عجب هفته خوبی بود
برای بایرن
عجب هفته خوبی بود
برای بایرن
کلینزمن بازگشت بایرن مونیخ را تحسین کرد
" یورگن کلینزمن " سرمربی بایرن مونیخ بعد از پیروزی 3-1 تیمش برابر دورتمند از تلاش بازیکنانش برای برگرداندن نتیجه تشکر کرد.
" کلینزمن " به سایت رسمی بایرن مونیخ گفت: « ما می خواستیم امروز نتیجه مورد نظر خود را بگیریم، اما بعد از دریافت گل زودهنگام مجبور شدیم برای بازگشت به بازی تلاش کنیم. »
او افزود: « ما موقعیت های خوبی داشتیم اما برای رسیدن به گل تا آخر بازی صبر کردیم، بهرحال سرانجام پاداش خود را دریافت کردیم. تیم روی هم رفته خوب کار کرد و شایسته این پیروزی بودیم. ما اکنون خیلی خیلی خوشحالیم. هدف ما برای چند هفته آینده رسیدن به صدر جدول است. »
ریبری می تواند در تابستان به رئال مادرید بپیوندد !!
" فرانک ریبری " می تواند در تابستان به رئال مادرید بپیوندد...
" فرانس بکن باوئر " اعلام کرد اگر " فرانک ریبری " واقعا می خواهد به رئال مادرید بپیوندد، می تواند در تابستان به برنابئو برود.
رئیس غول های باواریا می داند اگر بازیکنی نخواهد در تیمی بماند در پایان جنگ با باشگاه، بازیکن پیروز خواهد شد.
" فلورنتینو پرز " نامزد ریاست رئال مادرید، در مورد " ریبری " از " زیدان " پرسیده است که او گفته است این بازیکن فرانسوی را متقاعد به ترک بایرن کند.
" بکن باوئر " به رادیو آلمان گفت:« ریبری اگر بخواهد می تواند به مادرید برود. بایرن همه کار می کند برای نگه داشتن او، اما ریبری تا 2011 قرارداد دارد و می تواند پیش از آن برود.»
« باشگاه ها به اجبار نمی توانند بازیکنان را نگه دارند، برای اینکه در پایان آن بازیکن است که برنده این نبرد می شود.»
« همچنین اگر او بخواهد به رئال مادرید برود، چرا که نه؟»
آقا این خودش دلش با بایرن نیست. بزا بره رئال به نیست و نابودی کشیده بشه . پول جای همه چیزو گرفته.
نمیدونم چرا این بازیکنای بزرگ عبرت نمیگیرن از بازیکنایی که رفتن رئال و به نابودی کشیده شدن.
نمونش لوئیز فیگو . تو بارسلون چی بود رفت رئال چی شد. یا زیدان یوونتوس با زیدان رئال
بابا کجا بهتر بود . البته فک کنم شما خودت رئالی هستی:46:نقل قول:
در اين شكي نيست كه بازيكنهاي زيادي در اين چند ساله به رئال رفتن و به نابودي كشيده شدن . نمونش زياده. رونالدو - روبينيو- متذلدر-اوون- امرسون-ساويولا و اخيرا همين فاندرفارت.
البته همين طور كه Mamad_Madrid گفت ريبري در تازه ترين مصاحبش گفته كه به رئال نميره.
ریبری به رئال مادرید " نه " گفت
ستاره فرانسوی تیم بایرن مونیخ که این روزها شایعاتی مبنی بر رفتن او به رئال مادرید شنیده می شود اعلام کرد که در بایرن مونیخ می ماند. در حالی که شایعات مبنی بر رفتن ریبری به تیم رئال مادرید شنیده می شد و حتی " فرانس بکن باوئر " اعلام کرده بود که اگر این بازیکن بخواهد، می تواند به جمع رئالی ها بپیوندد، هافبک فرانسوی تیم بایرن مونیخ شایعات اخیر را تکذیب کرد و اعلام کرد که در حال حاضر قصد پیوستن به رئال مادرید را ندارد.
ریبری به " Tuttomercatoweb " گفت: من هرگز در مورد ترک بایرن مونیخ فکر نکرده ام. در مونیخ خیلی خوشحالم و همچنین خانواده من در این شهر راحت هستند.
وی افزود: دوستداران این تیم مرا دوست دارند و این موضوع برای من اهمیت دارد. من تا سال 2011 با بایرن قرارداد دارم و به این قرارداد احترام می گذارم.
ریبری در مورد پیوستن به رئال مادرید نیز گفت: این ها فقط در حد شایعه است.
شایعات اخیر خبر از این می دهند که تیم یوونتوس نیز خواهان به خدمت گیری این بازیکن فرانسوی است تا بتواند او را جانشین " پاول ندود " کند.
نقل قول:
چقدر زیبا تر بود این ها هم ذکر می شد:
Ariensport.com
منبع:سایت گل
ترجمه:آرین اسپورت دات کام
دوست خوب اين مواردي رو كه اشاره كردي به هر حال زياد قانع كننده نبود. همين اوون بهترين روزهاش رو در ليور پول داشت و وقتي اومد با رئال علي رغم ذخيره بودن هم در دقايق كمي كه به زمين ميومد خوب كار ميكرد ولي ديدي كه با چه افتضاح و اجباري از رئال رفت و الان از روي مجبوري بايد در تيمي مثل نيوكاسل بازي كنه!!نقل قول:
يا رونالدو كه روزهاي خوبي در اينتر داشت و با اومدن به مادريد بدون كسب حتي يك افتخار اونم با دعوا اين تيم رو ترك كرد. شايد مصدوميتهاي اين بازيكن از همين جايي شروع شد كه اومد به رئال!
شما نگاه كن همين كاسانو بازيكني كه بازيهاي فوقالعاده اي در رم انجام ميداد با اومدن به رئال چه بر سرش اومد. هميشه كه ذخيره بود تا جايي كه خودش اين تيم رو ترك كرد والان داره تو تيم سطح پاييني مثل سامپدوريا بازي ميكنه!
به نظر من خيلي از بازيكنهاي كه با پيشنهادهاي كلان رئال مواجه ميشن در درجه اول گول اين پيشنهادها و پولهاي هنگفت رو ميخورن ودر درجه دوم گول اسم رئال و افتخارات فراواني كه اين تيم در گذشته در سطح اروپا كسب كرده.
ماتئوس سرمربي تيم ملي فوتبال نروژ مي شود
فدراسيون فوتبال نروژ در نظر دارد لوتار ماتئوس ستاره سابق فوتبال آلمان را به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال بزرگسالان اين کشور انتخاب کنند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره هم اکنون اگل اولسن به عنوان سرمربي موقت تيم ملي فوتبال نروژ در اين تيم فعاليت مي کند و به احتمال قوي در صورت شکست تيم ملي فوتبال نروژ در مسابقه دوستانه مقابل تيم ملي فوتبال آلمان که فردا برگزار مي شود ماتئوس چهل و هفت ساله سرمربي اين تيم خواهد شد .ماتئوس هم اکنون سرمربي تيم مکابي در فلسطين اشغالي است ؛ وي صد و پنجاه بازي ملي دارد و در مسابقات مربوط به پنج جام جهاني تيم ملي فوتبال آلمان را همراهي کرد.
ماتئوس سابقه مربيگري در تيم ملي فوتبال مجارستان و باشگاههايي از صربستان ،برزيل و اتريش را به عهده دارد.اولسن شصت و شش ساله هم پس از کناره گيري آژ هريد از سرمربيگري تيم ملي فوتبال نروژ به طور موقت هدايت اين تيم را به عهده گرفت.