ببخشید امروز رفتم سره یه لپ تاپی از N53SN پرسیدم گفت اینو نداریم فقط N53S داریم هیچ فرقی با هم نداشتند فقط رم این 4 بود حالا میخواستم ببینم راست میگه ؟ تو همین حدود شما چی پیشنهاد میکنید؟فقط مثل N53SN باشه ؟
ببخشید امروز رفتم سره یه لپ تاپی از N53SN پرسیدم گفت اینو نداریم فقط N53S داریم هیچ فرقی با هم نداشتند فقط رم این 4 بود حالا میخواستم ببینم راست میگه ؟ تو همین حدود شما چی پیشنهاد میکنید؟فقط مثل N53SN باشه ؟
سلام دوستان !
یه بودجه ی ماکزیمم 1250 دارم ! ... 1100 بشه مناسب تره ! ... یه لپ تاپ میخوام که :
- گارانتی معتبر داشته باشه
- پول اسم شرکت سازندش رو فقط ندم ! ... خود لپ تاپ هم باید بیارزه !
- احتمالا باید تحمل استفاده ی زیاد در روز رو داشته باشه !!!
- زیاد بازی نمیکنم .. اما نمیخوام زیاد هم از لحاظ گرافیکی کم بیاره
- بیشتر برام سرعتش مهمه
- باتری هم یه فاکتور مهم برام هست
- هارد 500 و یا بالاتر
من از Dell Inspiron 5110 i7 خوشم اومده .. اما نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه !
سلام دوستان ،من هنوز موفق به خريد n43sl نشدم ، يعني به كسي سفارش دادم هنوز نياورده ، مي خواستم ببينم چيزي رو دستش اومده؟؟
14 اينچ بهتري اومده اين چند وقته؟
دوستان یه نوت بوک 14 اینچ می خوام از اسوس که سی پی یوی سندی بریج داشته باشه و قدرتمند باشه.
اگه گرافیک متوسط رو به بالایی هم داشته باشه بهتر.
قیمت حدود 1300000.
مرسی
دوستان یه لپ تا حدود 1 تومن تا 1200 حداکثر میخوام که زیبایش برم خیلی خیلی مهم هستش و cpu عالی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
این سوال رو قبلا مطرح کردم اما جوابی نگرفتم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
تا سقف 1.5 میلیون تومان می خوام برای شخصی نوت بوک بگیرم؛ فاکتورهای زیر برام مهم هستند:
1- وزن مناسب جهت حمل و نقل = بین 1.7 کیلو تا 2.4
2- استحکام و کیفیت بالای قطعات + کارکرد مناسب در دراز مدت= حداقل 3 سال
3- کیفیت بالای صحفه نمایش
4- طراحی مناسب و زیبا
5- استفاده از سختافزارهای جدید؛ همانند پردازندههای سندی بریج و غیره...
6- پشتیبانی از پورت های جدید نظیر USB 3.0
7- داغ نکردن و داشتن کیفیت مناسب در طول روز؛ به طور مثال کارکرد روزانه 3 تا 10 ساعت
8- اجرای سریع و بدون مشکل نرم افزارهای گرافیکی نظیر فتوشاپ،پریمیر ، ایلوستراتور و یا طراحی وب نظیر دریموور و داشتن توان مناسب برای کشش چند پروژه به صورت لایه باز در این برنامهها و به طور مثال ، توانایی اجرای تبهای بالا در مروگر ، 30 به بالا
9-نگه داشتن شارژ باتری حداقل 4 ساعت
10- صحفه نمایش 13.3 اینچ تا 15 اینچ
به هیچ وجه سراغ برندهای HP، Dell, Acer, Toshiba, MSI, Leveno نخواهم رفت و بیشتر تمرکز روی برند سونی و ایسوس دارم.
دیگه به صورت کامل، خواستهها رو بیان کردم و با چنین مشخصاتی، کمتر لپ تاپی پیدا میشه که تمام ویژگیهای بالا رو داشته باشه اما به نظرم مدلهای زیر میتونه مناسب باشه
لطفا با توجه به شرایط بالا، مدلهای پیشنهادی خودتون رو بگید
بنده خودم مدلهای زیر مدل نظرم هست و شاید تونستم بودجه رو افزایش بدم
ایسوس N82 با وزن 2.4 کیلو
ایسوس N53 با وزن 2.4 کیلو
سونی SB11FX : این مدل شرایط خیلی خوبی داره اما به نظر شما با چنین وزنی و سبک وزن بودنش، می تونه روزی چند ساعت بدون مشکل کار کنه ؟ و برنامههایی که گفتم رو بدون مشکل با چند پروژه باز کنه؟
سونی S137 GG
سونی S136FG
در کل با توجه به شرایطم که در بالا گفتم، بهترین انتخاب رو تو رنج 1.500 کدوم می دونید؟
شاید مدلی که مد نظر شماست تو لیست نباشه؛ هر مدلی رو که فکر می کنید مناسب هست؛ بفرمایید
با تشکر از دوستان...
الان دیدم چندتا بچه ها قصد خرید اسوس 14 اینچی دارن هر کی رفت بازار asus n43sn ویا n43sl با ویندوز اورجینال دید بیاد آدرس بده به من ممنون میشم من همه تصمیمو گرفتم فقط مشکلم نداشتن ویندوز 7 اورجیناله
نقل قول:نقل قول:
قیمت این مدل ایسوس _ N43SL _ با CPU core i5 و بدون بلوری چند است؟(توی سایت ایسوس مدل core i5 را داره اما تو سایتهای فروش ایرانی فقط core i7 را دیدم. )
نقل قول:
قیمتش چقده عزیز؟؟؟
خبر داری؟
استقامت لپتاپ هم مهمه راستی یادم رفت :D .....محکم باشه :D
نقل قول:
F217 بالای 3 میلیون تومان قیمت داره ، بیخیالش!
برای کارت هم گفتم سری لتتیتیود از دل و سری elitebook از HP مناسب هستند
دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه؟ کسی داشته یا دیده؟( تو بخش مربوطه پرسیدم کسی جواب نداد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
asus n43sl /i7-2630/4/640/gt 540 2gb/usb3/blray/1280
این قیمت از کجاست و با چه گارانتی؟نقل قول:
امرتات با همین مشخصات قیمت زده 1.540
ویرایش : فکر کنم امرتات زیادی بالا گفته.
سوال : آیا n43sl یا n53sv با پردازنده i5 هم هست تو بازار؟
JL و JM هست با گارانتی الماس هست اگه پیدا کردی ماروهم بی خبر نذار:10:
L502 قیمتش حدود 1.500نقل قول:
دوستان ی لپ تاپ تا 1.400م به ما معرفی کنید که مشخصاتش :
Cpu i7 sandy bridge
Ram 8g
Hdd 640 ya bishtar..
Vga az 540m dg kamtar nabashe..
ممنون.
بیشتر هم نظرش روی ام اس آی و سونی،بعدش اچ پی و لنوو و دلو اینا..
سلامنقل قول:
سونی نمیتونی با این مشخصات و بودجه لپ تاپی بگیری.
از msi هم اینو پیدا کردمGE620 ولی نمیدونم قیمتش چنده
میتونی دل 5110 و ایسر 5750 هم بگیری
که بین این 2 تا من 5750 رو تایید میکنم همه چیزش ردیفه فقط 2 گیگ رم بندازی کنارش همون کانفیگی میشه که خودت میخوایی قیمتشم 1050 هست.
ممنون.یعنی 5750 با این قیمت که شما گفتی رمش 6ه ؟نقل قول:
اچ پی از سری 6ش کدوماش با آی سون و رم 8ه ؟
شرمنده، این رو از قلم انداختم که منظورم i5 نسل دوم هست. اگه اشتباه نکنم غیر از sv , sl , sn بقیه سری n ها نسل اول هستند.نقل قول:
xps l502x هم با این کانفیگ و قیمت هستش.نقل قول:
دوستان ی لپ تاپ تا 1.400م به ما معرفی کنید که مشخصاتش :
Cpu i7 sandy bridge
Ram 8g
Hdd 640 ya bishtar..
Vga az 540m dg kamtar nabashe..
ممنون.
بیشتر هم نظرش روی ام اس آی و سونی،بعدش اچ پی و لنوو و دلو اینا..
[PHP]http://rayansaba.com/index.php?ukey=category_search&search_with_change_ category_ability=yes&categoryID=100&search_name=DE LL+-+XPS&search_price_from=&search_price_to=&search_in _subcategory=1&advanced_search_in_category=%D8%AC% D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88[/PHP]
:18: پس چرا پیشنهاد دادی خوب:31:نقل قول:
سری Latitude رو سرچ کردم سایز 16 به بالا پیدا نکردم
سری elitebook رو در سایت hp سرچ کردم همه 14 اینچ فقط تو سایت نشون می ده.
مدل خاصی تو این سری موجود است؟
تفاوت hp dm4t با hp dm4x تو چیه ؟!!
ارزش خرید رو داره ؟!!
سری dm مشکل داغ کردن و اینجور چیزا رو دارن یا نه ( داغ کردن غیر عادی )
مطمئنی این مدلشم هست f13wfx/bcنقل قول:
سلام.
میشه یه لپ تاپ به من معرفی کنید که keyboard back light داشته باشه.
ترجیحا usb3 داشته باشه و حد اقل ci5 و حتما 14 اینچ باشه
بله 5750 با همین قیمته و حتی پایین تر هم میتونی پیداش کنی.نقل قول:
از hp هم میتونی 6080 با رم 6 گیگ و قیمت 1300
و 6090 با رم 8 گیگ و قیمت 1500 بگیری
البته این دو مدل hp گرافیکشون از 540 بالاتره.
دوستانی که نوت بوک N43SL رو معرفی کرده اند.
این نوت بوک مشکل بزرگی که داره رزولوشن پایین مانیتورشه به نظر من.
خب رزولیشنش 1366x768 هست و الان اکثر لپ تاپ ها با این رزولیشن هستند مگر بعضی از سری های سونی.(مثلا سری f مدل Sony Vaio F13WFX که رزولیشنش 1600 x 900 هست)نقل قول:
اگر برای کارهای مهندسی میخوایید ، درسته ؛ این لپ تاپ با این رزولیشن به درد نمیخوره ولی برای کارهای دیگه خوبه.
البته مشکل بزرگترش کیفیت کم نمایشگر است همانند بدی رنگها و زاویه دید کم و اینکه رنگ سیاه رو خاکستری نشون میده!نقل قول:
حالا یعنی مدل دیگه ای وجود نداره شبیه به N43SL ولی رزولوشن بالاتر و کیفیت مانیتور بهتری داشته باشه ؟
حالا اگه وجود نداره ، از اسوس 15.5 اینچ با مشخصاتی شبیه به همین چی ؟
سلام دوستان
کسی میتونه تا حد 1.5 یه لپ تاپ ایسوس خوب معرفی کنه؟ترجیحا i7 باشه با گرافیک 1 گیگ.
درضمن رشته م معماریه و واسه برنامه های 3d max & cad لازمش دارم.
نقل قول:
يعني چي مي شه خواهشا توضيح بديد؟؟؟ مانيتورش چه ايرادي داره؟ من از نزديك باهاش كار كردم توي پاساژ ها ، به نگاه اول مساله اي نداشت مانيتور ، خواهشا توضيح بيشتر بديد؟؟
+ چرا به درد كاراي مهندسي نمي خوره؟ چه كاري مثلا؟
ممنونم ميشم
مدل k53sv/i7 2to2.9/6/640/2g/bamouse میتونی ببری حدود 1200نقل قول:
تو این تاپیک پست شماره 3 رو بخون (اگه کل تاپیکم خوندی بد نیست :31:)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=498157
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
با چه گارانتی ؟نقل قول:
به دلیل پایین بودن تعداد پیکسلهای افقی و عمودی به درد بازی کردن در جزئیات بالا و یا تماشای فیلمهای Full HD نمی خوره.نقل قول:
من خودم الان یه مدل سندی بریج با رزولوشن بالاتر می خوام 14 یا 15 اینچ که نمیدونم چکار کنم.
چون N43 و N53 جفتشون فول اچ دی دارند اما اونی که تو بازاره فول اچی دی نیست.
به نظرم منظور شما از رزولیشن پایین "کیفیت " پایین صفحه نمایش بوده . درسته؟نقل قول:
در اکثر مواقع رزولوشن پایین همون کیفیت پایین رو معنا میده چون معمولا بی کیفیت ترین و ارزون ترین مونیتور ها همون مانیتورهای با رزولوشن پایین (1366*768) هستند که غیر از رزولوشن پایین از لحاظ های دیگر هم بی کیفیت هستند ولی مانیتورهای گرونتر که رزولوشن بالاتری هم دارند از لحاظ های دیگر (رنگ و کنتراست و زاویه دید) بهتر هستند.نقل قول:
دلیل اینکه به درد کارای مهندسی نمیخوره اینه که رزولوشن عمودی آن (768) خیلی کمه و تو نرم افزار های طراحی toolbar ها و menu های برنامه و taskbar ویندوز بیشتر از 200 پیکسل عمودی را اشغال میکنند و در قسمت اصلی طراحی جایی برای کار بر روی مدل باقی نمیماند یعنی فضای مفید کاری کوچکی دارید که برای کسانی که کار حرفه ای انجام میدهند کار در این فضای کم غیر ممکن است.نقل قول:
راه حل چيه؟ چه رزولوشني نيازه؟ اصلا تو اين رنج رزولوشن بالاتر هست؟؟ اينو احساس كرده بودم كه يكم فضاي نمايشي كه دارم تنگه اما نمي دونستم ماله اين قضيه است !نقل قول:
+ فاعدتا كاراي معماري هم كه ازين قاعده مستثني نيست!؟
چقدر تعيين كننده است؟
مثله اينكه اساس اين همه مدت تصميم گيري و بالاخره به نتيجه رسيدن مون كلا رفت رو هوا!
مرسي بابت اطلاعات
سلام دوستان. لپتاپ Sony برای کار های برنامه نویس تحت وب و اینترنت و تمشای فیلم و ... چی کانفیگی پیشنهاد میکنید.
چون میخوام Webserver روش راه اندازی کنم ، min کانفیگ مورد نظر خودم :
RAM : 4 DDR3
CPU : Core i 5
Hard : 320 & Up
و صفحه نمایش با کیفیت حدود 15 اینچ ولی Res بالا.
بودجه هم حدود 1.500.000
یک سری از دوستان سری F رو پیشنهاد دادن
در ضمن چون برای نمایش نمونه کار ها هم میخوام ازش استفاده کنم ، خوشگل باشه :D
بازی High End باهاش انجام نمیدم. فوقش میشه Cod آنلاین و ..
مرسی از همه شما خوبان :11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو چه سایزی میخوای بگم چی ببرنقل قول:
کارای معماری چون همش طراحی است بیشتر از هر رشته ی دیگه به رزولوشن بالاتر احتیاج داره.نقل قول:
کلا رزولوشن عمودی 900 به بالا خیلی بهتره که متاسفانه قیمت بالاتری رو دارن و میتونید روی لپتاپ های سونی ، دل Latitude و لنوو Thinkpad به راحتی پیدا کنید که البته کانفیگ های بالای این لپتاپ ها گرانقیمت هستند.
البته توجه داشته باشید برای کسی که بطور حرفه ای و مدام مشغول طراحی هستند رزولوشن پایین ایجاد دردسر میکنه و برای کسی که گاه گاهی طراحی میکند خیلی هم ایراد نداره.
و راه حل دیگه هم اینه که اگر بیشتر کار طراحی را در خانه یا یک جای ثابت انجام میدهید برای آنجا یک مانیتور external full hd خریداری کنید و از آن استفاده کنید.