دوستان این تمدیدip چیه که به پروفایل کاربران اضافه شده؟
Printable View
دوستان این تمدیدip چیه که به پروفایل کاربران اضافه شده؟
صرفا اینطوری نیست.نقل قول:
یعنی حداقل سرعت 1.6 است. نه اینکه فیکس رو 1.6!!!
آسیاتک هم نامحدود برنزی ( همین سرویس ) می ده. اما سرعت هاش همین پالیسی رو داره. اما معمولا اینطوری نیست.
سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان من میخوام سرویس POL-256-8G که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟
سلام اقا من الان با 128 پارس انلاین هستم سرعت دانلودم روی 60 تا 90 تا متغیره ولی اسپید تست این تست رو میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا همین چن دقیقه پیش هم همین سرور 30 کیلوبیت نشون میداد
همین الان سرعت روی 30 کیلوبایت بود دانلود الان شده 80
خیلی نوسان داره
فک کنم بخاطر اینه که اسپیلیتر وصل نکردم و مودم هم مرغوب نیست!
اپ استریم و دان استریم هم به به شرح زیر بستن برام مشکلی نداره ؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 702 Line Rate - Downstream (Kbps): 3419
ربطی به اسپلیتر و مودم ندارهنقل قول:
اینترنت کشور دو هفته ای هست که حسابی داغونه و اختلال داره :n24:
صفحات قبل رو بخونید دستتون میاد که چی میگم
اگر الان مشترک پارسآنلاین هستید که می تونید اینترنتی هر چی دلتون می خواد، هر سرویسی رو بخریدنقل قول:
اگر نه که باید برید به نمایندگی شهرستانتون، اونجا بستگی به فروشنده داره که چقدر بخواد سخت بگیره برای دادن سرویس های بالاتر، که البته با مدرک دانشجویی و یا شرکتی چیزی می تونید سرویس دلخواه رو بگیرید
دوستان ضریب کدوم بهتر اون که بیشتر یا کمتر این همون شیر 99.5 یا 99 ....
به دنبال تااید حرف دوستمون در مورد نوسانات اینترنت در 2 هفته اخیر ( و حتی بیشتر ) بگم که من الان از 8.8.8.8 به شدت تایم اوت دارم. همینطور 4.2.2.4 که البته 4.2.2.4 یه 3 ماهی هست برای من داغونه.
با وی پی ان وصل می شم یک دونه تو 100 هزار تا پکت لاس ندارم. این یعنی چی ؟ کشتی به فیبر خورده ؟ یا از قصد اینطوری کردن ؟ خودتون قضاوت کنید :):n09:
من خودم اول سرویس ۵۱۲ TRA گرفته بودم، تو روز سرعت بیشتر از ۱۰ کیلوبایت نبود و شبها تا ۳ کیوبایت در ثانیه میومد پایین. زنگ زدم به پشتیبانی گفتن خیلی خوششانس بودی که توی روز ۱۰ تا بهت داده !!!نقل قول:
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
بر اساس تجربه اولا اصلا از ایران تست نگیره ثانیا اصلا از کرج نگیر نمی دونم سر این سرور کرج چیه شاید به خاطر اینه که دیتای پارس آنلاین تو کرجه اصلا شاید همون سرور تست کرج مال پارس آنلاین باشهنقل قول: