از آشناییت خوشبختمنقل قول:
راستی یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده
شما روزی چقدر درس میخونی و معدلت چقدر هست؟
Printable View
از آشناییت خوشبختمنقل قول:
راستی یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده
شما روزی چقدر درس میخونی و معدلت چقدر هست؟
سلام بچه ها.
من امسال فراگير شركت كردم فناوري اطلاعات (همون آيتي خودمون) قبول شدم...دو تا از درساي پيش دانشگاهيم مونده بود كه رفتم امتحان دادم ولي هنوز مدركم نيومده.رفتم ثبت نام ثبت نام نكردن گفتن هر وقت كدركت اومد بيا.حالا ميخوام ببينم اگه مدركم مثلا 3 مهر بياد بازم ثبت نام ميكنن؟؟بامبول در نيارن يوقت؟؟ما كه قبول شديم حالا از شانس ما ثبت نام نكنن.بيا و درستش كن.. !
اگه كسي بلده بهم حواب بده كه من چيكار كنم.
من تو طول ترم زياد درس نميخونم ولي چند روز مونده به امتحانا ديگه شروع ميكنم به درس خوندن كه كار اشتباهيه ولي عادتمه:31:نقل قول:
معدلم 13 و خورده ايه كه همش تقصير ترم هاي اوله كه هم تستيا نمره منفي داشت و هم ما با نوع امتحانات آشنا نشده بوديم.
يه شانسي كه آورديد اينه كه براش شما از همين اول تستيا نمره منفي نداره كه خيلي ميتونه نمرتون رو ببره بالا ولي يه بد شانسي هم كه آورديد اينه كه اگه درسي رو بيوفتيد،اون نمره تو معدل كلتون حساب ميشه ولي ما تا درسي رو پاس نكنيم نمرش تو معدل كل تاثير نميذاره
من بخوام پیگیر ثبت نامم بشم تو دانشگاه باید برم پیش مسئول چی؟
برگه انتخاب واحد درست ولی کارت دانشجویی از کجا بیارم؟نقل قول:
به همراه داشتن کارت دانشجویی و برگه انتخاب واحد جهت حضور در کلاسها الزامی است
اطلاعيه شماره 18(صادره مورخ 30/06/89)-تمدید مهلت ثبت نام الکترونیکی و اتخاب واحد
آن دسته از پذیرفته شدگاه محترم که مبادرت به ثبت نام و یا پس از احراز شرایط دریافت شماره دانشجویی، مبادرت به انتخاب واحد در سایت گلستان ننموده اند، با توجه به تمدید انجام یافته ،حداکثر تا ساعت 24 2/7/1389، فرصت خواهند داشت.
:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5438538&postcount=2160
سلامنقل قول:
چند بخشی به رشته هایی گفته میشه که تقریبا تمام واحد های 4 ترم اول اون رشته ها با یکدیگر برابر است .
این طرح برای دانشجویان سال 86 به بعد قابل اجراست .
این طرح برای این ایجاد شد تا اگه دانشجویی توی 4 ترم اول خواست تغییر رشته ، یا تغییر گرایش بده به راحتی بتونه این کار را انجام بده . چون واحد های عینا مشابه هم می باشند .
مثلا طرح تجمیع رشته های فناوری اطلاعات : مهندسی کامپیوتر-نرم افزار ، مهندسی کامپیوتر-سخت افزار ، مهندسی فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر
موفق باشید
کسی نبود جواب سوال مارو بده؟نقل قول:
برگه انتخاب واحد درست ولی کارت دانشجویی از کجا بیارم؟
راستی دوستان تو کنترل پنل سه تا فیش هست که مبلغ شهریه روش نوشته شده. اونو باید پرینت بگیریم و اونو به بانک صادرات تحویل بدیم؟
سلام خدمت همه ی پیام نوری ها
ما این مدرک نظام وظیفه را چکار کنیم من هم زنگ زدم هم بلندشدم رفتم میدان سپاه میگه شما احتیاج نداری دفترچه پرکنید بعد ازدانشگاه می پرسم میگه شما از نظرما باید دفترچه رو پرکنید:19:( یه دفعه سردردانشگاه رو بردارن بنویسن نظام وظیفه 2)
این برگه زیر رو هم از میدان سپاه گرفتم ( راستی من متولد نیمه دوم 69 هستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/AiQZwu1285133552.jpg