مال من جالبیش اینه با آیپد هر برنامه ای میخوام از اپ استور بگیرم ارور میده ولی ابیرانسل دانلود میکنه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
Printable View
مال من جالبیش اینه با آیپد هر برنامه ای میخوام از اپ استور بگیرم ارور میده ولی ابیرانسل دانلود میکنه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
من قبلا یه مگ داشتم ولی الان سرعتم دو مگ شده
ولی سرعت دانلود همون 125 کیلو بایته
عکسم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان من امروز یه مودم outdoor کارکرده پیدا کردم که 300 تومن خریدمش طرح فعالی هم نداره تراز مالیش هم 52.826 ریال هست به غیر از 128 کیلو طرح دیگه ای نداره واسه خرید برای جابه جایی طرح خودم به این مودم فقط یوزر پس رو توی این مودم ست کنم کافیه یا باید حتما زنگ بزنم اونا این کارا کنن چون شنیدم به همین آسونی ها هم نیست به مک آدرس مودم گیر میدن و امکان بن شدن حساب کاربری هست
لطفا راهنمایی کنید
کسی میدونی چه کابلی برای مودم outdoors مناسبه چون من هر چی کابل ۲۰ متری میخرم کار نمیکنه ولی با سه متری ها و دو متری ها کار میکنه.
Sent from my ST26i using Tapatalk
باس لن باشه دیگه فکر نکم ربطی به مترش داشته باه چون تو کافی نت ها هم از کابلهای بلند استفاده میشهنقل قول:
چرا اتفاقا تفاوت هایی هست هر چی طول کابل بیشتر بشه نرخ سیگنال کم میشه داخلش و نویز افزایش پیدا میکنه و هرچی تعداد پیچش سیم ها در هر سانتیمتر بیشتر باشه اون کابل بهتره ولی اون کابلی که من پیدا کرده بودم زیاد جالب نبود شبیه کابل تلفن بود حالا باید برم بگردم یه کابل خوب پیدا کنم باهاش تست کنم اگه بازم جواب نداد مودم مشکل دارهنقل قول:
الان ساعات رایگان حساب شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا بازه زمانی رو مینویسه اما فقط توی ساعاتی که رایگان نیست حجم حساب میشه در واقع اون حجمی که تو این بازه نوشته ساعات رایگانش حساب نمیشه. تو این یه مورد من تا حالا مشکلی از مبین نت ندیدم گرچه سر تا پا اشکاله.نقل قول:
سلام دوستان من به تازگی به علت اینکه مستاجر شدیم میخوام وایمکس مبین نت بگیرم و قبلا هم adsl مخابرات 512 نامحدود داشتم منطقه سکونتم هم تهران هست. با اینترنت مخابرات معمولا 25 'گیگ دانلود داشتم و ماهی 24 هزارتومان میدادم.حالا از شما دوستان گرامی سوال داشتم که آیا مبین نت سرعت واقعی رو میده ؟یعنی 512 بگیرم سرعت دانلودم 63 ایناست یا بیشتره؟ و این که شبانه سرعت چقدر تغییر میکنه؟
ممنون میشم کلا راهنمایی کنید که چه سرویسی بگیرم خوبه واسم من سرعت دانلودم 124 کیلوبایت باشه واسم کافیه یعنی 300 اینا نمیخوام منظورم از این حرف اینه که اگه 512 مبین نت به اندازه 124 کیلوبایت بده واسم کافیه.آیا میده؟
بالاخره مودم outdoor رو هر جوری بود بردم پشت بوم وصل کردم
تفاوت پشت بوم و اتاقم اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]