سیروان جان گل گفتی!!من هم امروز با یه ان73 از لحاظ دوربین کل انداختم!انصافا کم نیاوردم!سوژه از یک موتور سیکلت بود!عکس ان73 کمی مات بود ولی عکس 5700 خوب بود !!تنها مشکل عکس 5700 پایین تر بودن سایز عکس بود!!
Printable View
سیروان جان گل گفتی!!من هم امروز با یه ان73 از لحاظ دوربین کل انداختم!انصافا کم نیاوردم!سوژه از یک موتور سیکلت بود!عکس ان73 کمی مات بود ولی عکس 5700 خوب بود !!تنها مشکل عکس 5700 پایین تر بودن سایز عکس بود!!
سوژه جالبی بود ...کلی خندیدمنقل قول:
مخصوصا اون پای سوسکی که بالای عکسه!!!
یه گلی سبزه ای چیزی نبود ازش عکس بگیری؟نقل قول:
---------------------نقل قول:
دوست عزیز من این عکس رو برای نظر گذاشته بودم نه خنده بهر حال شما اینجا رو اشتباه گرفتی اینجا سیرک نیست امیدوارم اخلاق خودتون رو درست کنید
چند باره با بحث های من شوخی می کنید دوستان شاهد و اگاه هستند برای همین فرهنگ مون زیر0-
دوستان ببخشید از بابت مقتول عکس همین جوری کشیدم گفتم تمامی خط و خالای روی روغن پاش رو نشان می ده یا نه منظور من از این عکس این بود که عکس این گوشی با ان 73 3.2. میگاپیکسلی فرقی نداره
دوست گرامی شما جنبه انتقاد نداری من چیکار کنم؟نقل قول:
آخه مرد حسابی برای بهتر نشون دادن کیفیت عکس باید حداقل چند تا شی با رنگهای متفاوت تو عکست باشه
یه منظره ای ..گلی..گلدونی ..چیزی..نه اینکه یه روغن دون بذاری رو زمین یه کاغذ هم بغلش!
شاید ناراحت بشی..ولی یکم انتقاد پذیر باش.
راستشو بگو...انگیزت از این قتل چی بود؟نقل قول:
------------نقل قول:
کدوم قتل سوسک می گی نمی دونم از کجا پیداش شده بود :27:
دوستان یک خبر خوب برای گوشی های سری ان N من تمامی برنامه و تم های سری ان فقط سری ان رو در یک تاپیک می زارم تا چند روز دیگه اماده است این هم ادرس اگر دوستی دارید که گوشی سری ان داره این ادرس و به هش بدید فعلآ فقط تم داره ا بعد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم وقتی پیغام جدید دارم تو اینباکس و نخوندمشون
هر وقت گوشیمو روشن خاموش میکنم بعد از یه دقیقه که روشن میکنم اعلام مینه چند تا مسیج نخونده تو اینباکسه