بله متاسفانه! من که فکر میکردم حداقل تا 50 بره، تست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله متاسفانه! من که فکر میکردم حداقل تا 50 بره، تست:نقل قول:
نه این یعنی چی اون وقت اسمش چیه نمیدونم اخیرا خیلی بیشرمانه حتی جواب کاربرا رو میدن یعنی این واقعا حق کاربرا هست ؟؟؟نقل قول:
حتی سرعت واقعی هم نمیدن و با کمال پررویی میان جوابهای احمقانه میدن
چه جوابی بهت دادن/؟نقل قول:
برای من که گفتن یا از اکانت هست مشکلت یا پورت:n08:
پورت و اکانت همه رو پس باید تعویض کنن،یعنی اینا نمی دونن همه مشکل دارند :n08:نقل قول:
اصلا هم زیر بار نمیرفتند که برای سرویس 6 ماهه و 1ساله با ماهانه فرق دارننقل قول:
بچه ها وبگردی افتضاح شده.سرعت دانلود از سرور خارجی افتضاح شده.
256یک ساله محدود
.یعنی همین سرعت 80 رو به ما درست وحسابی نمیدن.
به کجا چنین شتابان.
شتابان به سوی تخلیه،حتی fb هم باز نمی کنه :n08:نقل قول:
من چند روز پیش شکایت کردم جوابی ندادن دوباره نوشتم بازم فکر نکنم جواب بدننقل قول:
این پیغامیه که من فرستادم خدا کنه فقط چرت و پرت تهویلم بدم
متن :
سلام فکر کنم کاربرا رو برده گیر اوردین سرویس میدین یهو میزنین زیر همه چی سرعت رو اوردین پایین از افغانستان هم عقبتر افتادیم خوب برای من حتی صفحه هم دیگه باز نمیشه و این مشکل صفحه باز نشدن از دیروز شروع شده خواهشا اینقدر اذیت نکنید بخدا درست نیست یعنی واقعا این کم فروشی کمه که دیگه صفحه هم روش اضافه شد آخه این اینترنتی که نمیشه باهاش صفحه باز کرد به چه دردی میخوره خواهشا کاربرا رو به مسخره نگیرید هر روز ی بازی در میارید ی خواهش دیگه ی جواب رو هر دقیقه کپی نکنید و نفرستید
همینم تن رو به بازرسی استان بزن اونا فردا جوابت رو میدن اینا تو پنل این قسمت رو اضافه کردن که دیگه کسی شکایت نکنهنقل قول:
اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنی بهتره:n02:
1 ماهه دارید شکایت می کنید،الکی خودتونو خسته نکنید،بهترین راه تخلیه همگی هستش،همه در خواست تخلیه بدن 1 ماهه درست می کنن،این کارا فایده نداره،شنبه برید همه تخلیه کنید ببینید 1 ماهه درست می شه یا نه،سایت باز کردن سرویس 1 مگ مخابرات هم با diul up فرقی نداره،من با نت مخابرات کانکت می شم خاطرات diul up و به یادم می آره
این اینترنت افتضاح حداقلش باعث یه اتفاق خوب شد ، اینکه یادمون بیاد قبلا از چه اینترنتی استفاده میکردیم و با Dial Up چه داستانهایی داشتیم !!
تبلیغات اینترنت مخابرات بزودی :
اگر میخواهید به گذشته ی دور سفر کنید !
اگر میخواهید تجربه ی سرعت اینترنت Dial UP را در سرویس ADSL2+ لمس کنید !
از اینترنت پرسرعت مخابرات استفاده کنید !!!
رکورد جدید 128 نا محدود :
خوش شانسم اگه توی هر ساعت چندباری به 10 برسه !!
یعنی واقعا در حق ما روستایی ها ظلم شده :n03:نقل قول:
مخابرات که وضعش اینه خودتون بهتر میدونید. در حال حاضر هیچ isp دیگه ای روستاهای این اطراف سرویس نمیده
قبل مخابرات یه isp اینترنت بی سیم میداد خدایی دیه عمه محترمشون رو میگرفتن سرویس 128 2گیگ ترافیک با سرعت واقعی یعنی 15 کیلوبایت میدادن بهمون 30 هزار که جمع کردن
قبلش هم که خدابیامرز دیال آپ بوده...
من فقط در تعجبم چرا تاحالا زنده ام
به نطرم شما یک اکانت نامحدود diul up بگیرید از adsl مخابرات بهتر سایتا رو باز کنه :n01:نقل قول:
دانلود 3 mb،باید 8 دقیقه صبر کرد،آهنگ علیرضا هم گوش می دی که :n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر
همین قبل عید بود
با نت 512 بود...
سلام دوستان یکی از کاربران تو پنلش اینو (زیر) نوشته بود . واقعا دلم براش سوخت . بعد از نوشتن این پیام اینترنتش قطع شد . فقط بخونید و حواستونو جمع کنید ؟!
واقعا حیا نمی کنید ؟ نمی دونید که خیلی ها با این اینترنت نون در میارن ؟ نه پیامی و نه اطلاع رسانی ! خجالت بکشید . دیال آپ سرعتش از این اینترنت مزخرف شما بهتره . اکثر کسایی که اونجا دارن کار می کنن دیپلم هم به زور گرفتن و تازه دارن ادامه تحصیل میدن . متاسفم که شما پوله مردم رو به راحتی می خورین و حلال و حروم هم چه عرض کنم سرتون اصلا نمیشه . اگه جای ما بودین اونوقت چی کار می کردین ؟ شما هم سطح فرهنگ و هم سواد و هم اخلاق فقیری دارین و آدمایی مثل شما باعث عقب موندن جامعه میشن . یه سری الدنگ بی خاصیت دارین اونجا کار می کنید . همتون یا بچه شهیدین یا جانباز یا سپاهی یا بی سواد . وقتی یکی بهتون زنگ میزنه فقط بلدین به هم دیگه پاس بدین . پول سه هفته اینترنتمو که با گدایی جمع کردم گرگایی مثل شما خوردین و مثه خوک زوزه کشیدین .
عجیبه مگه نه ؟ آخه بنده خدا چیزی نگفت .:n15:
دیگه چی می خواست بگه شستشون گذاشت زیر افتاب خشک بشن:n02: ولی دمش گرم همون بهتر که اینترنتشو قطع کردن خلاص شد الان میره از یه isp دیگه می گیره منت این گرگ صفت ها رو هم نمی کشهنقل قول:
منم حرفاشون رو قبول دارم و برای خودم که تو این مملکت زندگی میکنم تاسف میخورم :(نقل قول:
میتونین برین مخابرات آمل شعبه کلاکسر متوجه حرفای این آقا میشید که با چه آدمایی سروکارداریم از نظر شخصیت هم با گوساله باید مقایسشون کرد
اخه بنده خدا چیزی نگفتو خوب اومدی :n08:دیگه چی میخواستی بگی کل روح شهدا و جانبازان و گدایی و بی کفایتی مخابرات و همون بی عرضه بودن مسئولانش و خوک جلوه دادن و فقر فرهنگی و ... رو پیش کشیدنقل قول:
کلا سیاسی بوددددد:n09::n10:
کم مونده بود یه فهش هم به بالاییاااا بده:n07:
ولی دمش گرم
حالا کی بود تا بریم ازش تقدیر کنیم؟
درزی نبود؟؟؟!!
راستی من نگران شدم کسی نمیدونه کجاست؟؟؟
ما هم زورمون میاد بریم تخلیه همین نامه رو بنویسیم برامون تخلیه میکنن؟:n02:
پیج باز کردن خوب شده
فکر میکنین که بعد نوشتن این پیام فقط اینترنتش قطع شد؟ شماها دیگه چقد ساده این. حالا این خدا بیامرز جوون بود؟:n14:نقل قول:
در ضمن من فکر میکنم این بنده خدا 100% همون درزی خودمونه(خیلی وقته که دیگه پیداش نیس آخه)، احتمالا بعد اینکه ضربه فننیش کردم متحول شده،به خاطر عذاب وجدان اینا رو نوشته! :n09::n10:
بابا تو گزینه های ویرایش یه گذینه حذف پست هم اضافه کنین تو رو خدا!:n02:
من داشتم پست بالایی رو ویرایش میکردم که به خاطر این اینترنت کوفتی این پست بیخودی اضافه شد آخه وقتی رو save کلیک میکنم به کل مرورگرم میهنگه!(احتمالا تا حالا همچین سرعت و کیفیتی ندیده بوده!)
منم نوشتم فقط زیادی تند رفته این رفیقموننقل قول:
محمود واعظی انتخاب شده بعنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ببینیم چه گُلی میزنه بر سر اینترنت :n02:
دوستان غروب سرعت عجیب بالا بود یعنی همون 120 بود اما یووتیووب قشنگ آنلاین پخش میکرد جل الخالق ماهم تونستیم بالاخره آنلاین فیلم ببینیم
چه سرویسی؟نقل قول:
خواهشا دوستان اگه یه این چنین امیدی دارین میدیدن سرویستونو هم بگید
باز کردن صفحات خیلی بهتر از روز های قبل هستش ولی سرعت دانلود همچنان همونه!
اینم از بیانیه من : :n02:
سرعت چرا اینجوریه ، شورش رو در آوردین ، کلاهبرداری از سر و روتون میباره ماشالا به شاتل با این که دزد بود ولی شما شاه دزدین:n22:
اخر هفتهس همه رفتن تفریج کمی پینگ پایین اومد وگرنه سرعت دان همونه
آخرش هم یه ماچ و یه بوس براشون میفرستادی و به صرف ناهار و شام و شیرینی دعوتشون می کردی بد نبود!! :n08:نقل قول:
چقدر هم الان با این یه خطی که نوشتی ترسیدن!! از فردا دیگه سرعت ها بر میگرده به روال سابق! :n29:
ببینم یعنی واقعاً کسی هم اینجا هست که فکر کنه با عوض شدن مُهره ها (حالا الان مثلاً محمود واعظی اومده) قراره تغییری ایجاد بشه تو سیاست های کلی اینترنت کشور؟!! :n21:
من سرویسم دومگ محدوده یکی از دوستان سوال کرده بود...نقل قول:
از محمود واعظی بهتر پیدا کردی خبر بده
چرا تغییر پیدا نکنه عزیز. مردم اطلاعاتشون رفته بالا بچه مچه مثل منم زیاد شده نیاز به اینترنت هر سال بیشتر از سال قبل میشه پهنای باند مجبورن اضافه کنن. نه میخوایم چیلترینگ رو بردارن نه سرعت رو بالا ببرن مشکلات پهنای باند رو برطرف کنن همون 300-400 کیلوبایت در ثانیه دانلود از سرمون زیادیه... والا اینطوری پیش میره روز به روز داریم پسرفت میکنیم بریم dial up خلاص استاندارد ثابتی داره بالا پایین نمیشه اینقد
اینم پیام من که جوابی ندادن
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۲۴ 13:33:10 عنوان پیام : سلام متن پیام: سلام من واقعا خسته شدم. نمیدونم اونجا کی مسئوله و دارین چیکار میکنید من 10 روزه که سرویس 2 مگ محدود یکماهه گرفتم سرعتم نصف سرعت استاندارد هست. یعنی بجای اینکه سرعتم 250 کیلوبایت بر ثانیه باشه 120 کیلوبایت برثانیه هست واقعا برای مخابرات متاسفم با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن مشکل چی هست و کی حل میشه. اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید امروز هم که صفحه باز کردن افتضاح شده واقعا و پینگ هم همینطور. این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد. مشخصه شمایی که دارید جواب من رو میدید کاره ای نیستید و فقط یک جواب تکراری رو برای همه کپی میکنید. انتظاری که از شما داریم اینه که حداقل مشکلاتی که اینجا مطرح میکنیم رو به گوش مسئولان برسونید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ پاسخ: پاسخ پیام:
تمام مشکل مردم ما از همون قسمت قرمز رنگیه که گفتیدنقل قول:
چرا تغییر پیدا نکنه عزیز. مردم اطلاعاتشون رفته بالا بچه مچه مثل منم زیاد شده نیاز به اینترنت هر سال بیشتر از سال قبل میشه پهنای باند مجبورن اضافه کنن. نه میخوایم چیلترینگ رو بردارن نه سرعت رو بالا ببرن مشکلات پهنای باند رو برطرف کنن همون 300-400 کیلوبایت در ثانیه دانلود از سرمون زیادیه... والا اینطوری پیش میره روز به روز داریم پسرفت میکنیم بریم dial up خلاص استاندارد ثابتی داره بالا پایین نمیشه اینقد
همین عقب نشینی ها و به حداقلی ها راضی بودن ها
همین که با حقوق خودتون آشنا نیستید...حداقل نه در حدی که دارید برای سرویسی که می گیرید هزینه می کنید
تا وقتی به کمترین راضی باشید، به کمتر از کمترین هم راضی خواهید شد...
این حق ماست که در ازای هزینه ای که می پردازیم، سرویسی متناسب با عرف جهانی در اختیار داشته باشیم
عرضه اینترنت با سرعت 400-300 کیلوبایتی که شما رو راضی نگه می داره، سال هاست که مرسوخ شده و اصلاً سرعت به حساب نمیاد
به زرس (ضرس، ضرث، ظرس، ذرص، ذرس!!؟) قاطع می گم، دلیل اصلی عقب موندگی مملکت ما، نه مسئولین، که خود ما هستیم با این توقعات حداقلی ای که داریم
ایرانی کجا اینقدر ذلیل و خوار بوده؟ آدم های بی عرضه و ضعیفی مثل ما لیاقت این سرزمین با عظمت و ثروتمند رو ندارن..
آی مهننس ! اولا اون سرویسی که شما اول می گرفتی چند برابر استاندارد و سرعت اسمی بود.! یعنی چند برابر بیشتر از اونیکه پول میدادی.! ثانیا ما بیشتر از حقمون نمی خوایم. یعنی الان اگه سرعتا واقعی بشه (نه نصف واقعی) خوبه! ثالثا میگن آخر هر تندروی یا کندرویست یا کجروی! حالا حکایت مخابرات شده. وقتی که بیشتر از حقت (صرف نظر از اینکه حقت چقدر باید باشه و فلان کشور چقدره که یحثیست جدا!) منظورم اون سرویسای 128 ه که 3 مگ جواب میداد بهت بدن همیشه رو لبه حرکت میکنی چون وقتیم که شد این میگن اون همه خوش بحالت شد حالا این عوض اون!نقل قول:
سلام
من با PPOE مشکل دارم الان با ۲-۳ تا مودم امتحان کردم هیچ کدوم با ppoe کانکت نشد ولی با Bridge موردی نداره ممکنه از مک فیلتر باشه؟ ۲۰۲۰ زنگ بزنم مشکل رو حل می کنند؟
دوستان جوک سال :n08:نقل قول:
میگه سرعت منو درست کنید بقیه به درک:n08:
میخوای برات پهنای باند اختصاصی هم بگیریم
این مشکل رو الان همه دارن
شما برای اینکه سرعت خودتون درست بشه حاضرین ی سرویس حذف بشه چه مردمی داریم ما :n08:
شانس اودیم تو مملکت کاره ای نشدی وگرنه وای به حال مردم میشد میگم فشار گاز خونتون خوبه اگه نیست گاز مردم رو قعط کنیم
خدایا نمیکشی خفه کن
شما ظاهرا جوک زیاد دوست داری همه چی رو جوک میبینی... عزیز من شما خودت بهتر میدونی اون سرویس نامحدودی که مخابرات داده با اون سرعت و حجم یه چیزی بود که تکرار بشو نیست عمرا تو هیچ ISPنقل قول:
2- با این وضعیت اگه مشکلی هست که دارین حل میکنین خب یه اعلامیه بزنید تو پنل که کاربرهاتون مطلع بشن اینجا الان خودمو در نظر گرفتم؟
3- اگه پهنای باند کم اومده سرویسهای نامحدود رو بردارید و به ما که محدود داریم برسید الان اینجا بد گفتم؟ نمیدونم والا حتما میخوای بخاطر دانلود شما 70 درصد کاربرا که محدود دارن کیفیت سرویسشون افتضاح بشه مثل قبل
4- این پولهایی که از مردم میگیرید رو باید بپردازید یا این دنیا به ما (بعید میدونم) یا اون دنیا با خدا تصویه حساب خواهید کرد
بازم نمیدونم اگه چیز جوک و خنده داری گفتم به بزرگی خودتون ببخشید
در ضمن اینجا گاز هم نداریم
ببین من 256 دارم سرعت دانلودم 8 هست :n02:
اگه بخوام صبح تا شب دانلود کنم کلا 500 مگ هم نمیشه دانلود کرد
و اینکه شما نگران پهنای باند نباشید هیچ چیز به پهنای باند مرتبط نمیشه و بدونین که کم نیاوردن فقط ی چیز میتونم بگم این دخالت سیاسته که ایندفعه قربانیاش ما هستیم :n27:
شماهایی که سرویس محدود دارید و سرعتتون نصف هست گزارش بنویسید به بازرسی چون برای نامحدود ها بهونه ی 1 به 8 دارن
دوست عزیز از بابت نامحدودها هم ناراحت نباش چون سرعتشون به 10 هم نمیرسه
اگه امکان داره لینک بازرسی رو بزارید و اگه کسی بلده یه اعتراض رسمی بنویسه همه محدودها ارسال کنندنقل قول: