کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
Printable View
کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
نه داداش هر چی دانلود کنی شبانه محدود نمیشینقل قول:
سرعت شبانه هم اسمی میشه من که 1 مگ دارم 90-100 میشه
والا قبلا خوب بود چند روزی یه خرده کند شده پیج باز کردن ( به نظرم مشکل سراسری هست یه خرده )
اگه دانلودت تو سرور ایران باشه(هاست داخل)سرعت تا 1.5 مگ هم میره و تو زمان تایم رایگان میتونی بالای 15 گیگ بگیری .........سرعت هم هیچ نقشی نداره که 128 باشه یا 10 مگ.محدودیت هم نداره و من خعلی حال میکنم.شبی 30 گیگ دان دارمنقل قول:
هر چند روز یه لیست میزارم و صب تکمیل شده تحویل میگیرم.اینترنت هارد من شده:n09::n10::n02:
ولی در مورد دانلود با هاست خارج سرعت اسمی هستش.قضیه به جیب شما بر میگرده:n06:
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چند وقته اینطوری شده ؟نقل قول:
آخه قبلا آسیاتک خیلی ناراضی داشت :n09:
مثلا دانلود از سرور Download.ir و top2download.com و ...... سرعتش بالاست ؟
پارس آنلاین خط رو روی 16 مگ میبنده آسیاتک هم همینطوره ؟
سرعت متوسط از تورنت چطوره؟نقل قول:
همون اسمیه یا کمتر؟
اره دیگهنقل قول:
من سر 3 شب بازی gta 5 رو از دانلودها گرفتم:n10:
اسمی هستشنقل قول:
تورنت چون سرور خارجه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تحقیقاتی که از بچه های اسیاتک کردم فقط برای بعضی افردا خاص سرعت شبانه برای سرور داخلی باز هست و برای اکثریت هر دو سرور داخلی و خارجی در شب محدود میشه.(صفحات قبلی رو مشاهده کنید دوستان دیگر هم توضیح دادن)
-------------------
حالا چون شما از پارس میخوای بری به نظر من ارزش تست اسیاتک رو داره و میتونی به بقیه دوستان در مورد شبانه کمک کنی اگه شبانت خوب بود.
ممنون ازتنقل قول:
مثل اینکه تنها راه تست و اسیاتک هم حسابی شانسیه
احتمالش کم برم اسیاتک اما اگه رفتم چشم
نقل قول:
سلام دوست عزیز نه این طور که شما می گویید نیست یعنی هاست داخل هم محدود است من خودم مدیر یکی از دیتاسنتر های داخل کشور هستم و موقعی که از سرور های خودم که در داخل کشور هستند دانلود می کنم سرعت دانلود ام نهایت 270 کیلوبایت است.
ولی اون سرعت دانلودی که شما می گویید 1.5 مگابایت از هاست داخل دارید از دیتاسنتر خود آسیاتک است که سایت هایی مانند سافت 98 و دانلود ها و... یا خبرگزاری هایی مثل فارس یا ایسنا یا نرم افزار هایی مانند کافه بازار است که توسط خودشون یا شرکت های زیر مجموعه خودشون است هاست می شود و سایت هایی مانند top2download که داخل هستند ولی روی سرور های اون ها نیستند سرعت دانلود پایین نهایت 270 در شب دارید. باتشکر:n40::n39: