باشه اگه منم پیدا کردم حتما خبرت میکنم تو اگه پیدا کردی ما رو هم بی اطلاع نذارنقل قول:
من Id یاهوم اینه Keuo_S چون زیاد نمینونم اینجا بیام اگه تونستی پیدا کنی زحمتی بکش خبرم کن مرسی شرمنده ;:10::11:
Printable View
باشه اگه منم پیدا کردم حتما خبرت میکنم تو اگه پیدا کردی ما رو هم بی اطلاع نذارنقل قول:
من Id یاهوم اینه Keuo_S چون زیاد نمینونم اینجا بیام اگه تونستی پیدا کنی زحمتی بکش خبرم کن مرسی شرمنده ;:10::11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
فایل cv09 رو از دی وی دی دوم کپی کنید و بریزین توی فولدر img محل نصب بازی
سلام.
ببخشید اینقدر صفحه بود که نتونستم کامل بخونم.
میخوام ببینم تو become e legend وقتی تعویضی هستی باید همینطور بازی رو تماشا کنی تا تموم بشه؟
عجب سرعتی داره، تاپیک!!!!!!!!!! :18:
فکم افتاد!!! :13::31:
دوست عزیز، این کاور 3 بازیکن رو در بر میگیره و اصلاً از این نمی تونن استفاده کنن. چون برای این نسخه با لیونل مسی قرارداد بسته شده. پس در نتیجه نمی تونه از عکس کسه دیگه استفاده کنن. حالا اینکه بارسا تیم نیست، شکی درش نیست:31: و می تونستن از مسی با لباس آرژانتین عکس بزارن که کلی غرور همراه خودش بیاره :10:نقل قول:
سیستم من اینه:نقل قول:
CPU: Intel 3.6 Full
Ram: Kingeston 1GB
VGA: GeForce 8400GS 256 MB
من PES2008 رو با این سیتم رو High اجرا میکردم.
PES2009، مطمئناً اجرا خواهد شد.
من فعلا تمام وقتم صرف بازی در become a legend می کنم! خیلی فاز میده!
بالاخره تونستم بعد از 13 هفته بازی در تیم ب باشگاه بولونیا به تیم اول بولونیا بیام و در یک بازی 30 دقیقه بازی کردم! :46:
البته در بازی بعدیش مجدد نیمکت نشین شدم:13:
زمانی که شما از بازی اخراج میشی و یا روی نیمکت تیم نشستی و ممکن هست در زمانی از بازی به میدون بیایی باید بشینی و بازی را تا اخر ببینی! اما امکانی را هم گذاشتند که در زمانی که شما بازی نمیکنی سرعت بازی دو برابر میشه تا سریعتر تمام بشه!نقل قول:
عجب مودیه، این مد. این خیلی بیشتر از مسترلیگ حال میده. ایول. مستر لیگ همین قدر که 3 یا 4 فصل بازی کردی و اومدی به صدر و هر بازیکنی رو هم که خواستی خریدی، دیگه واست تکراری میشه. اما این خیلی باحاله. همش پیشرفت میکنی (شایدم پسرفت :دی) بهت پیشنهاد میدن. خواستی قبول میکنی، خواستی نمی کنی. آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووون! فکرشو بکن. رئال به من پیشنهاد بده! :18::18::31::31:نقل قول:
اين become e legend يه مشكل غير قابل حل داره
اونم دوربين بازيه
چون هم بايد شما رو نشون بده هم توپ. از شما جا نميمونه ولي از توپ...
من اجرا کردم هیچ مشکلی هم ندارهنقل قول:
خوب دوربینش قابل تنظیمه که یا توپ رو نشون بده یا شما رو اگر با دوربین player بازی کنید هردو رو نشون میدهنقل قول:
نقل قول:
من هم تمام وقتم رو گذاشتم براي اين مد ولي من بعد از 4 هفته تمرين با باشگاه جنوا به تركيب 23 نفر بازي رفتم و در بيشتر اوقات در نيمه دوم به بازي مي آمدم ولي تويه بازي مهم در جام حذفي در 20 دقيقه آخر بازي اومدم و يك پاس گل دادم و تيمم با همين گل برنده شد و من در آخر بازي نمره 8 بالاترين نمره رو گرفتم و در بازي بعدي جزء 11 نفر اول تيم شدم.
سلام.اقا این لینک هایی که برای پی سی گذاشتید که تیم های بوندس لیگا پیراهن و لوگوی تیم ها درست میشه
برای 360 چی کار میشه کرد که اینا درست بشه؟