی دو تا از دوستان دنبال همین قضیه بودند و این فرمور رو پیدا کرده بودند
Printable View
نقل قول:
یک سری custom firmware هست که از دی وی دی اکسترنال پشتیبانی میکنه. البته فرمور رسمی خود WD نیستش اما اینجا قدیم یادمه یکی دو تا از دوستان دنبال همین قضیه بودند و این فرمور رو پیدا کرده بودند
سلام . من مدل WD TV HD Media player gen1 خریدم . زیرنویس رو به sub\idx تبدیل میکنم درست نشون میده ولی دور خط outline رو نشون نمیده مثل این تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با نرم افزار BDSup2Sub زیرنویس رو باز و سیو کردم و همینطور با mkvmerge GUI بصورت تو کار روی ویدیو گذاشتم ولی همون آش و همون کاسه !
دوستان عزیز خیلی ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید
من یه اچ دی پلیر میخوام که همه نوع فرمت تصویری و صوتی و زیرنویس های فارسی رو به طور کامل نشون بده و میخوام یه هارد 1 یا 2 ترابایت هم بگیرم که وصلش بکنم بهش و فلیم و سریال جرا بکنم
پیشنهادتون چی هست به من ؟
تا 300-400 تا چی گیرم میاد ؟
کمتر از اون هم چیزی هست؟؟
و راستی میشه بهش بلندگو هم وصل کرد؟
بنده از مدلهای دیگر اطلاعی ندارم تا راهنماییتون کنم ولی wdtv نیازهاتون را برطرف میکنه تقریبا همه فرمتها را پخش میکنه با ساپورت زیرنویس فارسی اگر اسپیکرهاتون ورودی اپتیکال داشته باشند بهترین کیفیت خروجی صدا را میتوانید داشته باشیدنقل قول:
اين wd tv چه مدلهايي داره ؟ راستش گيج شدم يه جا نوشته live يه جا نوشته hub و عناوين ديگه ؟ اينا چه فرقهايي با هم دارند ؟ آخرين مدل اين دستگاه چيه كه هم فرمتهاي بيشتري رو نشون بده و هم زيرنويس فارسي مشكل نداشته باشه؟
تو سايت آمازون رفتم بيشتر گيج شدم انواع و اقسام مدلهاي اين دستگاه با نامهاي مشابه وجود داشت.
سلام دوستان
بنده کلی تو فرومهای خارجی گشتم این فریم ور رو پیدا کردم (فریم ور غیر رسمی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاهم رو هم با اون ارتقا دادم به امید خوندن فرمت srt برای زیر نویسهام و تغییراتی که شاید زیبا باشه
ولی متاسفانه تو زیرنویسها تغییری به وجود نیومد و بازم مشکل وجود داره با فرمت srt و تغییرات چندانی هم به وجود نیومد.فقط صفحه استارت مدل فیرم ور رو که جدیده نشون میده و تکمه اپشن رو که میزنی قبلا یه خورده کمانی بود که الان نیست
چیز دیگه ای ندیدم با وجود اینکه کلی توضیح داده بودند در مورد محاسنی که اضافه میشه
دوستانی که این دستگاه رو دارند راهی برای خوندن فرمت srt توسنته اند یدا کنند؟
حذف به علت تکراری بودن
((چرا نمیتونیم خودمون حذفش کنیم؟؟)
حذف به علت تکراری بودن
((چرا نمیتونیم خودمون حذفش کنیم؟؟)
دوست عزيز ميتونيد قيمت هاي اين مدل ها رو بهم بدين؟نقل قول:
بنده از مدلهای دیگر اطلاعی ندارم تا راهنماییتون کنم ولی wdtv نیازهاتون را برطرف میکنه تقریبا همه فرمتها را پخش میکنه با ساپورت زیرنویس فارسی اگر اسپیکرهاتون ورودی اپتیکال داشته باشند بهترین کیفیت خروجی صدا را میتوانید داشته باشید
من آخرین فریمویر رسمی رو نصب کردم... الان دیگه زیرنویسهای فارسی srt رو بدون مشکل پخش میکنه ...فقط کافیه با نام فیلم یکی بشننقل قول:
تنها مشکلی که هست اینه که نمیشه رنگ srt رو عوض کرد... باید با همون سفید مدارا کرد ...