خیلی ممنون متشکر آقا رضا
بنده منتظر پیغام شما هستم
امیدوارم بتونم یه روزی لطف محبتتون رو جبران کنم
شمال اگه کاری باشه در خدمتتون هستیم
Printable View
خیلی ممنون متشکر آقا رضا
بنده منتظر پیغام شما هستم
امیدوارم بتونم یه روزی لطف محبتتون رو جبران کنم
شمال اگه کاری باشه در خدمتتون هستیم
سلام. راه اندازی شده است. لیکن همه نمیتوانند وصل بشوند. منتظر باشید.نقل قول:
سلام . مشکل همینجاست دیگه . دزدی از وقتی شروع میشه که میفته دست همین به اصطلاح خودیا از بنیاد مستضعفان بگیر تااا ... !!! من از بیگانگان هرگز ننالم ک با من هرچه کرده آن آشنا کردنقل قول:
سلام. دوستان عزیز بنده به دلیل شفافیت از دیروز عصر از بیشتر مسولان شرکت مورد بازخواست قرار گرفتم. به دلیل فشار کاری و مسایل دیگر از گفتن برخی مسایل عذر خواهی میکنم. من و دوستان طرفدار صداقت و شفافیت هستیم . وهر حرف حقی باید گفته شود و هم شنیده شود. ما از وضعیت به وجود امده راضی نیستیم. امیدواریم این چند روزی که ایران هستیم بتوانیم برای مردم ایران عزیز کاری انجام بدهیم.
مردم تبریز. سایتهای نمایشگاه بین المللی و مرزداران و چهارراه عباسی و ارتش از الان وارد مدار شد. 3g, 4g
تا ساعت 16 فعلا خدا حافظ.
سلام و عرض ادب. از اطلاع رسانی شما قدردانی میکنم.نقل قول:
از وضعیت همراه اول در منطقه نمایشگاه تبریز و شهرک مرزداران، اطلاع دارید؟
همچنین شهرستان آذرشهر و شهرهای اطراف (گوگان، دانشگاه شهید مدنی و ...) چه زمانی تحت پوشش قرار می گیره؟
با تشکر
سلام. اینترنت 3G تو کرمان خیلی وضعش خرابه! اون کی می خواد درست شه؟ یه جا فول آنتنه یه جا دیگه آنتم میره! میخواستم دانلود کنم باید لینک هارو با 2G پیدا میکردم بعدا 3 متر از گوشی فاصله بگیرم تا به 3G وصل شه.
4G کی میاد تو کرمان؟
با سلام وخسته نباشىد
ببخشىد 3gتو شهرک صنعتى شىراز کى کامل وصل مى شد اکثرا پرش آنتن دارد اىرانسل توشهرک
من الان گوشى 4gبخرم توشىراز مى تواننم استفاده از 4gاىرانسل کنم البته الان بولوار نصر استفاده مى کنم ازمودمش جهت 4g
کسی راهی بلده از اینترنت رایگان ایرانسل استفاده کرد!? اگه بلدین پ.خ کنید.تنکس
من که تو خونه مون آنتن واسه مکالمه ندارم، چه برسه به نت، ولی جدیدا واسه نت یه جایی پیدا کردم که آنتنش خوبه هر چند با خونه مون فاصله ش زیاده ولی سرعتش خوبه هر چند که نت ایرانسل گرون شده نمیصرفه!
سلام مهندس خسته نباشینقل قول:
داداش ما منتظر شما در لاین هسنیم :n16:
ایرانسل بسته های اینترنتی جدیدی رو اضافه کرده ( که بسیار خنده داره :n02: )
1 روزه / 30 مگابایت / 900 تومان
7 روزه / 60 مگابایت / 2.000 تومان
30 روزه / 400 مگابایت / 8.000 تومان
30 روزه / 3 گیگابایت / 25.000 تومان
دلش خوشه !!!
ديوونست :n02:
وقتی همراه اول 5گیگ رو میده 10 تومن بیام 3گیگ بخرم 25 تومن؟! با همین روال بخواد پیش بره الکی بسته اضافه کنه بدون کاهش قیمت به هیچ کجا نمیرسه... فکر کرده درآمد ما به دلاره! ما هم داریم به ریال حقوق می گیریم والا!
#تحریم_ایرانسل
یه بسته جدید گذاشته 1گیگ 13هزارتومن 1ماهه
خوب الان رایتل که داره 1.5گیگ 1ماهه رو میده 12500تومن :n08:
#تحریم_ایرانسل
معمولا وقتی روز بیشتر میشه باید حجم بیشتر و قیمت کمتر بشه اونوقت 60 مگ رو میده 2000:n02:نقل قول:
حالا بماند همون بسته 30 مگ هم اصلا صرفه اقتصادی نداره
پس چرا شاهین شهر هیچ خبری نیست هنوز؟!!!
با سلام وخسته نباشىد
ببخشىد 3gتو شهرک صنعتى شىراز کى کامل وصل مى شد اکثرا پرش آنتن دارد اىرانسل توشهرک
من الان گوشى 4gبخرم توشىراز مى تواننم استفاده از 4gاىرانسل کنم البته الان بولوار نصر استفاده مى کنم ازمودمش جهت 4g
در نتیجه نارضایتی مشترکین ایرانسل از تعرفه های جدید
ارائه بسته های جدید اینترنت همراه* هزینه فعالسازی بسته سه ماهه 50 گیگابایتی، 50 هزار تومان کاهش یافت؛
* تعرفه ها هنوز گران است اما بسته های بلند مدت نسبتا مناسبتری عرضه شده است؛
* بسته 300 مگابایتی روزانه به قیمت 4.000 تومان توهینی آشکار به مشترکین است (پس از کلی اعتراض و ابراز نارضایتی، بسته 150 مگابایتی 2.000 تومانی ضربدر 2 شده است!!!)
* سه گیگابایت اینترنت سه ماهه: 30 هزار تومان؛
* ایرانسل اعلام کرده که با خرید بسته های 2 و 5 گیگابایتی (هفتگی و ماهانه) جایزه ویژه ای خواهید گرفت. (این بسته ها جزو گرانترین بسته ها بوده و ایرانسل بدینوسیله می خواهد قیمت دو برابری این بسته ها را در میان مشترکین جا بیندازد؛
* خبر کذب محدود بودن زمان فعالسازی این بسته ها در حالی اعلام شده است که علاوه بر اینکه ردیف ویژه ای با کد دستوری #5*5*555* با عنوان بسته های ویژه هفته وحدت ایجاد شده است، اما این بسته ها به لیست گروه بسته های روزانه، هفتگی و ماهانه نیز اضافه شده است که حاکی از نبود هیچ محدودیت زمانی در ارائه این بسته هاست.
* جدول کامل بسته های جدید:
#تحریم_ایرانسل
تو ليستي كه گذاشتي زده 150 هزار تومن .نقل قول:
هزینه فعالسازی بسته سه ماهه 50 گیگابایتی، 50 هزار تومان کاهش یافت؛
اها 200 تومن بود شد 150 :n02:
اگرممکنه؟................نقل قول:
دوست عزیز این بسته قبلا هم 150.000 تومان بود . هیچ تغییری نکرده که !نقل قول:
همراه اول بندر که خیلی خوبه، اول صبح حدودا سرعت دانلود 600-700 هستش ظهر و شب هم حدود 200-300 فکر نکنم جای مشکلی باشهنقل قول:
من که به سرعت 100اصن 50 هم راضیم ولی خب توی شهرمون نیستش
خیر 50تومن ارزون تر شدهنقل قول:
برای گواه حرف بنده هم می تونید به صفحه اول همین تاپیک پست 1 جدول قیمتها مراجعه کنید.
جواب سوال شما رو داد برو پیجای قبلینقل قول:
سلام اقا رضا از 4g رایتل چه خبر
درود آقارضا
تهران شهرک گلستان یاس یکم پشت پست برق منطقه متاسفانه نه تنها 4g و 3g ایرانسل اصلاً تعطیله.بلکه برای همراه اول و رایتل هم تعطیله و عملاً کاربردی ندارن.
میشه امیدی داشت؟
ممنون
SONY XPERIA Z3
سلام آقا رضا
شهر مراغه شهرک ولی عصر خیابان بهبهانی یه bts هست که دو سه ماه پیش سکتور های جدید روش نصب کردند اما از rru خبری نیست اطلاع دارید کی قراره تجهیز بشه؟
سوال بعدی اینکه تا الان تو مراغه چند تا bts تجهیز شده؟
سلام. بله rru ندارند. تا اخر بهمن وصل میشود. 3 تانقل قول:
بله. تا فروردین سایت تجهیز میشود . نیاز به نصب دکل جدید است.نقل قول:
سلام آقا اگر لطف کنید id لاین بدید ببرمتون گروه لاین اپراتورهای همراه دوستان یه سری سوال داشتندنقل قول:
ممنون میشم اگر تشریف بیارید:n40:
یه سرعت در حال نصب ماژول هستند. 4g رایتل از همه خوب خواهد بود.نقل قول:
این rru پول نداره بخره؟ مشکلش چیه که اینقدر کم داریننقل قول:
شاهین شهر تا اخر اسفند یا فروردین 94 تجهیز خواهد شد.نقل قول:
شهرک صنعتی پوشش خوبی نداریم تا اردیبهشت کار میبرد. ولی شیراز کیفیت خوب است. مودم نخرید. گوشی 4g بخرید.نقل قول:
وضعیت مالی رایتل الان چطوره؟ میگن هنوز ب سود دهی نرسیده راسته؟
شهرک صنعتی سنگ محمود آباد اصفهان چی?
پوشش میدین?
خوب نیست. ولی شستا مثل پدر مایه دار داره پول تزریق میکنه. ضرر بدهد یا نه برایش فرقی ندارد. از بیت المال خرج میکنند.نقل قول:
تا خرداد94 بلهنقل قول: