شبی 4.5 گیگ راحت دانلود میکنم. سرعتش هم 220-240 ــه .نقل قول:
من چیز پی ان و تغییر دی ان اس و ... زیاد انجام میدم ! اما مشکلاتی تو باز کردن صفحات داره ! باید دو سه بار بعضی هاشو ریفرش کنم !
Printable View
شبی 4.5 گیگ راحت دانلود میکنم. سرعتش هم 220-240 ــه .نقل قول:
من چیز پی ان و تغییر دی ان اس و ... زیاد انجام میدم ! اما مشکلاتی تو باز کردن صفحات داره ! باید دو سه بار بعضی هاشو ریفرش کنم !
سلام
طرح 10Mb را دیروز فعال کردم. سرعت دانلود از 320kb بالاتر نمیره.زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت خط شما حداکثر 2MB است که تقسیم بر 8 میشه.
کسی می تونه راهنمایی کنه که برای افزایش سرعت باید چیکار کنم.
ممنون
پاشو برو مخابرات با مسئولش صحبت کن ! منظورم این اوپراتور های دوزاری نیست ، یک مدیری چیزی !نقل قول:
کوتاه هم نیا !
الان سرویست روی 3مگابیت هست !
باید سرعت دانلودت بره روی 1 مگابایت و به بالا ...
لازم نیست این سرویس را کنسل کنید بزودی شرکت مخابرات اصفهان سرویسهای جدیدی را برای مشترکینش راه اندازی می کند که مشترکین می توانند دانلودهای مثل بازی و نرم افزار را بصورت مجزا از سرویس اینترنت و با قیمت بسیار ناچیزی از طریق سرورهای خاصی بصورت 24 ساعته دریافت کنندنقل قول:
دوست گرام و قدیمی سلام .نقل قول:
یکی از مخالفان سرسخت تغییر پانل مخابرات در آن روزگاران :دی
بگذریم ، داستان این سرویس چجوریاست ؟ هزینش و ... ؟ اطلاعی دارید ؟
احتمالا میخوان یه طرحی چیزی بزارن که از سایت fileniko.com که ماله خوده مخابراته رایگان دانلود کنیم
دوستانی که امسال مودم رایگان از مخابرات گرفتید مودل و برندش چی بود؟؟
درود بر همگی ...
یک DNS جدید پیدا کردم که مال سروش رسانه هست ... 81.12.12.201 نمیدونم بیشترین کاربرد چی هست ... دوستان دیگر هم پینگ بگیرید.
سرویس کمپین من چند روزه تموم شده اما هنوز میتونم از سرویسم استفاده کنم در صورتی که در هیچ ترافیکی وجود ندارد ...
فقط آریافون برای مشاهده دلیلش به تاپیک آریافون رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- هزینه بصورت اشتراک ماهیانه ثابت و بدون محدودیت دانلود است ، هزینه ماهیانه دقیق هم هنوز مشخص نشده ولی بیشتر از 5 هزار تومان و کمتر از 10 هزار تومان خواهد بودنقل قول:
2- در این سرویس چندین گیم سرور با سرعت و کیفیت هم جهت انواع بازیها در نظر گرفته شده است
3- همانطور که مخابرات استان خراسان رضوی با پلوتو خداحافظی کرد استان اصفهان هم بزودی با پلوتو خداحافظی خواهد کرد و یک پانل بسیار حرفه ای جایگزین آن خواهد شد.
مطلب اول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مطلب دوم اینکه جدا پلوتون عوض میشه؟ خدا را شکر. از این پنل کاربری اینقدر بدم میومد که نگو.
Huawei HG532eنقل قول:
برای دوستانی که درخواست عکس داشتند از سرویس جدید وایرلس ... این نکته را هم بگم که از زمانی که فیلترینگ هوشمند اجرا شده وضعیت سرور های خارجی بد شده در صورتی که پینگ در حال حاضر زیر 60 بود...
این دستور رو هم بزن یه عکس بگیر:نقل قول:
tracert -d -w 1 4.2.2.4
آقا فکرکنم منزل جدید ما فعلا تلفن نداره و باید تقاضا بدیم که چند ماهی طول میکشه ، تازه اگه پورت خالی باشه و زود بدننقل قول:
اگه بخوام چندماه وایرلس بگیرم این که شما داری چطوریه ؟ منزل طبقه سومه
شهر اصفهان هستم
این وایرلس که شما داری راضی هستی ؟ از کجا باید بگیرم ؟ قیمتش چقدر میشه ؟
گفتین شبانه رایگان نداره ؟
وایمکس ایرانسل هم که مزخرفه ف سرویس بیشتر از 128 نمیده مثه اینکه ، و کلا مزخرفه، ارزش نداره
درود بر شما...نقل قول:
ارتفاع ساختمان شما مهم است ...
وایرلس همیشه در حال پیشرفت بوده و هست وایمکس یک فناوری سوخته به حساب میاد...
من کاملا راضی هستم نواسانات قطعی و کندی سرعت معنی نداره..
شبانه 50 درصد تخفیف است.
قیمتش بستگی به رادیو وایرلس شما کابل و تعرفه متفاوت است...
اسم شرکت و تعرفه ها در پایین هست.
محتوای مخفی: سایت
درود :n12:نقل قول:
خیلی ممنون
شما 3 مگا بیت داری یا 6 ؟ سرعتش گفتین روی 1 مگابایت هست ؟
شبانه نیم بهاش از ساعت چند تا چنده ؟
به غیر از هزینه این سرویس باید چی بخرم ؟ رادیو وایرلس؟ راهنمایی کنین چون من تاحالا وایرلس استفاده نکردم
مثلا سرویس 6 مگ سه ماهه 20 گیگ بگیرم اگه ترافیک تموم شد میشه ترافیک بخرم ؟ هر گیگ چند میده ؟
سرعتهای دانلود روز و شب سرویس های 3 مگ ، 6 مگ و 9 مگ هم لطفا بگین ببینم کدوم برام خوبه
راستش از رانژه کردن خط خیلی راضی بودم. دم مخابرات گرم. زیر 24 ساعت بعد از درخواستم خطم رو رانژه کردن. سرعتش هم از حق نگذریم بد نیست خوبه (الان در کل adsl ها عصر تا آخر شب حال خوبی ندارن و پینگ و تک کانکشن و اینها تو هر isp ی به فنا میره.)
ولی خوب متاسفانه برای تخلیه یه کم داره طول میکشه. شنبه رفتم درخواست دادم مثل اینکه سه شنبه تازه وارد سیستم شده.
دیگه گفت برو تا تخلیه شه. اینطور که مسئول مخابرات گفت چون سامانه قطعی و وصلی داره تو این چند روز به خاطر این زمان میبره.
من برای پینگ میخوام صبا رو هم یه تست کنم. اگه اونم تو پینگ راضی کننده نبود شاید برگردم دوباره و سرویس مدت دار تمدید کنم شاید بشه سرعت بالا گرفت. فقط ایشاال... طرحها باقی بمونن. دمشون گرم بازم خوبه به خدا.... با این وضعی isp ها...
سلام دوستان عزیز
طرح 2 مگابیت پاییزه برای من فعال شد فقط میخواستم بدونم شبانه از 1 تا 7 هست یا 2 تا 7 صبح
شبانه از 1 تا 7نقل قول:
آی پی : 217.219.1
سرویس 9 مگ دارم ...نقل قول:
از ساعت 1 شروع میشه ...
یک آنتن وایرلس هست که روی پشت بام نصب میشود که نوع آنتن هم بر اساس ساختمان شما انتخاب میشود تمام این موارد توسط خود شرکت انجام میشود.
ترافیک اضافی سرویس های وایرلس از 5 گیگ 25 تومان شروع میشود.
هرچه سرعت بیشتر باشه ترافیک بیشتری هم مصرف میشود به نظرم سرویس 3 مگ برای شما مناسب باشد... برای اینکه سریع تر به نتیجه برسید با شرکت تماس بگیرید بخش فروش بیشر شما را راهنمایی میکنند و مکان شما را هم از نظر پوشش بررسی میکنند.
با سلام؛
دوستان عزیز، ممکنه به راهی پیشنهاد بدبد یا تلفنی چیزی که خطم و رو 5 مگ یا بالاتر ببندن؟ (به جز شکایت)
الان طرح مخصوص حرفه ای ها رو دارم اما سرعت بین 1 مگ و 2 مگ ...
سرعت دانلودت بین 1مگ یا 2مگ هست ؟!نقل قول:
اگه این فایل نیکو منظور باشه که خوب زیر نظر مخابرات قطعا بازی ای مثل GTA V توی اون سایت نمیاد !نقل قول:
ازون بگذریم ، من الان Dragon Age بازی که دو روز پیش عرضه شده رو گذاشتم برا دانلود ، تو این سایت فایل نیکو که نبود !
تا بیان پنل رو عوض کنن و این سرویس رو اضافه کنند یک سالی میشه !
ایکاش یکم روی کیفیت این اینترنت کار میکردن ! وسط کار خیلی قطعی داره ! یک دفعه دیگه دانلود نمیکنه ! یک بارم سرعت دانلود توپ ، سایتارو رو بدتر از دیال آپ باز میکنه ... !
بله |:نقل قول:
دادا تا به خودت تکون ندی به هیچ نتیجه ای نمیرسی ! با تلقن و ... کارت راه نمیفته ، میتونی با 2020 امتحان کنی ، ولی فایده ای نداره ! سعی میکنن بپیچوننت !نقل قول:
یعنی دقیقا چی کار کنم الان؟!نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
ساختمان 5 طبقه هست و ارتفاع زیادی داره تقریبا
سرعت 3 مگ بگیرم سرعت دانلودش چقدر میشه ؟
6 مگ چقدره سرعتش ؟
خواهش میکنم دوست عزیز...نقل قول:
سرعت 3 مگ 420 با IDM
سرعت 6 مگ 720 با IDM
سرعت دانلود و آپلود برابر است...
:n19:نقل قول:
شبانه از 1 تا ساعت چند هست؟
شبانه نیم بها هم همین سرعت رو میده ؟ مثل روز ؟ :n18:
:12:
:25:
راستی هزینه آنتن چقدر میشه ؟
از ساعت 1 تا 7 ... ضریب اشتراک سرویس وایرلس 1به1 یعنی هیچ کاهش سرعتی وجود ندارد...احتمال داره شبانه در آینده شامل تخفیف بیشتری شود.نقل قول:
هزینه آنتن از 240 هزارتومان شروع میشود به بالا ... مدل های متفاوتی وجود دارد.
اگه تخفیف شبانه بیشتر بشه عالیه :n01: کاش شبانه رایگان داشت :n02: یا حداقل 80 یا 90% تخفیفنقل قول:
آقا شما میخوای dragon age رو بزای PC دانلود کنی ؟نقل قول:
من تو اینترنت گشتم انگار کرک درست حسابی براش نیومده...
نه هنوز کرک نیومدهنقل قول:
دوستان دو سوال؟؟
من پارسال برج 9 که کمپین ثبت نام کردم دیگه برج 10 که اومد شارژ نشد و از برج 11 یکم هر ماه شارژ شد و هزینشم افتاد. الان من کمپین ثبت نام کنم ماه بعد شارژ نمیشه و مثل پارسال از برج 11 شارژ میشه؟؟؟
سوال دومم اینه که من الان اینترنتی کمپین ثبت نام کنم میتونم براش یوزر پسورد تعریف کنم و همون موقع به کار بندازمش؟؟؟؟
سوال اولت رو اطلاعی ندارم.نقل قول:
ولی سوال دوم،حتما باید بری مخابرات با یک کپی کارت ملی تا اونا فعال کنند برات
پس چه جوریه من خیلی ها رو تو انجمن دیدم که میگفتن خودشون یوزر پسورد تو پنل تعیین میکنن و واینمیسن که بهشون زنگ بزنن. من که تا حالا چند تا طرح برداشتم هیچ کدومش مخابرات نرفتم یا بهم زنگ زدن یوزر پسورد دادن یا زنگ زدن گفتن بیا فلان جا یوزر پسورد بگیرنقل قول:
خوب تا اونها حساب رو برات فعال نکنند نمی تونی وصل شی.میتونی منتظر تلفن اونها باشی ولی اگه بری مخابرات کارت زودتر راه میفتهنقل قول:
دوست عزیز خط شما فیبر نوریه DLC مثل خط ما مخابرات هم روی این خطوط نمیتونه بیشتر 220 kb سرعت بده یا به نوعی دیگه بیشتر از 1.55 مگابیت سرعت بده من خودم 10 مگ گرفتم با شبانه رایگان ولی چون خطمون dlc هست بیشتر از 220 سرعت نمیشهنقل قول:
توی این خطوط چون باید سیگنال نوری تبدیل بشه به سیگنال معمولی بعد از طریق کافو ها به خونه های ما برسه تهیجزات توی کافو ها ضعیفه و نمیشه بیشتر از 220 داد مگه این که تهیزات عوض بشن در صورتی که توی کشور های پیشرفته اصلا اینترنت با سرعت فوق العاده بالارو روی خطوط فیبر نوری میدن :v