نقل قول:سلامنقل قول:
اگر شما دوستان عزیز کمی بیشتر حوصله به خرج بدهید و کمی جستجو کنید یا حداقل چند پست جلوتر از پست خودتان
را ببینید مطمئنا جواب سوال خود را پیدا می کنید.:13:
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر شما دوستان عزیز کمی بیشتر حوصله به خرج بدهید و کمی جستجو کنید یا حداقل چند پست جلوتر از پست خودتان
را ببینید مطمئنا جواب سوال خود را پیدا می کنید.:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بالا نتیجه آپدیت منه
چه اشتباهی کردم
در تصویر زیر بعد از آپدیت نمایان شده
لطفا ً راهنمایی کنید
من برای اولین بار ه که دارم از kis استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41::41::41:
دوست عزيز آپديت نشدن آنتي ويروس شما به اين دليله كه Key شما در ليست سياه قرار داره و بايد اون Key را حذف و يك كليد جديد و معتبر وارد كنيد.وقتي كليد شما معتبر باشه شما اون قسمت Warning كه با رنگ قرمز هم در تصوير شما مشاهده ميشه از بين ميره.نقل قول:
. سلام خسته نباشيد
من اين نخسه Kaspersky_Anti-Virus_7.0.0.125_Full رو نمي تونم ازrapidshare دانلود كنم ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد
شما ميتونيد خود انتي ويروس را از سايت كاسپرسكي دانلود كنيد و Key ها هم كه در انجمن مربوط به سريالهاي كاسپر موجود هست.فكر ميكنم اينطوري به مشكل كمتري بربخوريد.نقل قول:
دوست عزيز به اين تاپيك مراجعه كنيد.سريالهاي جديدتر در صفحات آخر موجود ميباشند:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=19531
اینجا تمام صحبتها درباره کاسپر 7 هستش و از کاسپر 6 هیچ خبر ی نیست اون لینک دانلودی هم که در پست اولی برای کاسپر 7 گذاشته اند خراب بود
لطفا ً چند تا کلید معتبر برای کاسپر 6.0.0.125 بذارید
در ضمن یه لینک سالم برای دانلود کاسپر 7 لطف کنید
سوال مهمی که دارم اینه که کاسپر با ناد 32 همخونی داره یا نه ؟
یعنی آیا میشه اونها در کنار هم استفاده کر د ؟
ببخشید همین جا ازتون میپرسم که کاسپر بهتره یا نود ؟ چون من میخوام برای اولین بار از کاسپر استفاده کنم . خواهشا ً جواب بدید نگید که باید در تا-پیک دیگری این سوال رو بپرسم چون جاهای دیگه آدم رو گیج میکنند از بس که آنتی ویروسهای مختلف رو تبلیغ میکنند آدم نمیفهمه خلاصه کدوم رو استفاده کنه . :11:
نقل قول:
شما با یک کلید یا سریال فعال برای نسخه 7 می توانید تمامی نسخه های 6 و پایینتر را هم فعال کنید که دوستان زحمت کشیدن و این کلیدا رو گذاشتن
اما در مورد لینک برای دانلود نسخه ی 7 می تونه از خود سایت کسپر دانلود کنی چون ستاپ نسخه های کسپر همه 30 روزن و بعد شما هستین که باوارد کردن کی از اونا بای مدت بیشتری اسفاده می کنید
اینم لینک دانلود
کسپر با nod32 هم خونی داره و مشکلی با هم ندارنکد:http://www.kaspersky.com/trials
بله می شه اونا رو در کنار هم نصب کرد - خود من از همین روش استفاده می کنم
گرچه بهتره یکیشون به صورت فعال نصب بشه اما نصب هر دوشون به صورت فعال هم اشکالی ایجاد نمی کنه
فقط موقع نصب باید اول کسپر نصب بشه بعد nod32 چون اگه اول nod32 نصب بشه موقع نصب کسپر nod32 رو آنیستال می کنه
سوال آخرتون گرچه به قول خودتون مربوط به این تاپیک نیست اما من جواب میدم
البته در جوابتون باید مشخص بشه که شما آیا از فایروال و آنتی اسپای استفاده می کنید یا خیر؟
اگه بله و الان شما به دنبال یه آنتی ویروس می گردید و دنبال مقایسه نود با آنتی ویروس کسپر هستید واقعا هر دوی اونا انتخاب های خوبی هستن و هر کدومشون دارای مزایا و معایبی نسبت به هم هستند
مثلا مزایای نود32 نسبت به کسپر : سبک تر بودن - سرعت اسکن بالاتر - هوش مصنوعی قویتر و ...
و مزایای کسپر نسبت به نود32: سادگی استفاده و کاربر پسند تر بودن - دیتا بیس قویتر - آپدیت های دقیقه ای و...
پس در مورد آنتی ویروس این فقط خودتون هستین که بر اساس نیاز و محدودیت هاتون باید دست به انتخاب بزنید
اما اگه نه فایروال و آنتی اسپای جداگانه ندارید بدون هیچ تعللی نسخه اینترنت سکیوریتی 7 کسپر رو نصب کن که بهترین انتخابه
بهترین تنظیماتش زو هم خودم در تاپیک تنظیمات کسپر گذاشتم از لینک بالا هم می تونی دانلودش کنی و تو تاپیک کرک و سریال هم کلی کلید فعال براش پیدا کنی
یا علی
بهترین تنظیمات کسپر اسکی رو به صورت PDF در آوردم که می تونید ار اینجا با حجم نزدیک 1 مگ دانلود کنید امید وارم به کار آید
کد:http://www.4share.ir/storage/408Kaspersky_Nine.rar
دوست عزيز اگر دنبال كليد براي رجيستر كردن نسخه 6 كاسپر هستيد دقيقا يك پست قبل از شما دوست عزيزي لينكي كه براي دانلود كليدها گذاشته بودم را نقل قول كرده اند كه ميتوانيد از آن استفاده كنيد.نقل قول:
در مورد نصب همزمان 2 آنتي ويروس به صورت فعال در كنار هم هرچند باهم تداخلي نداشته باشند بايد عرض كنم كه اين كار اكيدا توصيه نميشه چرا كه ممكنه در سرعت سيستم شما تاثير مطلوبي هم نداشته باشه ولي ميتوان يكي را به صورت غير فعال در كنار ديگري استفاده نمود.مثلا استفاده از كاسپر به صورت فعال و استفاده از Avira به صورت غير فعال.
در مورد لينك دانلود كاسپر هم همانطور كه دوست عزيزمون Nine اشاره كردند بهتره از خود سايت كاسپر دانلود كنيد.