شما نویز ندارید اصلانقل قول:
خط تون خیلی هم خوب و با کیفیت هست :n01:
Printable View
شما نویز ندارید اصلانقل قول:
خط تون خیلی هم خوب و با کیفیت هست :n01:
بله مشکل ما کاربرا همینه که همدل نیستیم . از قدیم گفتن یه دست صدا نداره.:n03:نقل قول:
بالاجبار 512 یه ماهه گرفتم :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز تو بهترین حالت و از سرورهای داخلی وضعیت اینه !:n29:شب هم میشه حدس زد چه افتضاحیه ! دیال آپ :n21:
+
مدیریت بقالی هم برا این مسئولین آشغال اول زیادیه :n21:
اقا اسم این برنامه چیه ؟؟نقل قول:
شب ها به طور متوسط 35-32 هست!نقل قول:
من بعد یک هفته شبانه اشنای آخر رو تست کردم به معنای واقعی افتضاح شده 2 مگ
از شبی 5.5 گیگ با سرعت دانلود 220 کیلو بایت تبدیل شده به 65-70 کیلوبایت با دانلود 1 گیگ :n35:
دیگه هم از ساعت 3.5 صبح خبری از افزایش سرعت نیست:n04:
چجوری حساب کردید شما که به صورت منطقی اینترنت 2مگابیت باید سرعت 60 کیلوبایت داشته باشه... من چرا باید قرار دادی امضا کنم که توش میگه اینترنت 2 مگ باید یک چهارم سرعت استاندارد رو داشته باشهنقل قول:
اینا تمام سرویسهای 2 مگ شبانه رو محدود کردند یا نه؟ تو قراردادهای یکساله شون هم سرعت اینطوریه؟ (سرویس 2 مگ سرعت 60 کیلو):n21:
دوستان سرویس دهنده دیگری هم هست که اینترنت شبانه بدون محدودیت داشته باشه؟
طبق قرارداد و اشتراکی بودن سرویس بین 8 نفر سرعت میتونه تا 256 کیلو بیت یا 32 کیلوبایت هم کم بشه و شکایت هم بکنی تنظیم مقررات از تو حمایت نمیکنه یا یه بامبولی در میارهنقل قول:
اگه همینطوری ادامه بده اشنای اول دیگه تمدید نمیکنم میرم سراغ همون مبین نتی که داشتم اونو تمدید میکنم حد اقل اون از این بهتر بود
سلامنقل قول:
ابتدا من این حرف رو اصلاح کنم که سوء تفاهم نشه؛ من نگفتم باید این سرعت رو داشته باشه. برای من به شخصه سرعت 10مگ هم کمه و راضی نمیشم.
منظورم این هست که این سرعت طبق قرارداد جای شکایت نداره.
اینترنتی که من طرح یک ساله اش رو خریدم و موقع خرید درباره جزییاتش سوال کردم به این صورت هست:
سرویس با سرعت 2048 کیلوبیت بر ثانیه است که هر بایت برابر با 8 بیت هست، بنابراین سرعت دانلود شما برابر میشه با 2048 تقسیم بر 8 که
مساوی است با 256 کیلوبایت بر ثانیه در بهترین شرایط. ضریب اشتراک 1 به 4 رو هم که در نظر بگیرید، حداقل سرعتی که شرکت نسبت بهش تعهد داره میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه.