سلام
دوستان من دیروز یه طرح 1 مگ با مودم 9200 گرفتم طرحم هنوز فعال نشده.
مشخصات سیگنالم : CINR =24 RSSI= - 75
سه تا از چراغای مودم هم روشنه به نظرتون با این مشخصات سیگنال میشه ازش استفاده کرد؟:n03:
سرعت دانلودش حدودا چقدره؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان من دیروز یه طرح 1 مگ با مودم 9200 گرفتم طرحم هنوز فعال نشده.
مشخصات سیگنالم : CINR =24 RSSI= - 75
سه تا از چراغای مودم هم روشنه به نظرتون با این مشخصات سیگنال میشه ازش استفاده کرد؟:n03:
سرعت دانلودش حدودا چقدره؟
ممنون
آره میشه استفاده کرد
سرعت بستگی به منطقه داره ولی 1 مگ معمولا حدود 130
خیلی جالبه جدیدا میشه وارد اطلاعات کاربری شد ولی نمیشه ویرایشش کرد
سلام این مودم من قاطی کرده با وای فای می خوام وصل شم پس رو تغییر ندادم ولی قبول نمی کنه اگر مودم رو ریست کنم تنظیمات اکانتم پاک میشه دیگه چظوری باید تنظیمات رو درست کنم
دوستان چراغ وای فای من خود به خود خاموش شد . تنظیماتم ریست کردم ولی بازم روشن نشد
موقع ریبوت کردن مودم روشن میشه و بعد از این که قراره سینگال ها بیان خاموش میشه
پارسالم این مشکلو داشتم بردم نمایندگی نتونست کاری بکنه . بعد یه مدت خودش خوب شد و یه چند ماهی استفاده کردم بعد از اون بع ه دلایلی شارژ نکردم و مومدم خاموش بود 3-4 ماهی و الان بعد 2 روز شارژ کردن که وای فای روشن بود این اتفاق افتاده
کسی میدونه چیکار باس بکنم؟
مودمتون مدلش چیه؟ باید وارد تنظیمات وای فایش بشی ببینی مشکل چیه بعضی وقتی هم میتونه مشکل از آپدیت نبودن فریمور مودم یا حتی خراب شدن وای فای مودم توسط نوسان برق باشه بعضی وقتی هم با ریست ویندوز و مودم حل میشهنقل قول:
وقتی تنظیمات ریست میشن وای فای غیر فعال میشه که باید فعالش کنی اگه مودمتون bm632w باشه میتونید از دکمه پشتش برای روشن کردنش یا از داخل تنظیماش enable کنید اگه نشد ای فای مشکل پیدا کرده که اگه مومتون آپدیت نیست آپدیتش کنید بازم نشد وایفایش سوخته باید بره واسه تعمیر.نقل قول:
یه احتمال دیگه هم هست اگه وای فای توسط گوشی یا دستگاه های دیگه کانکت میشه ولی چراغش روشن نیست،فقط ledدیش سوخته باید عوض بشه
اسم مودممو نمیدونم فک کنم گرین پاکت باشه . دکمه وای فای نداره . نه وای فایش نسوخته چون چراغش موقع ریبوت کردن روشن میشهنقل قول:
. مودممو تا الان اپدیت نکردم . بیشتر توضیح میدید یعنی چی ؟
نقل قول:میان افزار که یک نرم افزار واسط بین مودم و سخت افزار هست بعضی وقتی دارای ایراد میشه که هر چند وقت شرکت براش آپدیت میده بیرون باید اول بینید نسخه ی که مودمتون داره چندهنقل قول:
شما اول ازطریق آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد تنظیمات مودم بشید اگه رمز خواست admin , admin و وارد کنید اول واردتنظیمات وایرلس بشید ببینید وای فای فعاله یا غیر فعال،که احتمال 99 درصد غیر فعاله یه عکس هم از اون صفحه بذارید
تنظیمات وای فای هم در سربرگ networking >> wifi قرار داره
ورژن فرم ور هم اون بالا سمت چپ نوشته
فایل های راهنمایی و آپدیت هم در این بخش موجوده فقط مودم خودتون رو انتخاب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فایل های بروز رسانی مشخصات مودممو پیدا نکردم . یه مدل از bm632wقدیمی تره فک میکنمنقل قول:
وای فای هم فعاله این مراخلو قبلا انجام دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواستون باشه با دانلود کردن فایل اشتباه مودم رو نسوزونیدنقل قول:
تنظیمات وایرلس چگونه است؟
برای تنظیمات وایرلس، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کرده و بر اساس گامهای توضیح داده شده در آن عمل کنید.