من الان تو سایت جدید وارد شدمنقل قول:
با همون اطلاعات قبلی
یعنی شماره تلفن با کد به عنوان نام کاربری
و پسورد اتصال به اینترنت به عنوان رمز عبور
تو سایت قدیمی هم وارد نمیشه
Printable View
من الان تو سایت جدید وارد شدمنقل قول:
با همون اطلاعات قبلی
یعنی شماره تلفن با کد به عنوان نام کاربری
و پسورد اتصال به اینترنت به عنوان رمز عبور
تو سایت قدیمی هم وارد نمیشه
اره منم وارد شدم تو سایت جدید با این فرق که صفر اول شماره باید برداشت یکی هم رمز سامانه قبلی کار نمیکنه باید رمز adsl که باهاش وصل میشی بزنی تا وارد پرتال جدید بشهنقل قول:
الان فقط مشکل حجم منفی دارم که سرعتو محدود کردن رو ۱۲۸ مقدارشم خیلی زیاده منفی ۵۰ گیگ چحوری میخواد اینو رو سرویس بعدی اعمال کنه خدا میدونه اینم روس جدید حتما
چرا تو پنلم اینو نوشته؟ 8M-پیش پرداخت -یک ماهه-ترافیک داخلی 46 گیگ-ترافیک بین الملل 22 گیگ
اصلا مگه داره همچین چیزی؟
اینطور که مشخصه دارن باگ حجم رو هم برطرف میکنن و از اینجاست که دیگه نت نداریم و دوباره گیر دادن و مواظبت از وایرلس مودم شروع میشه :n02:
سلام منظور از طرح غزال پیش پرداخت 2M با سرعت چهار برابر 12 ماهه ADSL با سرعت چهار برابر یعنی 8 مگ میده سرعت یا نه فقط در حد حرفه؟
بله سرعت رو8مگ میبندن من همین سرویس رو دارم البته چون خط کشش نداره سرعتم حدود 6مگ(750کیلوبایت) هستشنقل قول:
من میترسم قبلیارو هم حساب کنن:n13:از وقتی این حجم منفی رو تو پنل دیدم ترسم بیشتر شدهنقل قول:
دقّت کنید ... حدّاکثر۴ برابر ... یعنی یه موقع ۲ هم دادن نمیتونی اعتراض کنی.نقل قول:
این حجم منفی رو تو دوره بعدی که سرویس بخریم تو پاچمون نکنه مخابرات؟
دوباره گند زدن به پنل
- میگه احراز هویت نشدی شما
- زده تو لیست جمع آوری هستی!
- بعد انقضای سرویسو زده 1399!
- حجم باقیموندم رو هم درست نزده
- میزان مصرفو نشون نمیده
من نمیدونم اینا قبل از تغییر پنل خودشون تستش نمیکنن مشکل نداشته باشه؟ یا اول تغییر میدن تا کاربر صداش دربیاد بعد درستش کنن! :n35: