اخه یک موضوعی است که شما بنا به مشاهدات چند عکس در سایت های مختلف هر کدوم را نسبت به دیگری ارجع می دونید که این میتونه نظر قطعی نباشه .مثلا من به موردی که در سایتی مثلا در مورد نویز دوربین بیان کرده هیچ وقت بر نخوردم.
بحسم سر این دو تا دوربین نیست lx3 بسار دوربین خوبیه اگه برای من زوم مهم نبود شاید این دوربینو می خریدم. کلی میگم اینجور مقایسه ها چیزی جز سردرگمی در انتخاب نداره چون واقعا اختلافات جزئی است و همه چیز کیفیت نیست. بعد مگه شما نمی گید lx3 قیمتش 450 تومنه. من fz28 رو 385 قیمت دارم.پس اختلاف 30 تومن نیست. در مورد اون مقایسه هم اگر زوم برای طرف مهم نیست چه لزومی داره بره دوربین با آن ابعاد بگیره؟ یا اگه زوم براش مهم باشه می شه بگی مثلا برو lx3 بگیر چون وزن اندازش کمه؟ بنظرم هر کدومو باید تو کلاس کاری خودش مقایسه کنید و این مسئله تا حدودی سلیقه ای است و ملاک برتری محسوب نمی شه.
خوبی دوربین های سوپر زوم اینکه همه چیز رو یکجا داره و شما احساس کمبود نمی کنید . هم ماکرو دارید هم واید دارید هم تله دارید هم تنظیمات گسترده دارید و...بجز مواردی که مربوط به دوربین های این رده میشه مثلا مسئله عمق میدانو نویز و...