تقریبا تایید میشه:31:نقل قول:
ولی اینکه به ماه و سال و ... ارتباطی داشته باشه رو اصلا تایید نمی کنم
ولی چیزی که مشخصه اینه که شاتل عمدا شانسیه:2:
Printable View
تقریبا تایید میشه:31:نقل قول:
ولی اینکه به ماه و سال و ... ارتباطی داشته باشه رو اصلا تایید نمی کنم
ولی چیزی که مشخصه اینه که شاتل عمدا شانسیه:2:
الان که ساعت از 1 گذشته من فقط از بعضی سرورها میتونم با حداکثر پهنای باند دانلود کنم.چون الان مشخصه که اکثر سرورهارو Down کردن بی انصاف ها...
سرعت انجام کارهای عادی مثل چک کردن ایمیل، سرچ کردن، سر زدن به چند تا فروم و... چجوریه؟ افت سرعت محسوسه؟نقل قول:
با تشکر مهران...
سلام ..نقل قول:
توی انجمن موسیقی خیلی به من لطف داشتین ممنون!
من اکوی 512 دارم البته ولی سرعت شبانه خوب نیست !! یعنی دانلود حدود 20-25 هست که اصلا بهش فکر نمی کنم ... شاتل روزانه بسیار عالی است و همون سرعتی میده که باید باشه یعنی 64-70!
برای 128 به همین نسبت کم کن دیگه:11:
بچه ها دیشب با یکی از این کارشناسها چت کردم ... خیلی جالب بودش!! اسمش رو نمی گم آبروش حفظ بشه!
گفتم من پینگم بالاست و فقط سرویس گرفتم واسه وبگردی اصلا دانلود ندارم !! پینگ گرفته بودم 1700 بودش! ساعت دوازده شب بود!
شروع کرد جملات زیر رو کپی پیست کردن از توی فایل وردش !!!::18:
شماره کاربری ات رو بگو!
بعد از نیم ساعت ( احتمالا داشت تفسیرهای فوتبال های قبل رو نگاه می کرد)::27:
سرعت یک به بعد به علت رایگان بودن افت می کنه!
- من بهش گفتم از ساعت 8 شب افت میکنه که ما از سر کار میایم خونه!
بعد از نیم ساعت دیگه ( احتمالا یه چرت زدش)::27:
- اختلال وجود دارد!
ببینید قشنگ مشخص بود داره کپی پیست می کنه ! بهش گفتم لطفا کپی پیست نکن حرفام رو بخون! ده دقیقه لفت داد دیگه عصبی شدم گفتم باشه الان از این چت پرینت می گیرم فردا فاکس می کنم واسه رییست!
آخرش می دونین چی گفت؟!! گفت ببخشید دیر کردم واسه جواب دادن پشت میزم نبودم!!!! برای افزایش پینگ برین سرویس dedicate بگیرین که( قیمتش از وایرلس هم بیشتره):18:
بچه ها من به عقلش شک کردم!
پشتیبانی آنلاین شاتل = با سرکار رفتن و به ریش شما خندیدن.نقل قول:
با تشکر از توضیحات شمانقل قول:
من روی سیستمم کار میکنم تا اشکال مربوطه رو پیدا کنم
احتمالا از ف ی ل ت ر فایلهای فلش باشه یا چیز دیگه
البته اگر هنوز صفحه مربوطه سالم باشه اگر ممکن است تست کنید به من هم اطلاع دهید.
بنده هم دل خوشی از شاتل ندارم.در پستهام مشخصه.اما از پارس آنلاین و آسیاتک هم دل خوشی ندارم.
بدلیل ارایه نکردن سرویس در منطقه و نیاز دفتر به اینترنت و موجود بودن این سرویس مجبور به استفاده هستم.
وگرنه بهترین راهکار رو همانطور که گفتم در تحریم همگانی میدونم.
بالا بردن فرهنگ عمومی هم با آموزش ممکن است.
یک راه آموزش هم وسایل ارتباط جمعی مانند اینترنت است.
یک راه آن هم عضویت در انجمنهای تخصصی و ارایه پستهای مفید و بحث وبررسی است.
به نظر من بهتر است یک شخص یک پست بزند ولی کامل و قابل استفاده باشد و مطمئنا افراد علاقمند نظیر شما از خواندن و بحث در مورد آن خسته نمیشوند.
کسی هم به پستهای افرادی که به قول شما عروسی میگیرند توجه نمیکند.زیاد نگران نباشید.بیخودی که شمار پستهای این تاپیک به این حد نرسیده.شما حساب کنید اینها همان کاربرانی هستند که عرض کردم.فقط پول تو جیب isp ها میریزند.
موفق باشید
اکوی 128 هم روزانه سرعت دانش همینه!فقط شبانش فرق میکنه!!!نقل قول:
دیشب من از چنتا سرور (RS,ifile,MF,FS) دان گذاشته بودم و هیچکدوم افت سرعت نداشتن!نقل قول:
البته رپیدشر یه سرو گردن بالاتر بود!:8:
دیشب چه سرعتی داشت دانلود شبانه.
از 50 پایین نمیومد.