دوستان دوره کدی واسه تک تیرندازی هم داریم؟
اگه داریم توی کدوم شهره؟
Printable View
دوستان دوره کدی واسه تک تیرندازی هم داریم؟
اگه داریم توی کدوم شهره؟
سلام دوستان .
من دانشجوی رشته مهندسی مکانیک مقطع کارشناسی الان ترم 6 هستم .
دو تا راه هست که شاید بتونم از طریق یکیشون معافیت بگیرم.
اولیش اینکه من پدرم پارکینسون داره ، تقریبا 10 ساله . پرونده پزشکی هم داره . طبق پیوست ماده 47 - بند 9 از قوانین جدید معافیت پزشکی ، من میتونم به دلیل بیماری پدرم درخواست معافیت کنم .
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که یه برادر بزرگتر دارم که خدمت رفته و الان هم ازدواج کرده و از خونه ما رفته . با این حساب بازم میتونم بگیرم یا نه ؟
دومیش هم اینکه من پشت کمرم و کتفم جوش های خیلی بزرگی میزنه و جای جوش ها هم مونده ، میتونم از طریق ماده 31 - بند 22 به دلیل وجود آکنه اقدام به درخواست معافیت کنم ؟
2 تا سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه این معافیت ها دائمی هست ؟ یا تا زمانی که بیماری رو داریم ؟ یعنی مثلا من اگر از طریق مورد دوم اقدام کنم و معافیت رو بگیرم ، بعدا که خوب شدم باز مشمول میشم ؟ معافیت موقت هستش یا معافیت دائم ؟
و اینکه الان من در حال تحصیل هستم میتونم الان فرم پر کنم و ارسال کنم برای نظام وظیفه ؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ یهو نیان بگن دفترچه پست کردی مشمولی باید الان بیای و نذارن درسمون رو تموم کنیم ؟
ممنون میشم یکی به این سوالاتم جواب بده .
فک نمیکنم همچین چیزی باشه!نقل قول:
اگه تیراندازیت خیلی خیلی خوب باشه میفرستنت پیش امیر پادگان اونجا امبر بهت میگه دوست داری بعد آموزشی کجا خدمت کنی و درخواست میده که بری همونجا!
البته این چیزی بود که من شنیدم و نمیدونم موثق باشه یا نه!
زیاد موثق نیست ;)نقل قول:
دوستان سایتی نیست اموزش بستن بند پوتین رو دقیق توضیح داده باشه:n13:
یادت میدن داداش توی یگان آموزشی...نگران نباش;)نقل قول:
در مورد اینکه میتونید از دست سربازی فرار کنید یا نه رو که نمیدونم ولی پیشنهاد می کنم از معافیت پزشکی استفاده نکنید فردا بخواهید جایی استخدام شید بهتون گیر میدن !
بچه های 02 که امریه گرفتن ، امریه ها تو پاکت بود ؟
این چیزی بود که من از بچه های رکن 3 تو دوره آموزشی شنیدم و البته خودم هم میدونم موثق نیست چون خیلیا اصلا بعد از تیراندازی نرفته بودن سیبل رو نگاه کنن!نقل قول:
به قول معروف همه چی کشکه:n09:
حدود 10 صفحه قبل رو بررسی کنید یکی از دوستان دقیقا سوالات شمارو داشت و تا حد امکان دوستان جواب دادن . حمل بر جسارت نشه ولی من فکر میکنم اون شخص خود شمایی.نقل قول:
اصلا هیچ چیزی وجود نداره که بگه مثلا لیسانسه ها میفتن ارتش تازه اونم تو یه ماه خاص.نقل قول:
هر ارگان یه سهمیه ای داره .
به صورت پیش فرض شانسی هست.
خیر.نقل قول: