نقل قول:
قطعا ساب هم تهیه میکنم . فقط به عنوان آخرین سوال ساب + همین کامپوننت حجم صدای مناسبی رو ایجاد میکنه ؟
دیگه نیازی به اضافه کردن کواک نیست ؟
قیمت حدودیش چنده و تو پراید باید رو تاقچه عقب نصب بشه ؟
نقل قول:
قطعا ساب هم تهیه میکنم . فقط به عنوان آخرین سوال ساب + همین کامپوننت حجم صدای مناسبی رو ایجاد میکنه ؟
دیگه نیازی به اضافه کردن کواک نیست ؟
قیمت حدودیش چنده و تو پراید باید رو تاقچه عقب نصب بشه ؟
پخش چقدر مهمه تو این سیستمه پیشنهادی شما ؟ یه مدل معرفی میکنیدنقل قول:
سلام بر همه دوستان مخصوصا حمید جان عزیز که بی وقفه به فکر همه دوستان هستن
سرانجام سیستم صوتی ما همه تکمیل شد با تشکر ویژه از حمید جان به خاطره راهنمایی هایه بی منتش
هدیونیت کنوود 7056
کامپ جلو هلیکس اسپریت E62c.2
کامپ عقب هلیکس اسپریت E62c.2
آمپ برای کامپ ها هلیکس G4
آمپ برای ساب کنوود 8106
ساب وفر همراه با باکس گلیدن SQX 08 VB
آر سی ها 3 جفت گلیدن Hi End Zero
کابل کامپ ها گلیدن 1.5*2
کابل ساب گلیدن 4*2
کابل برق گیج 4
تقسیم برق کارینا
فیوز هلدر گرند زیرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه چنتا عکس برای دوستان
نصب زیاد قشنگ نشده چون خودم نصب کردم
سلام ...دوست عزیز قیمت ساب چند در امد؟؟؟نقل قول:
واین سوال از حمید اقا....
حمید اقا چه واتی مناسب هست برای ساب که درخدمت موسیقی باشه وبوم بوم بیشتر از صدای موسیقی نداشته باشد؟؟؟
حمید آقا سلام.
بین دوکواک 6965v3و b69x.2کدوم و شما تجویز میکنید من خودم v3رو داشتم صداشم خوب بود ولی دادم به دوستم حالا دیدم این هلیکس هم قیمت با اونه خواستم امتحانش کنم ببینمارزش داره چون اگه ازv3بدتر باشه دلمو میزنم چون صدای v3رو شنیدم.
سلام
قابل نداره ساب SQX 08 VB همراه با باکس فابریک 715 تومن قیمتش هستش ولی فقط میتومنم بگم اصلا به سایز 8 اینچیش توجه نکنید دیونه ایی برایه خودش فوق العاده خوش صدا هستش
نقل قول:
ترکیب کامپ 165 گلیدن + ساب معمولی در مقایسه با کواک های هلیکس مثل Helix Esprit E69X با توجه به قیمت تفاوتشون در چه حدیه ؟
ضمنا این کامپ تازه به دستم رسیده . کسی اطلاعاتی از این آمپ داره ؟:
سلامنقل قول:
اگر حجم خیلی براتون مهمه کامپوننت رو یه لول بالاتر بگیرید. m165 و ساب m12 با آمپ ML95.4 یه صدای رویائی بهتون میده.البته این سیستم تک استیج هست.به نظر من نیازی به استیج عقب هم ندارید ولی اگر دوست دارین حتما از عقب هم صدا داشته باشید میتونید کواک rc100 نصب کنید تو جای فابریک یا rc165 نصب کنید رو طاقچه.راستی رودری پراید قدیمه یا جدید؟اگر قدیمی هست میشه روی در کامپ رو نصب کرد البته اگر بتونید بیشتر هزینه کنید و یه m165slim بگیرید که دیگه نیازی به انداختن رینگ زیر بسگت اسپیکر هم نیست.
قیمتها:
کامپوننت m165 جفتی 430
کامپوننت M165slim جفتی 445
کواک RC100 رو باید سوال کنم
کواک RC165 جفتی 320
آمپلیفایر ML95.4 هم 770 تومن.
سلامنقل قول:
حد اقل توان RMS خود ساب
سلامنقل قول:
اصلا با بلو موافق نیستم.چقدر میتونی هزینه کنی؟400 میتونی؟
سلام حامد جان. مبارکت باشه بنده انجام وظیفه کردم.نقل قول:
ساب باکس sqx8 رو همون روز گرفتی یا از قبل داشتی؟
لطف کن کمی از صدا برامون بنویس.ممنونم.
سلامنقل قول:
اصلا صدای کامپوننت با کواک قابل مقایسه نیست.بدون شک کامپوننت بهتره.
این آمپ تورنادو رو توصیه میکنم استفاده نکنی چون ریمارکه و احتمال برق داادن به اسپیکر و صدمه زدنش بالاس.
سلام مجددنقل قول:حمید آقا این آمپ match ma40fx که یکی از دوستان برای فروش گذاشته به کار من میاد؟ساب گلیدن M12 +کواک 6975 v2 + آمپ match ma40fx+پخش فابریک ؟
آدرس نصاب رو هم نفرستادید واسم