من چرا امروز برام حجم محاسبه نمیشه؟ هرچی استفاده میکنم از صبح نه تو قسمت نمودار مصرف زده نه ریز مصرف نه از حجمم کم کرده اوضاع چطوره؟
Printable View
من چرا امروز برام حجم محاسبه نمیشه؟ هرچی استفاده میکنم از صبح نه تو قسمت نمودار مصرف زده نه ریز مصرف نه از حجمم کم کرده اوضاع چطوره؟
اونطور که معلومه اکانتینگ امروز قاط زده :دی
شماره تلفن پشتیبانی اینترنت مخابرات چیه ؟
از دوستان خواهشی دارم زیاد سر و صدا نکنند تا درست نشده استفاده کنیم ممنون،،، ضمنا باید هر 3 دقیقه مودم را خاموش و روشن کنیم تا وصل بشه درسته یا نه مال من همینجوری مال شما چطور ؟
اینترنت من هر 5 دقیقه قطع میشه باید یه بار مودمو روشن خاموش کنم که درست بشه !!! حجمم کم نمیکنه !!!
دوستان مال منم اینجوری میشه جریان چیه
من گفتم من اگه بیام مخابرات...
امروز تل4ن قطع شد تا پورت را وصل کنن ، چراغ استاتوس ثابت شد، هنوز وقت نکره بودم که تنظیمات را انجام بدم که بعد 1-2 ساعت دیدم باز استاتوس چشمک میزنه، رفتم رجایی (500 متر فاصله دارم) میگه مشکلی نیست پسورد اشتباه دادی، میگم مرد مومن کلا خط اینترنت نداره آخرش هم نه اونه قبول کردن نه من
الان هم2020 فقط مشغوله....
روز اول آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته قبل این مکس داشتم که اونم این اواخر افتضاح بود بینگش فقط شبا میومد رو 140
مال این جهشیه. یه بار میاد رو 240 بعد میبره 360 :n08::n08:
کلا ما تو ایران اینترنت نداریم!! یه چیزی شبیه به اینترنت دارن ارائه میدن!! اون از محدودیت ها، اون از پینگ، اون از فیلترینگ، اینم از قطع شدن های پی در پی
اخه اینم شد اینترنت ؟:n35:
سلام
دوستان من اولترا مخابرات داشتم که فردا وقتش تموم میشه... اگه از اینجا اقدام کنم مشکلی که پیش نمیاد نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]