چطوری تو Word 2007 یه کلمه انگلیسی رو وسط متن فارسی تایپ کنم در حالی که ترتیب به هم نخوره...آخه وقتی این کار رو میکنم کلمه انگلیسی میاد اول خط.....
Printable View
چطوری تو Word 2007 یه کلمه انگلیسی رو وسط متن فارسی تایپ کنم در حالی که ترتیب به هم نخوره...آخه وقتی این کار رو میکنم کلمه انگلیسی میاد اول خط.....
برای فارسی کردن اعداد توی ورد چکار کنم ؟
باید قبل از تایپ حالت متن رو راست به چپ انتخاب کنی و بعد متن فارسی رو تایپ کن. حالا با تغییر زبان کلمه انگلیسی رو تایپ کن دوباره با تغییر زبان متن فارسی رو ادامه بدهنقل قول:
ورد 2007نقل قول:
وارد قسمت word option شوید و روی برگه Advanced کلیک کنید.
مقدار Numerical رو به context تغییر بده
ورد 2003
از منوی Tools گزینه options رو انتخاب کن. وارده برگه general شوید و مقدار Numerical رو به context تغییر دهید
تو ورد 2003 قابلیت save my setting wizard وجود داشت که من از اون استفاده زیادی می کردم. اما تو ورد 2007 اون رو نمی بینم. به نظر شما چی کار باید بکنم؟
در 2007 اين قابليت نيستنقل قول:
اگه مشكلي داري بگو يا اگه كاري ميخواي انجام بدي ميتوني دقيق مطرح كني
سلام
يه تحقيق يا يه طرح درس رو ميخوام تايپ كنم
ميشه بفرماييد براي يه طرح درس يا همون تحقيق قطع صفحه A4 از بالا و پايين و چپ و راستش بايد چطور باشه ؟
و از چه فونت و سايزي استفاده كنم بهتره ؟؟؟
آيا تو همچي مطالبي كه بعدش ميخواد براي صحافي بره ميشه حاشيه گذاشت يا نه ؟
برای ایجاد کادر های متنوع در ورد از کدام گزینه باید استفاده کنم ؟ ( 2003 و 2007)
2003 : منوي Format و گزينه Border and shading و سر برگ page border و از باكس Art كادر مورد نظر رو انتخاب ميكنيدنقل قول:
2007 : سربرگ Page layout و دكمه page border و .....
ممنو ن