مجوز کیلو چنده بابا!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
خوب شما از تورنت دانلود میکنید!تورنت سرعتش معلوم نمیکنه یه موقع خوبه یه موقع نه!:13:نقل قول:
البته بستگی داره خوب.........:5:
Printable View
مجوز کیلو چنده بابا!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
خوب شما از تورنت دانلود میکنید!تورنت سرعتش معلوم نمیکنه یه موقع خوبه یه موقع نه!:13:نقل قول:
البته بستگی داره خوب.........:5:
نقل قول:
لطفا یه نفر جواب من رو هم بده ... :37:
نقل قول:
اگر زیاد دانلود نداری چرا از مخابرات نمیگیری؟ الان از مخابرات سرویس گرفتم. تو 12 ساعت 500 مگ میشه دانلود مرد ماهی 10000 . بدرد کسایی میخوره که می خوان تو روز وبگردی سنگین انجام بدن.
اتفاقا معلوم میکنه همین تورنتی رو که من تا چند شب پیش با شاتل نمی تونستم شبی 150 مگ ازش دانلود کنم حالا تو 12 ساعت با سرویس پیزوری مخابرات دارم 450 مگ دانلود میکنم.نقل قول:
خوب گفتم که بستگی به seed و peers داره!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
نه هیچی نمیخواد!!!نقل قول:
من هم که گفتم همین تورنت رو با همین تعداد seeder و peers با شاتل تو 6 ساعت 150 مگ دانلود میکردم ولی با مخابرات تو 12 ساعت 450 مگ .نقل قول:
شما اینو بی مجوز بکیر ببین چیکارت میکنن :27:نقل قول:
اقا من یه سوال دارم جواب میخوام
من شبا میخوام دانلود کنم سرعتم حدودا نصف میشه چیکنم سرعتی که گرفتم128 دانلود روز حدودا50شب میشه15 این برام خیلی جالبه
ما ماه آخر 512 داشتیم همین مشکل رو داشتیم شما که دیگه 128 گرفتی.نقل قول:
از این آب باریکه که تو امضاء من هست استفاده کن شاید جواب گرفتی.
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
خدا رو شکر مخابرات شهر مقدس قم سرویس نامحدود نداره وگرنه همین سرعت کم ما هم به گند کشیده میشد.
وقتی IP اروپایی میشه کی میخواد بفهمه!:31:نقل قول:
تازه من چند نفرو میشناسم که دارن استفاده میکنن!!!
مثله اینکه اینجا ایرانه ها؟!؟!؟!:27:
اینو بخون!
ارتباط پرسرعت با اینترنت (بدون محدودیت مکانی ) و همراه با تغییر IP
دریافت اطلاعات از طریق ماهواره و ارسال از طریق خطوط تلفن
صورت میگیرد. ارتباط با اینترنت با پهناي باند بالا در هر کجاي ایران و جهان
براي تمامی : شرکتهاي دولتی و خصوصی، سازمانها، موسسات، منازل و در کل براي
کسانی که نیاز به اینترنت پرسرعت و با کیفیت بالا دارند .
کاری با آی پی ندارننقل قول:
شما 40 دقیقه سند و ریسیو کن ببین میفهمن یا نمیفهمن