میدونم مرکز مخابراتی مشکل داره ..... پشتیبانی هم گفت مشکل از مرکز مخابراتیهنقل قول:
اینا به جای اینکه زود حلش کنن فعلا دارن خاله بازی می کنن
Printable View
میدونم مرکز مخابراتی مشکل داره ..... پشتیبانی هم گفت مشکل از مرکز مخابراتیهنقل قول:
اینا به جای اینکه زود حلش کنن فعلا دارن خاله بازی می کنن
سلام
دوستان افت شدید سرعت تک کانکشن دلیلش چیه؟؟؟؟
حداقل به شما اس دادن به ما که هیچی نگفتن . من خوزستانم. هر چند دقیقه لینک میپره اما الان یه 1 ساعتی هست قطعی نداشتم .نقل قول:
نمیدونستم چیکار کنم از مهلت ماه 1 روز گذشته بود .یه بار قبلا 6 روز لینک نداشتم روز شمار -6 شده بود بعد که وصل شده گفتن خط رو جمع کردن دادن یه یکی دیگه !
بهش گفتم اخه ...... من لینک اصلا نداشتم گفتش به ما مربوط نیست بعدش شکایت کردم تهران دیگه از تهران ..... شون گذاشتن .
امروز نامحدود 128 4 گیگ شارژ کردم تقریبا 16 تومن سرعت به زور به 10 کیلو میرسه . دیگه از این ارزون تر نداشت . حرومشون باشه این 16 تومن . فقط از خدا میخوام با ادم کاری نکنه که توی عین خوشبختی ظاهری همیشه نفرین مردم پشت سرت باشه .مال حروم خوردن نداره .
سلام
زنگ زدم به آسیاتک میگم آقا این سرعت تک کانکشن ما خیلی بده
پشتیبان اینقدر مسخره توضیح میداد که بی خیال شدم
نتونستم بهش بفهمونم که آقا مشکل من چیه
فردا زنگ می زنم صدای مشتریان
دوستان برا شما هم ک////ر***یو کار نمیکنه؟
برا من که خیلی وقته دیگه کار نمیکنه ! از س ا یفون استفاده میکنمنقل قول:
-----------------------------
سرعت داغون شده ! و قطعی هم زیاد
برا من از امروز کار نمیکنه دیگه! کانکت میشه و ولی کار نمیکنه. سرویس های دیگرو تست کردم فعلا تو//نل پل*اس بهتر از بقیه جواب میده ولی کر//یو یه چیزه دیگه بود!نقل قول:
بله متاسفاته تک کانکشن خیلی افتضاح شده ، بهشونم که میگی میگه برو از ---------- داناود کن اونم با IDM . من خودم 10 مگ شهاب هستم به زور به 1 مگ میرسه .نقل قول:
دوستان الان کدوم سرویس قیلتر ش کن روی اسیا تک خوب کار میکنه ؟ ت و نل پل اس ؟
اگه جایی رو هم میشناسین که هم قیمتش خوب باشه هم سرویسش تو خصوصی بگین
ممنون
بهترینش کر//یو بود که برا من از کار افتاده.نقل قول:
سی**سی کو و... هم تست کردم خیلی جالب نبوده.
تو نل پ ل ا س 2ماهه 5تومن خریدم خوبه اگه خواستین بگین آدرسش رو پخ کنم