سلام دوستان من از ای دزد ها تو نمایشگاه کتاب سرویس 4 مگ سه ماهه هشت گیگ همراه با شبانه رایگان خریداری کردم بعد دو سه روز اس ام اس بهره برداری رسید اما خط رانژه نشده بود! چند روز بود میگفتن که سه روز بعد از دریافت اس ام اس خط شما رانژه اش انجام میشه میخواستم بدونم شما موقعی که اس ام اس رو دریافت کردید اینترنت تون راه افتاد یا طول کشید؟ بعد از اینکه این سه روز هم تموم شد سرویس ما وصل نشده بود بعد از ده بار تماس با پشتیبانی تا سیم کشی دم در رو تست کردم دیگه کم کم داشتم میرسیدم به مخابرات! (فقط میگفتن مشکل از سیم کشی شما است) دوستان دومین سوالی که دارم اینه که من تا یه پیش از ثبت نام از اسیاتک از خود مخابرات سرویس داشتم و خط همون روز خرید وصل شد و همان روز ارسال درخواست جمع اوری دقایقی بعد قطع شد !! الان میخوام بدونم که با وجود اینکه من تا یه هفته پیش روی همین خط سرویس اینترنت داشتم ممکنه که اشکال از سیم کشی ساختمان باشه؟:n13:
بعد از کلی پیگیری دیگه میگن که باید رابط فنی ما توی مرکز مخابرات شما (شهید بهشتی) خط شما رو تست کنه ببینه اطلا رانژه شده یا نه!!!:n38:
و میگن که اگه مشکل از پورت شما باشه باید 15 هزار تومان بدید تا پورت شما رو عوض کنیم! الان اینا بگن که پورت شما خرابه (یعنی پورت خودشون توی مرکز مخابراتی ما) قانونی هستش که 15 هزار تومان پول بگیرن؟!
من کلا این سرویس رو توی جشنواره نمایشگاه کتاب 30 تومان خریدم که از 4 تا 10 هم دانلود رایگان داره بعد اومدم که از طریق تلفن ثبت نام کنم میگن که باید 5250 تومان باید برای رانژه پرداخت کنی! ما که سرویس جشنواره ندیده بودیم که پول رانژه رو جدا بگیرن ! تا الان که به غلط کردن افتادم:n34:
دوستان ببخشید که مقداری طولانی شد :n40: اگه میشه به این سوالات من جواب بدید تا این دزد ها جیب ما رو خالی نکنن!