سلام
تعدادی فونت تحریری انگلیسی می خواستم
خیلی قشنگ باشه برای طراحی احتیاج دارم
Printable View
سلام
تعدادی فونت تحریری انگلیسی می خواستم
خیلی قشنگ باشه برای طراحی احتیاج دارم
سلامنقل قول:
سری به لینک پایین بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری!نقل قول:
مکم کنید من خیلی فوری و جدی نیاز به فونت سری H دارم که قدیمی شده . خیییییییییییلییییییییییی نیاز دارم لطفا یکی دوباره آپلود کنه . اون قبلیا آپلودش پاک شده . هیچ جای این دنیای مجازی پیدا نکردمممممممم
توروخدا یکی آپلود کنه .سی دی هم خریدم سری اچ رو نداشت !
من تمام مدلهای H nazanin رو میخوام . bold / light .....normal......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sad: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
کمکم کنید من خیلی فوری و جدی نیاز به فونت سری H دارم که قدیمی شده . خیییییییییییلییییییییییی نیاز دارم لطفا یکی دوباره آپلود کنه . اون قبلیا آپلودش پاک شده . هیچ جای این دنیای مجازی پیدا نکردمممممممم
توروخدا یکی آپلود کنه .سی دی هم خریدم سری اچ رو نداشت !
من تمام مدلهای H nazanin رو میخوام . bold / light .....normal......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sad: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
من چطور و کجا دیگه درخواست کمک بدم ؟
یکی پیدا نمیشه به من کمک کنههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعا به فونت نازنین احتیاج دارم ............فونت سری H
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
با تشکر از دوستانی که به من فونتهایی رو معرفی کردند که صفر توخالی ایجاد میکند. ولی برنامههایی وجود دارد که فونت رو تغییر میدهد و بعضی از انتشاراتها و یا دوستانی که با این نوع برنامهها کار میکنند فونت b nazanin و b traffic رو طوری درست کردند که صفر توخالی میزند. من نیاز به این دو فونت دارم که در اصل به صورت دستی تغییر داده شدهاند و صفر توخالی ایجاد میکنند. اگر کسی اطلاعاتی از این نوع فونت دارد حتما به من توضیح دهد. ممنون
خدا نگهدار شما
سلام
من فونت فارسی روی این عکسو میخواستم.اگه کسی داره بهم بده مرسی
کسی جواب نمیده؟
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
اسم فونت شفیق هست که دو مدل دارهنقل قول:
و بهتره تو فارسی نویس مریم کار کنی و این فونتی که تو عکس میبینی شما دستمایه یه کم تایپوگرافیه سادس ....:11:
دوستان کسی نسخه درست درمون و اصلاح شده از خانواده فونت Blanch داره؟
این خانواده هم تو فتوشاپ درست عمل نمیکنه و هم تو مرورگرها