سلام
دوستان خواهشا یه شرکتی معرفی کنن به من واسه دانلود شبانه
الان بهترین شرکت که تورنت محدود نکنه و شب تا صبح بشه دانلود کرد چهشرکتی هست؟
میگم پینگ و سرعت تو روز اصلا واسم مهم نیست فقط میخام دانلود شبانه اذیتم نکنن ممنون
Printable View
سلام
دوستان خواهشا یه شرکتی معرفی کنن به من واسه دانلود شبانه
الان بهترین شرکت که تورنت محدود نکنه و شب تا صبح بشه دانلود کرد چهشرکتی هست؟
میگم پینگ و سرعت تو روز اصلا واسم مهم نیست فقط میخام دانلود شبانه اذیتم نکنن ممنون
بچه هایی که مخابرات دارند اوضاع پیگ چطوری؟ متغیر هست؟ مثل isp ها عصرا خراب می شه؟ 4.2.2.4 حدو.د چند هست و گوگل ...
ممنون می شه کسی جواب بذه
برای من از ساعت 6 تا 8 قطع شده بود
الان هم وصل شده سرعت دانلود داغونه
روز قدس هست :n03:نقل قول:
صفحه می توانید باز بکنید آیا ؟!
اوضاع منم مثل شماست...وقتی وصل شد فقط سایتهای داخلی رو باز میکرد ولی الان سایتهای مختلف رو بازی میکنه ولی خیلی کنده...دانلود هم که اصلا نمیشه کردزیر 10 کیلوبایته سرعتنقل قول:
برای من هم اینجوری شده سرعت با خارج یه دو سه ساعت فاجعه شدهنقل قول:
شما در حالت عادی و شرایط معمولی ماهی چند گیگ دانلود داری اگه 24 ساعت روز بزارید؟نقل قول:
من اگه 512 بگیرم سرعت متوسط دانلود چقدره ؟
یه 4-5 روز بود سرعت مخابرات عجیب خوب شده بود حتی سرورهای خارجی هم مثل داخلی ، از اون عجیب تر لینک های غیرمستقیم تک کانکشنه رو هم با حداکثر پهنای باند دانلود میکردم . امروز همونطور که چند پست بالاتر دوستان اشاره کردن چندلحظه نت قطع شد و بعد از وصل شدن لحظات اسفباری رو دارم تجربه میکنم ...
سرعت منم داغونه :n21::n27::n14:
مرکز با مرکز فرق داره اگه شرایط خوب باشه 1 شب تا 10 صبح ممکنه پینگ زیر 100 هم داشته باشی حدود 100-200 ولی ساعات دیگه معمولا میره بالا و سرعت هم افت پیدا میکنه ...نقل قول:
بچه هایی که مخابرات دارند اوضاع پیگ چطوری؟ متغیر هست؟ مثل isp ها عصرا خراب می شه؟ 4.2.2.4 حدو.د چند هست و گوگل ...
ممنون می شه کسی جواب بذه
اگه 512 باشه /ماهی 20 تومن متوسط سرعت رو بگیریم 60 بدون نوسان قطعی و خاموش کردن کامپیوتر برق هم قطع نشه :دی 24*60*3600 که بهترین حالت تقریبا روزانه 5 گیگ ...نقل قول:
شما در حالت عادی و شرایط معمولی ماهی چند گیگ دانلود داری اگه 24 ساعت روز بزارید؟
من اگه 512 بگیرم سرعت متوسط دانلود چقدره ؟
برای من هم وصله فعلا ولی پینگ 500+ و بالای 70% تایم اوت!!! سرعت افت کرده از 10 به 5 :n08:
به دلیل کمبود پهنای باند!! اینترنت یکم مختل شد و به اینترانت ملی تبدیل شد باشد که همگی رستگار شویم!:n09: و این قضیه هیچ ربطی به راهپیمایی هر سال باشکوه تر از پارسال روز جهانی قدس نداره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اولین بار که اینقدر افت سرعتم طول کشیده مثل اینکه ناجور سراسری کسی خبر نداره چه خبره؟ قدس تموم شد
سرعت 2 مگ بین 10 تا 40 کیلوبایت متغییره (با 10 تا فایل در حال دانلود)
از ساعت 7 شب اینطوری شده
ولی دانلود مثلا از سافت 98 خیلی خوبه و سرعت کامل میده
اون سرعت وسط برای سافت 98 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود من هم از سیاتهای ایرانی فقط خوبه ! بقیه نابوده !
در تهران سرویس حجمی میدن یا نه؟
ماهی 20 تومن میدیم که از اینترانت ملی استفاده کنیم.رسما هاست های خارج از ایران رو تعطیل کردن
نقل قول:
فرمایشات دوستان شدیدا تایید میشه،مخصوصا خوب شدن سرعت در چند روز گذشته و نابودی اون در امروز!!نقل قول:
سرعت دانلود 5 تا 10 با سرعت 512 از ساعت 7 اینجوری شده.فکر کنم کلا ترکیده
دوباره زیر ساخت دست بکار شد اینترنت رو زد خراب کرد!!
اولین کاری که کرده gatway های وب رو از اذربایجان به عمان تغییر داده و پینگ 8.8.8.8 که زیر 200 بود رفته بالای 450!!
اشکال نداره....فردا دولت اقای روحانی بکار میاد و دولت دهم علننا میره کنـــار! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم در دولت 11 به اینترنت اهمیت داده بشه
نامی جونم باید بره لالا...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چقدر باید خوش خیال باشیم که فکر کنیم کندی و تندی سرعت اینترنت در ایران به آقای x و یا y ارتباط دارد.
پس به چه عاملایی از نظر شما مربوطه؟نقل قول:
ساعت 12.30 سرعتم درست شد پینک با 8.8.8.8 شده 130نقل قول:
دوستان سلام
وضعیت اینترنت مخابرات توی تهران واسه گیم آنلاین (بخصوص BF3 ) چطوره؟
PING شما توی سرورهای BF3 حدودا" چقدره ؟
راستی توی ایام معمولی که کندی و اختلال عمومی نداریم از 4.2.2.4 چه پینگی می گیرید با اینترنت مخابرات ؟
ممنون
امروز من با چند نفر همزمان صحبت کردم همگی فقط به سایتهای داخلی دسترسی داشتن و سایتهای خارجی تعطیل بود
اینکه در هفته گزشته کیفیت نت خوب شده بود تایید میشه به شکلی که بدون لگ میشد بازی کرد و فیلم دید
اما امروز ایمیلم نمیشد داد هنوزم ادامه داره
گویا درست شد... البته مشکل پینگ روت های جدید باقیه!
محتوای مخفی: off topic
حالا برای اینکه بچه ها ناراحت نشن جا داره مراسم گودبای پارتی وزیر محترم نامی رو برگزار کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا خیلی زحمت کشید تو این مدت کم اثراتش رو میبینیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چندین مصاحبه خفن هم داشت که تا هفته ها روابط عمومی وزارت جلوگیری از ارتباطات مشغول ماست مالیش بود :biggrin:
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: البته خیلی خوش حال نشید تو ایران مسئولین نه به وجود میان و نه از بین میرن بلکه از پستی به پست دیگه منتقل میشن!
توی این هفته بهتر شده بود ولی باز وسط روز کلی تایم اوت میگیرم ولی پینگ نسبت به چند ماه گذشته خیلی پایین اومدهنقل قول:
کیانوش جان یه تریس میذاری ؟
برای من برعکسه :دی قبلا بین 100 تا 200 بود rosetelecom این چند وقت شده بود 300-400 روت هم لندن/واشنگتن!نقل قول:
الان که 4 صبحه همیشه این ساعت خوبه ولی بیا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Tracing route to c.resolvers.level3.net [4.2.2.3]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 19 ms 19 ms 18 ms 10.31.47.74
3 15 ms 13 ms 14 ms 10.31.47.73
4 13 ms 15 ms 15 ms 217.218.189.198
5 18 ms 14 ms 13 ms 10.201.42.50
6 122 ms 120 ms 119 ms 92.50.194.141
7 112 ms 115 ms 115 ms xe-1-2-0.stkm-ar1.intl.ip.rostelecom.ru [87.226.
139.57]
8 104 ms 104 ms 104 ms s-b3-link.telia.net [213.248.95.105]
9 156 ms 106 ms 104 ms s-bb2-link.telia.net [213.155.131.124]
10 108 ms 105 ms 104 ms s-b2-link.telia.net [213.155.131.33]
11 105 ms 104 ms 104 ms level3-ic-155475-s-b2.c.telia.net [213.248.99.13
4]
12 136 ms 119 ms 112 ms ae-113-3503.bar1.Stockholm1.Level3.net [4.69.158
.250]
13 106 ms 111 ms 108 ms ae-47-47.ebr3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.143.17
4]
14 108 ms 109 ms 109 ms ae-73-73.csw2.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.6]
15 108 ms 110 ms 109 ms ae-2-70.edge5.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.73
]
16 108 ms 109 ms 110 ms c.resolvers.level3.net [4.2.2.3]
Trace complete.
بچهها گوگل رو راحت باز میکنید یا نه؟
مدتیه که من از هر ده بار به زور ی بار میتونم بازش کنم:confused:
کلا بگیر نگیر داره,و واقعا اذیت میشم,یاهو هم که ضعیفه!
با مرورگرهای مختلف هم امتحان میکنم فایده نداره,البته حس میکنم وقتی از قندشکن استفاده میکنم بهتر میشه!
این مشکل از چیه؟ اینترنت مخابرات اینجوریه یا کل ایران الان اینجوری شده؟
قصد خرید سرویس 128 یا 256 مخابرات برای هدف گیم آنلاین رو دارم :n19:نقل قول:
دوستان یه راهنمایی میدین که ping زیر 200 یا 250 و تقریبا ثابت میشه از نت مخابرات واسه bf3 و یا سایر گیمها گرفت ؟ ( البته در مواقعی که نت اختلال عمومی نداره ها )
ممنون
فقط اگه سریعتر بگید عالی میشه :n12:
سلام دوست عزیزنقل قول:
حقیقتش از لحاظ پینگ پایین ترین پینگ مال مخابراته(صبحا من 90 هم دارم از 4.2.2.4) اما ببین اکثر اوقات تایم اوت به شدت بالاست که تو گیم می شه پکت لاست و خیلی از اوقات هم کندی و قطعی داره خلاصه انتخاب با خودته
مرسی از جوابتنقل قول:
خب این حالت دقیقا برعکس عملکرد وایمکسه که من دارم
من پینگم نزدیک 300 تقریبا" ثابته که برای گیم فوق العاده نامناسبه
ولی در ازاش تایم اوت و قطعیم کمتره (البته جدا از ایامی که تصادفا" نهنگ و خرچنگ و بر و بچه های باب اسفنجی به کابل جاسک حمله میکنن و ... :n02:)
جالبه بخاطر همین پینگ بالام، توی گیم Aim گیری میکنم همینکه میخوام شلیک کنم می بینم طرف غیب شده !
توی سرورهای BF3 پینگ تایم فرنگی ها رو که می بینم همه زیر 50 هستند !! :n28:
آدم دلش میخواد در کمال فلاکت خودش رو suicide کنه بره دنبال کارش !!! :n27:
در ضمن سرعت آپلود 128 رو روی 95 کیلوبیت میبندن!:n27: اگر برای گیم میخوای حداقل 512 بگیر.نقل قول:
چرا اسم تاپیک را از سرویس ADSL مخابرات تهران به اینترنت استان تهران عوض کردید ؟
قطعا در این اقدماتون در زمینه شفاف شدن و رفع ابهام نبود....
برای من فقط 1 روز telianet بود یعنی دقیقا از مسیری که الان نت تو گذشته واقعا راضی کننده بود ولی الان دوباره برگشت به روس تلکام روز از نو روزی از نو وسط روز یه کوله بار تایم اوت دارم و با اینترنت 1 مگ 60-70 دان میکنم به غیر از نصف شبانقل قول:
خب از دیروز تا حالا افت وحشتناک سرعت داشتیم یه سه چهار ساعتی هم واسه من قطع بود اصلا!
من همش با خودم کلنجار میرفتم که چرا یه دفعه ای انقدر سرعت افت کرده بعد رفتم تقویم رو نگاه کردم دیدم بــــــــلــــــه روز ق.د.س:n02: به خاطر همین کلا سرعت اومده پایین!
مخابرات 1 مگ وضعیت اسفبار میخوام کلمو بزنم تو مانیتور!
راستی الان 512 مخابرات هم افت سرعتی که این چند مدته پیش اومده رو داره یا نه؟
بخاطر اون نبوده.میگن بخاطر تغییر مسیر اینترنت ایران از آذربایجان به عمان هستشنقل قول:
من که اینجوری فکر نمیکنم!نقل قول:
این همه مدت رو ول کردن حالا دقیقا دم دمای روز قدس تغییر مسیر دادن:n09:
الان وضعیتم بازم خرابه و سرعت 4 تا فایل با 16 کانکشن 1 کیلو بایته:n28:
واقعا هیج کاری نمیشه کردا صفحه اسپید تست باز نمیشه
به خدا صبح 1 مگ کردم دیدم سرعت شد 25 کیلو بایت بر ثانیه دئست داشتم فحششون بدم
دارن دزدی میکنن تو روز روشن
قبلا چه سرعتی داشتی؟ اون هم این چند مدته افت سرعتی که جدیدا مخابرات پیدا کرده رو داشت؟نقل قول: