آقایون من بازی جنرال 1 نصب کردم . اما وقتی می خوام بازی کنم از من سی دی بازیو میخواهد . باید چی کار کنم ؟:n28:
Printable View
آقایون من بازی جنرال 1 نصب کردم . اما وقتی می خوام بازی کنم از من سی دی بازیو میخواهد . باید چی کار کنم ؟:n28:
باید کرک را عوض کنید بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بر ای دانلود کم حجم جفت بازی های جنرال یک و دو بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 380 مگابایتنقل قول:
نقل قول:
بر ای دانلود کم حجم جفت بازی های جنرال یک و دو بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 380 مگابایت
سلام اقای منصوری فکر کنم فایل 1کیلوبایت دچار مشکل؟البته فکر کنم
سی دی ژنرالم گم شده:n28: 2 تا دی وی دی بود از ژنرال 1 تا5 بود:n30::n28:
سلام خسته نباشید
از آقای منصوری یه سوال داشتم
من فایل WAR ARMAGEDDON v02 رو دانلود کردم اما هیچ فایل setup نداره باید چجوری نصبش کنم؟
سلامنقل قول:
ابتدا بازی وار آر ماگدون ورژن یک رو (همون رو که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردید ) نصب کنید( ورژن دوم نیاز به پک های ترمیم ندارد) سپس به محل نصب بازی اصلی به آدرس زیر بروید :Program Fileswararma geddonDataAudioSoundsیعنی ابتدا به داریوی که بازی رو نصب کردید برو ید وارد محیط که بازی نصب هست بشوید و به تر تیب وارد پو شه های که در آدرس بالا هست بشوید(از چپ به راست) تا پو شه آخر در آدرس بالا یعنی پو شه:Soundsحالا در این پو شه شما شاهد ده ها فایل صوتی هستید که با آنها کاری نداریم و لی یک پو شه به نام :Englishوجود داره این پو شه رو حذف کنید. تمام شد .حالا بر گرید به پو شه محل نصب بازی اصلی وار آر ما گدون .حالا ورژن دوم را که دانلود کردید از حالت فشر ده خارج کنید یک پو شه دارید با عنوان ورژن دو م بازی وار آر ما گدون داخل اون چند پو شه و فایل هست تمام آنها را کپی پیس کنید داخل پو شه اصلی بازی : وار آر ما گدون .وارد بازی شوید و لذت ببر ید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6پ
سلام آقای منصوری عزیز.تا جایی من فهمیدم شما استاد بازی جنرال هستین.نقل قول:
من یک سوال داشتم.
من بازی جنرال رو با حجم 30 مگ از سایت شما دانلود کنم راحت میشه با کسایی که پچ 1.04 نصب دارند در گیم رنجر آنلاین بازی کرد ؟
برای بازی به صورت شبکه چطور ؟
مرسی