مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرموديننقل قول:
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
Printable View
مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرموديننقل قول:
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
منظورم همون wcdma بود . ضمنا قسمت status میرم مینویسه out of service ولی اینترنت 3G دارم. امکانش هست چون تازه راه اندازی شده این مشکل داره؟نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
بله تازه راه اندازی شده برای همین اینطوریهنقل قول:
در ابتدای راه اندازی نسل 3 مشکلات این چنینی عادی است و بعد از کانفینگ و ست شدن کامل سایت این مشکل مرتفع خواهد شد.نقل قول:
دوست عزیز نسل 3 خودش از مکالمه پشتیبانی میکنه و برای تماس نیاز نیست گوشی به شبکه نسل 2 وصل بشه و اگر نوع شبکه رو فقط 3G هم بزارید مشکلی نخواهد بود.نقل قول:
در بسیاری از کشور های دنیا هم برای تماس گوشی از نسل 4 به نسل 3 متصل میشود و فقط در چند کشور محدود فناوری Voice over LTE راه اندازی شده است که قابلیت تماس را بر روی شبکه نسل 4 امکان پذیر میسازدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
شهر ما هم دقیقا الان بعد از 4 ماه راه اندازی هنوز هم این مشکل رو داره
با 700 تماس گرفتین؟نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
همراه اول هم من دیدم وقتی 3g رو حالت خودکار هس هنگام تماس با اینکه سیگنال خوبه میره روی شبکه 2g و بعد تماس باز برمیگرده روی 3g
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟:n36::n36:
راستش چندین بار با 700 تماس گرفتم، چندین بار هم توی ایرانسل من تیکت دادمنقل قول:
الان بعد از گذشت چند ماه هنوزم این مشکل هست ، بعضیا از دوستان گفتن از طریق 195 اقدام کنم ،
انگار الان بهتر دارن موضوع رو پیگیرن میکنن
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟