سرعت دانلود های وب 8 مگ چند تا میده در طول روز ؟
Printable View
سرعت دانلود های وب 8 مگ چند تا میده در طول روز ؟
یکی بهم بگه 8 مگ های وب چند تا سرعت دانلود میده در طول روز ؟
واسه من تا 950 میده .نقل قول:
از 800تا میره تا 1مگنقل قول:
صبا رو بعد 13 روز تخلیه کردم،ناکس محدود کرده بود شدید:n09:نقل قول:
نقل قول:
idm نسخه چنده؟
و اینکه یه عکس از استاتوس مودمت بزار اگه زحمتی نیست
سلام. وضعیت شبانه های وب چجوری هست ؟ محدود هم می کنه ؟ توی اون سه ساعت با 128 چقدر میشه گرفت ؟
منم همینطور ازش تخلیه و فرار کردم :n02:نقل قول:
سلام
من تازه اومدم های وب
سرویس 1 مگ با شبانه رو گرفتم سرعت 450 کیلوبایت میده
میخوام بدونم واسه دانلود شبانه لازمه که مودم خاموش روشن بشه یا اتوماتیک رایگان حساب میکنن ؟
من از پشتیبانیش شنیدم که باید روشن خاموش بشهنقل قول:
حالا چرا اینو می پرسی
یعنی روشن خاموش کردن یه مودم اینقد سخته؟
دوستان تك كانكشن ١مگ هاى وب چقدره تو روز و شب؟؟؟
ممنون.
آخه ساعت 4 صبح معمولا خوابم :|نقل قول:
پس نرم افزار بیدار رو دانلود کن خودش مودم رو روشن خاموش میکنه با خیال راحت بخوابنقل قول:
اگر زودتر از پایان دوره، حجم اینترنتم تمام بشه میتونم از آن تاریخ سرویس بگیرم؟ یا باید تا پایان دوره ترافیک بخرم تا پس از پایان دوره بتونم تمدید کنم؟
نه اینطور نیستنقل قول:
هر وقت دلت خواست میتونی سرویستو عوض کنی چه حجم داشته باشه چه نه
تا پایان دوره هم مجبور نیستی صبر کنی میتونی هم عوض کنی یا حجم بخری
اخه اخوی. مومن.برادر چرا اطلاعات اشتباه میدی به مردمنقل قول:
چه ربطی داره به خاموش روشن کردن مودم.
البته شمام تقصیصری نداری . اون کارشناس که اطلاعات غلط به شما داده مقصر هست......
به صورت اتومات از ساعت 2 تا یا 5 تا 8 حجم دانلود برای شما بسته به نوع اشتراکتون رایگان حساب میشه
به شرطی که فشفه فعال نکرده باشی
این های وب چقد بالا پایین داره ! یه روز تایم رایگان 300 میده یه روز 200 و یه روز 400 !!! چجوریاس ؟! بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن ؟! (مشهد)
دوستانیکه فشفشه میخرن دقت کنن که هر وقت فعال شد سریعا تمامشو مصرف کنن ! بنده جمعه ساعت 4 پی ام 3 گیگ خریدم و همونجا 2 گیگ دانلود کردم . تا ساعت 6 . محاسبه دقیق با نتورکس انجام شده بود . بعد رفتم بیرون اومدم که یه گیگ باقیمونده رو دانلود کنم که دیدم نوشته مصرف شده 3 گیگ توی پنل و حجم اصلی باقیمونده بود فقط . لذا از تجربیاتی که کسب کردم درس میشه که یه دفعه همرو مصرف کنم . به شما هم همین کارو توصیه میکنم .
مرکز شما شلوغهنقل قول:
==================
برا من هر روز 400تا 460 تا رو میده:n09:
های وب تک کانکشن جالبی نداره روز نهایتا 100 تا شب هم 32 تا تازه سرویس 8 مگ!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من امشب تایم رایگان رو تست کردم توی 3 ساعت از 250 بالاتر نرفت :n27:
ولی تو روز 450 تا سرعت داره :|
احتمالا قرارداد تموم شد تخلیه میزنم :|
سرویست چیه؟نقل قول:
اونوخ میخای بری کجا؟
منم میخوام تخلیه کنم اعصاب برامون نذاشته از بس قطعی و افت سرعت داره اصلا برای افرادی که باید بیشتر اوقات آنلاین باشند مناسب نیست الان 5 ساعته با این اینترنت 8 مگ سرعتم اومده رو 10 کیلوبایت از کار و زندگی افتادیم ای کاش میشد زودتر از پایان قراداد جمعش کرد الان 15 روزش مونده نمیدونم چه خاکی بر سرم بریزم
سرویسم 1 مگ هست روی 4 بسته شده. توی روز همون 4 مگ میده ولی شبانه رایگان 2 مگ که میشه شبی حدود 2.5 گیگ که واسه من کافی نیست. شاید هم تخلیه نکردم با فشفشه کارمو راه انداختم...نقل قول:
هنوز تصمیم نگرفتم کجا بگیرم.
سرویس منم یه مگ ـه که خط روی 8 مگ بسته شده ولی بیشتر از 450 نمیده که معلوم ـه از اکانتینگ ـه ! شب هم که گفتم یه شب 250 یه شب 200 و یه شب 350 - 400 میده . من و دوستم داریم تقریبا همه آی اس پی هارو تست میکنیم و در آخر اگه به نتیجه مطلوب نرسیدیم بریم مخابرات ! اینم دانلود دیشب .نقل قول:
بچه ها کوچه ما رو دارن میکنند میخوان فیبر نوریش کنند من چند تا سایت سرچ کردم نوشتند رو فیبرنوری ADSL کار نمیکنه
آیا حقیقت داره ؟؟؟ باید چیکار کرد ؟
خب ما هم های وبی شدیم، تا حالا همه چیز خیلی خوب بوده (۲ ساعت) فقط اینکه کدوم سرویس ها ساعت شبانه رایگان دارند ؟
فقط میتونی از مخابرات بگیری ا اون سرعت گندش خدا نصیب کسی نکنه:n03:نقل قول:
1مگ به پاییننقل قول:
تو پنل نوشته دیگه کدوما شبانه دارن
:n03::n03::n03::n03:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره های وب بمونم و باید حتما از مخابرات سرویس گرفت ؟
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
نقل قول:
شرکت خصوصی رو فیبر نوری سرویس نمیدن تنها مخابرات:n13:
تا ساعت 9 اینا سرعت دانلود بالای 600 کیلو بود و همه چیز عالی بود بعد اون تست سرعت و دانلود ها اومده رو حدود 2 مگ و سرعت دانلود 180 ایا همیشه اینطوریه یا موقتی اینطوری شده ؟
ساعت خاصی نداره. های وب همین طوریه بخصوص از ظهر به بعد. یه روز خوبه یه روز بد یک ساعت خوبه یه یه ساعت بد. قطعی داره در طول روز و.....نقل قول:
امیر مسیر ایتالیا شده واسه عصر انتقال،تک لینک داخلی و خارجیش یکی هستش و همیشه عالیه،یک بار هم قطعی نداشتم،این تستام،های وب چطوره وضعیتش؟تایم اوت هنوز می ده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا دلت بخواد… الان كه كلا روى 8.8.8.8 كامل پكت لاسه. روى 4.2.2.4 هم تايم اوت هست. اين وضعيت صبح ها اصلا وجود نداره كه ميشه گفت دليلش كمبود پهناى بانده.نقل قول:
مسیر ایتالیا خیلی خوبهنقل قول:
امروز صبح داغون بود الان معمولی. دیگه خودت میدونی ثبات نداره تک کانکشن هم داغون.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همگی
من الان از آسیاتک سرعت 1 مگ دارم در طول روز سرعتش از 460kb/s پایینتر نمیاد اما حدودا یه ماهی هست که در ساعت رایگان سرعتش افت شدید داشته و سرعت روی 120kb/s هست و ساعت رایگان هم یه ساعت کم کردن.میخواستم بدونم سرعت 1 مگ hiweb در روز چقدره؟و در ساعت رایگان چقدره؟ و اینکه ارزش داره از اسیاتک بیام hiweb
روزانه 460 و تایم رایگان 250 البته تایم رایگان 3 ساعت هستش.نقل قول: