نقل قول:
سلام
اگر از آمریکا برام بیارن ، اینجا برای استفاده ازش مشکلی پیش نمیاد واسم؟
نقل قول:
سلام
اگر از آمریکا برام بیارن ، اینجا برای استفاده ازش مشکلی پیش نمیاد واسم؟
سلام نه عزیز هیچ مشکلی فقط میمونه گمرکی و اینجور چیزا اگه مشکلی نداره بگو بیاره برات اگه هم 360 خواست بیاره بگو کنیت هم بیاره یا هر لوازم جانبی دیگشو چون لوازم جانبی خیلی گرون تر از خود کنسول هست تو ایران :10:نقل قول:
سلام دوست عزيز ...نقل قول:
اگه هارد 4GB داشته باشه چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟
مشكلي واست پيش نمياد فقط نميتونيد بازي رو روي هارد نصب كنيد و اين باعث ميشه درايو دستگاهتون خيلي كار كنه و در بلند مدت دچار مشكل بشه ...
داشتن هارد با ظرفيت بالا اين قابليت رو هم داره كه لودينگ هاي بازي ها رو زمانش رو كاهش ميده ...
سلام
من حدود 1 سالی هست که به کنسولم دست نزدم
آخرین بازی جدیدی هم که کردم Call of duty Modein Warefare 2 بود
حالا میخواستم ببینم که اگه kinect بخرم، احتیاج به کار اضافی روی کنسول هست؟؟ یا اینکه همینجوری وصل میکنیم و لذتش رو میبریم؟
و اینکه باید اجازه بدم که خود دستگاه از طریق وصل شدن به اینترنت، جدیدترین آپدیت رو بگیره؟ یا اینکه اگه این کار رو کنم، مشکلی برای کپی خور بودن دستگاه به وجود میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین یا اگر مرجع خاصی هست لینک بدین
Update درایو + آپدیت داشبورد = پشتیبانی کامل از Kinect و Safe بودن در LIVE.نقل قول:
میشه در مورد update درایو بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
شما میری توپخونه یا هر جایی که تعمیرات ایکس باکس انجام میدننقل قول:
میگی واسم ((LT PLUS)) بریز! همین! دیگه بقییشو کاریت نباشه :31:
هزینشم بین 8 تا 12 تومن هست
دوستان کسی کد تقلب بازی RDR نسخه زامبیش (( :31: )) رو نداره ؟؟
سلام
دوستان 1 هفته پیش یه فلش 16gig Transcend V90 classic گرفتم تا بشه 2 تا بازی اضافه روش نصب کنم! یکی دو روز اول خوب کار میکرد ولی بعدش هی پیغام config میداد در صورتی که config شده بود ( چند بار اینجوری شد)... که دیگه بعد اون اصلا نه تو pc و xbox مموری رو شناسایی نمیکرد.... حالا بردم گارانتی یه نوشو دادن ولی میترسم الآن وصل کنم مثل سری قبل بشه!:13:.... واسه کسی این مشکل پیش اومده تا حالا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستیتش فلشی که خریدید ت....ی هستش .نقل قول: