اقای نماینده درسته ولی اولترا رو هم 500 محدود کردن مشکل اینجاست که زنگ میزنی میگی چرا محدود شدم رو 500 میگن پهنای باند تا 1 مگ بازه خطتون نویز داره خوب دیگه چرا دروغ میگن پس چرا الان خطا رو رو 8مگ بستن وقتی نمیشه تا 8 مگ استفاده کرد
Printable View
اقای نماینده درسته ولی اولترا رو هم 500 محدود کردن مشکل اینجاست که زنگ میزنی میگی چرا محدود شدم رو 500 میگن پهنای باند تا 1 مگ بازه خطتون نویز داره خوب دیگه چرا دروغ میگن پس چرا الان خطا رو رو 8مگ بستن وقتی نمیشه تا 8 مگ استفاده کرد
نقل قول:
والا من باز هم با همون سرعت قبلی دانلود میکنم
اینم چارت دانلود من !! دیشب 2 گیگ دانلود نیاز داشتم که دانلود کردم و مشکلی هم نداشت !!
محتوای مخفی: چارت
متاسفانه تو پشتیبانی بیشترشون اصلا خبر ندارن که چه اتفاقی افتادهنقل قول:
فقط اینو میتونم بگم که شما خیلی بیشتر از این پشتیبانی اطلاعاتتون بیشتره فقط یک سوال پس چرا این 1 مگ ها هم سرعتشون400 هستش اونا هم باید 250 باشن دیگه درسته اقای نماینده
یعنی از این به بعد سرعت های بالا دیگه محدود شدن دیگه و باید روی سرعت های اسمی حساب کنیم میترسم اینم ازمون بگیرن
چون الان روی همارا هستم، چند روز بعد تموم میشه، گفت تا اونها جمع کنن و بیاین ثبت نام و.... یه 4-5 روزی طول میکشه، به همین دلیل اونموقع شاید یه 1 خفته بیشتر معطل بشی ولی اگه 300-400 تا را مجددا باز کنن، اونموقع مطمئنا در چند روز تموم نمیشه و فقط 4-5 روز جمع آوری و راه اندازی طول میکشه.نقل قول:
من یه سوالی دارم، چون ظاهرا شما نماینده هم هستیننقل قول:
فانوس طلایی عزیز زحمت کشیدن حدود سرعت دادن، خواستم روال را شما هم یه بار بگین که اصولا مگا و اولترا روی چند بسته میشه و میانگین دانلود مشترکین روی چنده.
البته می دونم مراکز مخابراتی با هم فرق دارن و رجایی هم همیشه شلوغ بوده ولی در کل به منظور انتخاب بهتر سرویس اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
الان مگا تقریبن 380 400 دانلود میده مگا روی 4 مگ و اولترا روی 8 مگ که الان اولترا و 2 مگ جشنواره هر دو سرعت 500 کیلوبایت رو میده الان مرکز علامه که خیلی شلوغه چند وقت پیش با 2 مگ جشواره سرعت دانلود تا 1 مگ باز بود الان فعلن مراکز مشکل پهنای باند ندارنخوشبختانه اگه صحبتام مشکل داشته باشه اقاای نماینده کامل تر توضیح میدن:n02:نقل قول:
سلام
بعد مدتها برگشتیم :n02:
مثه اینکه مخابرات باز داره انگولک میکنه؟
من که یه سه ماهیه نامحدود استفاده میکنم برای اولین بار تو عمرم
دلم برا سرعت و دانلود تنگ شده:n02:
آقا قیمتای جشنواره رو یکی بذاره ببینیم چی به چیه
با دو صفحه آخری که خوندم فک کنم باید یک مگ بگیرم
آقا جشنواره حجمای بالای 5 گیگ نداره؟
من مصرفم 7-8 گیگ هست
آقا نظرتون راجبه این چیه؟:n04::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یالله !!! من اولوم دورما :دینقل قول:
من چند ماه پیش 1 ساله گرفتم با مودم رایگان !!
مودم رو 60 تومن فروختم رف !! موند خود سرویسم 1 مگ با ماهی 5 گیگ ترافیک !! سرویسم شد 12 ماهه حدود 200 تومن و 60 تومن مودم رو کم کن میشه 14 تومن و اونم برا 12 ماه میشه حدود 12 تومن برای سرویس مگا با ماهی 5 گیگ !! عالیه !! من که خیلی راضیم :دی
یاالله بویور ایلش:n02:نقل قول:
منم میخوام همینکارو کنم فقطبه جای مودم ترافیک بیشتر بگیرم که اون سر دیگه زیادی کم نیارم
مثه اینکه به جای مودم 24 گیگ میدن که بارم خوبه
مودماشم زیاد درست حسابی نیستن که حداقل از ظاهرش:n02:
بیشتر دوس دارم رو خط فعلیم بگیرم ولی حس و حال جمع آوری ندارم شاید رو اون یکی خط گرفتم ببینیم چی میشه
هنوز از نامحدودم یه دو هفته ای مونده
آی که چه شود یه دلی از دانلود دربیاریم:n02::n02: