اولش که شروع می کنه بعد قاطی می کنی و صفحه ی Php دانلود میکنهنقل قول:
اولش که شروع می کنه بعد قاطی می کنی و صفحه ی Php دانلود میکنهنقل قول:
جدا؟ :31:نقل قول:نشد المیرا جان :41: آخه جالبه که این مشکلو با مرورگر فایرفاکس دارم همه چیز رو هم به صورت کد نشون میده تو نقل قول هانقل قول:
آقا چرا من نمی تونم کلمات سه حرفی را سرچ کنم؟
هیچ کس نمیتونهنقل قول:
خیلی هم بده مثلا من هیچ وقت نمیتونم "آوا " رو سرچ کنم:دی
نقل قول:
آوا جان این موضوع یه کم تخصصی شد متاسفانه من نیدونم چی کار باید بکنی:41::20:
نقل قول:در مورد 3 کلمه سرچ کردننقل قول:
چند وقت پیش ها بحث شده بود و حتی توی نقد هم از آقا بابک سوال کرده بودند که چرا درستش نمیکنید
این عینه مطلب اون آقا بود:
و جواب آقا بابک:نقل قول:
خب توی این تاپیک که یکی دیگه از دوستان ایجاد کرده بودند یه چیزی در حدود 3 الی 4 هفته من و چند تا دیگه از دوستان به طور مداوم و در بیش از 100 پست هز و جز زدیم تا یکی از مدیران عزیز سایت بیاد به ما بگه چرا توی موتور جستجوی سایت نمیشه کلمات 3 حرفی رو سرچ کرد.
اونجا به قدر کافی در مورد اینکه چقدر کلمه مهم و حیاتی 3حرفی وجود داره که ما بهشون احتیاج داریم و لازمه جستجو بشه. (مثلا همین نقد یا داغ توی صندلی داغ یا ... هزاران نمونه دیگه.)
امید وارم که به جواب نزدیک شده باشین:46::10:نقل قول:
اینجا وی بیه و ما هم به محدودیت هایی از وی بی محدودیم . نمیشه هر هکی رو هم روی انجمن نصب کرد . سطح امنیتی رو پایین میاره و در زمان ارتقا ورژن هم مشکل ساز میشه .
آوا رو همون آوای یوزرت تایپ کن که هم خدا خوشش بیاد، هم به یه نتیجه ای برسی.:27::31:نقل قول:
فکر کنم دلیل مهمش امنیت باشه.
نقل قول:
فکر کنم با چند صد بار رفرش کردن بالاخره درست شد:31:
سه کلمه سرچ کردن هم مشکل داره یا فقط مشکل از سرچ کلمات سه حرفیه؟:27:
به جواب نزدیک شدیم اما نرسیدیم:46:
نه جدی با سرچ آوا مشکل دارم خب:31: یادمه یه تاپیک هم میخواستم بزنم اسمش سه حرفی بود سرچ جواب نداد..اسم گروهش خب سه حرفی بود؟نقل قول:
چه جور امنیتی؟:20:
میشه نام کاربری رو تغییر داد؟
به مدیران سایت اطلاع بده با پیغام خصوصینقل قول:
تا اطلاع ثانوی نمی شه میثم جان نوی بخش اطلاعیه ها گفتننقل قول: