سلام دوستان
اين سايت چاره چطور سايتيه؟؟قابل اطمينانه براي خريد يا نه؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
اين سايت چاره چطور سايتيه؟؟قابل اطمينانه براي خريد يا نه؟؟؟
عالی است.ضمنا" شما اول جنس را تحویل میگیرید بعد پرداخت میکنید جای نگرانی نداره کهنقل قول:
خیلی عالی و حرفه ای کار میکنننقل قول:
من خیلی خرید کردم
ارسالش رایگان هست
اگه تهران هستید که بعد از تحویل پول میدید برای شهرستان بعد از ثبت نهایی سفارش که باید عضو بشید تو سایت باهاتون تماس میگیرن که موجودی و اخرین قیمت رو اعلام کنن و بپرسن چطوری پرداخت میکنی حضوری تو بانک یا اینترنتی
بعدش میفرستن
یکی از دوستانم یک کالای 2000 تومانی خرید اونا هم برای شهرستان رایگان ارسال کردن که پستش شد 1900 تومان !
فکر می کنم برای شما در مرحله اول ظاهر دستگاه مهمه (با این صحبت هایی که کردی) پیشنهادم اینه که اگه تو تهران هستی یه سر بری جمهوری اونجا گشتی بزنی ببینی از ظاهر کدوم پلیرها تو مرز 100 تا 200 هزار تومن خوشت میاد و مشخصاتتش رو چک کنی ببینی مشخصات خوبی هم داره یا نه..... در مورد بلوری پلیر باید حداقل 300 هزار تومن برای یه دستگاه حد معمول هزینه کنی... و مورد آخر هم اینکه اصلا معلوم نیست که کی بلوری پلیر همه گیر و استفاده از اون مقرون به صرفه باشه....یه وقت دیدی همین فردا تولید دیسک های بلوری کم هزینه شد و مصرف کننده هم تونست اونو با قیمتی برابر با دی وی دی بخر اونوقته که تو چند ماه کار دی وی دی تموم و امپراطوری بلوری شروع می شه ولی فعلا که قیمت دیسک های خامش هم زیاده....[/QUOTE]
برای من فقط رنگ مشکی مهمه و الا فقط عالی کار کنه مهمترین چیزه از هارد 500 پشتیبانی کنه زیر نویس فارسی و بیشترین فورمت ها رو ساپورت کنه خش دارو بخونه ممنون میشه یه مدل معرفی کنید.:40:
سلام چرا اینقدر دیر به سوالات پاسخ داده میشه؟ خواهشا هر کی تجربه ای داره بمن جواب بده پست بالایی.
درود...نقل قول:
از این لینک ها می تونی یه چیزهایی پیدا کنی...
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&sort_by=price&sort_order=desc&page=1
نمی دونم چرا دوستان کم لطفی می کنن! بیشتر مواقع جواب سوال ها در صفحات قبل تاپیک هست کافیه فقط کمی جست و جو کنید..... من چند تا مدل برای شما می گذارم... دوستانی که داشتند تعریف کردند و راضی بودن...از فیلیپس (این مدلش 3360 خوب جواب داده) و سونی.... یه نگاهی بهشون بنداز ببین چه جورن...فقط درباره هارد 500 و ساپورتش من چیزی نمی دونم خودتون باید زحمت بکشید تحقیق کنید.کد:http://www.orado.com/browse-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-SONY-c/?c=140&b=55
فیلیپس DVP3360
سونی DVP-NS728
سلام
لطفا بهترین دی وی دی پلیر رو با قیمت زیر 150 هزار تومان معرفی کنید
مرسی
سلامنقل قول:
دو لینک پست قبلی را چک کنید.
سلام دوستان
من جديد يه dvd سوني DVP-NS728 از بانه گرفتم به مبلغ 50,000 تومان اما عكسشو تو سايت سوني نگاه كردم با عكس دستگاه فرق ميكنه ضمنا HDMI ساپورت ميكنه و كابلشو داره و فقط تو زبانهاش فارسي يا عربي نداره و زيرنويس فارسي رو نشون نميده و تنظيماتي كه تو دفترچش نوشته با تنظيمات خود دستگاه فرق مينكه به نظر شما علت چيه و آيا ميتونم زير نويس فارسي رو همراه با divx ببينم؟
این مشکل بیشتر به خاطر اختلاف منطقه ای فروش هست...مطمئن نیستم بتونی مشکل زیرنویس رو حل کنی...چون یه دوستی بود که تلویزیون خریده بود و چون ریجن منطقه ای اروپا بود قادر به پخش زیر نویس های فارسی و عربی از طریق usb نبود و دنبال این بود که آپدیت کنه دستگاه رو ولی بازم کارساز نشد...شما بهتره یه سر بخش پشتیبانی سایت سونی رو نگاهی بندازی ببینی برای ساپورت زیر نویس فایل تکمیلی برای دانلود و آپ کردن داره یا نه...شاید مشکلت حل شد...موقع خرید از بانه باید به ریجن های مخصوص خاورمیانه و...توجه شود.نقل قول: