دست همتون مرسی . همین جوابو به من بدید . تاپ تو دانلود هم سرعتش همیشه خوبه . یا محدود ویشه ؟؟؟؟:n18:نقل قول:
Printable View
دست همتون مرسی . همین جوابو به من بدید . تاپ تو دانلود هم سرعتش همیشه خوبه . یا محدود ویشه ؟؟؟؟:n18:نقل قول:
بعد کلی پرس و جو گفتم بذار از پارس کوچ کنیم اسیاتک ، امروز دیدم زده تو منطقه شما سرویس دهی نداریم ، ینی چی آخهههههههههه ، مگه وسط بیابونیم ؟؟؟ تهرانیم خیر سرمون ها
ینی امیدی نیس اینجام راه اندازی شه :(
باز دزدی رو شروع کردن ؟ یهویی 4 گیگ ازم پرید. :n34:
احتمالا تو تایم رایگان زدننقل قول:
به فرض تو تایم رایگان شما 6 ساعت دان کنی بعد اون آخر از تایم رایگان 1 مین بری اونورتر بجای اون 1مین کل 6ساعت و ازت کم میکنه!!!!!!!!
دقیقا این اتفاق واسه من افتاد......
آره فکر کنم همین باشه. من همیشه نیم ساعت دیر و نیم ساعت زودتر تایم دانلود رو تنظیم میکردم. این اتفاق نمیوفتاد ولی الان باز اینطوری شده.نقل قول:
شما پیگیر شدی برای شما چیزی برگشت دادن ؟ من دفعه قبل زنگ زدم گوششون بدهکار نیست.
چرا کسی کمک نمیکنه . سرعت top2download هم محدود میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ :n13::n13:
شما گیر بده پیگیری کن شاید برگشت دادن....نقل قول:
ولی 4 گیگ خدایی خیلیه واسه من نزدیک 1 گیگ زدن واسه همین پیگیر نشدم دلیلشم این بود تو اون تایم رایگان یکسره نت وصل نبود و بیش از 10 بار دیسکانکت میشد.....:n21:
بله محدودیت سرعت داره شدید.نقل قول:
نزدیک 4 روزه که اینترنت من قطع !!!
چند نفر دیگه هم که آسیاتک داشتن گفتن قطع ! .... اینجور که معلومه آسیاتک تو شهر ما کلا قطع ! ..... معلوم نیست مرکز مخابراتی ما داره چیکار می کنه !
نامردا اس ام اس زدن که اختلال داره نه اینکه کلا قطعش کنن !
به احتمال قوی مرکز مخابراتی مشکل دارهنقل قول:
معمولا اینجور مشکلات سراسری باید زود حل شه!