سلام دوستان کسی اینجا سرویس مصرف منصفانه پارس رو داره ؟ آیا واقعی هست تا 67 گیگ روی 512 با سرعت 2 مگ میده ؟
Printable View
سلام دوستان کسی اینجا سرویس مصرف منصفانه پارس رو داره ؟ آیا واقعی هست تا 67 گیگ روی 512 با سرعت 2 مگ میده ؟
برای من هم یه چند روزیه خیلی پینگ و سرعتم بهتر شده. البته شبها که همچنان پایینه!
توی خبر ها بود که مدیر عامل زیر ساخت اختلال اینترنت رو انکار میکنه و گفته که گزارشی برای ما مبنی بر اختلال اینترنت داده نشده
:n04: اینم خبرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم ارتباط با مشتریان زیر ساخت، زنگ نمیزدم بهتر بود، بهشون میگم که یه چرخی تو اینترنت بزنید، کامنت های زیر اظهار نطر اخیر مدیر عاملتون رو تو سایت های مختلف بخونید، متوجه گزارش های خرابی میشید، بعد به مدیر عاملتون هم انتقال بدید. تو جواب همینو بلد بود که بگه من نمیدونم.
گفتم این گزارش ما رو هم بهش اضافه کنید که از موقعی که به شما زنگ زده ام، با سرویس 4 مگ (پارس سرویس یک مگ رو رو 4 بسته) صفحه گوگل رو نتونستم باز کنم.
تازه اکثر ISP ها مشکل دارن، من از چند تاشون که خبر دارم(خونه، مغازه، شرکت، دوستان و آشنایان) همشون مشکل دارن. جالبیش اینه که اینترنت مخابرات داغون تر از بقیه است.
کلا" راحترین کار انکار واقعیت هست که مدیر عامله خوب بلده:n24:
همون لینک خبر بالا رو بخونید شگرد خرابی چرخشی شون هم در نوع خود جالبه و درست. چون دقیقا" همون چند شبی که کلا" اینترنت قطع بود، بعضی از دوستان از سرعت انفجاری خودشون اینجا نوشتن که برای خودشون هم قابل باور نبود.
دوستان پارس انلاین مثل پارسالا باید از خودش مودم بگیری؟
نه لازم نیستنقل قول:
سرویس TRA بدتر از دیالآپ هستش. ی خط TRA بین 10 نفر تقسیم میشه. یعنی از 16 کیلوبایت پهنای باند ی خط 128 فقط 1.6 کیلوبایت ب هر نفر میرسه.نقل قول:
بیخیالش شو، همون نامحدود 27 تومانی خوبه.
سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان من میخوام سرویس POL-256-8G که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟
100 موافق خبره هستم... ای توو روح زیر ساخت.... دقیقا همون روزی که من سرعتم خوب بود سرعتم دوستم خراب بود... حیف که نمیتونم فحش بدم وگرنه...نقل قول:
لعنت به این اینترنت شب تا صبح فقط 800 مگ دریافت میکنه 512 محدود
دوست گلم من 1.5 دانلود کردم.شاید لینکت مشکل داشتهنقل قول: