کسی می دونه سرعت دانلود 64 شاتل چنده؟؟
Printable View
کسی می دونه سرعت دانلود 64 شاتل چنده؟؟
بخاطر هر دوی اینای که گفتی.نقل قول:
مگه مودم رو خاموش میکنی؟!نقل قول:
بین 8-10 دوست عزیز. زیاد با دیال آپ فرقی نداری. بدرد وبگردی میخوره.نقل قول:
نه ديگهنقل قول:
منظورم اين بود كه اي كاش 1 روشن ميشد مودم و 7 هم همراه با كامپيوتر خاموش ميشد:27:
چاره چیه میگی از کجا سرویس بگیریم....در ضمن ایکاش از سایت ُSpeedTest یه تست میگرفتی....نقل قول:
پسر تو اون شهر به اون بزرگی نمیتونی یه مودم پیدا کنی؟؟؟البته شوخی کردمنقل قول:
اگه کارت خیلی گیره میتونی یه سر به سایت Rayansaba بزنی سفارش آنلاین بدی...قیمت زده 52 تومن...
ما که آخرش نفهمیدیم فرق این مودم های مختلف تو چیه؟؟؟من که TPLINK دارم ازش خیلی راضی ام....
يابايد صبر كني wimaxنقل قول:
بياد كه تا خرداد سال آينده جزو محالات هستش
البته براي مراكزي كه فيبر نوري هستند براي adsl
تجهيزات ويژه مي خواهد كه خود مخابرات بايد ارتقا بدهد تو مراكز تلفن فعلاً خبري نيست اما دنبالش را بگير
برو مركز مخابراتتون بپرس
فرق آنچنانی نداره پارسا جان، اتفاقا همین تی پی لینک که داری و دیلینک که من دارم با اینکه نسبت به بقیه مودم ها ارزونتر و فراوونتر هست تو بازار، خیلی هم عالیه. مخصوصا منوش که خیلی راحته. من تا حالا با 4 تا آی اس پی از این همین دیلینک استفاده کردم، هیچ مشکلی هم نداشته.نقل قول:
با یه مدار ساده میشه این کارو کردنقل قول:
زمانی که من میخواستم adsl بگیرم یک سری هم به مخابرات زدم و شخصی همین مشکل شما را داشت و مدیر بخش مهندسی گفت که یک نامه بنویسه و درخواست خودش را اعلام کنه حتی متن نامه را هم گفت. و گفت که بعد از یک هفته کابل مسی میشه.نقل قول:
اینا از خداشونه که دوباره به جون آسفالت بیافتن.
سلام بچه ها
دارن کلا منطقه ما رو فیبر میزنن!
ولی هنوز به مانرسیدند (خداروشکر)
یعنی اگه فیبر نوری بشه
دیگه ADLS کر نمیکنه؟
مدارشا لطف كن!:46:نقل قول:
اوه اوه اوه! فکر کنم این بلا بزودی به سر هممون میاد! چون از اینور و اونور شنیدم برنامه فیبر نوری کردن خطها داره یواش یواش برای همه مراکز مخابراتی اجرا میشه. نه دیگه، adsl فقط با سیم زوج مسی کار میکنه. اونوقت باید بریم سراغ وایرلس، که اونم قیمتهاش سر به فلک میکشه، تازه این همه هزینه راه اندازی و خرید مودم اینا دادیم برای adsl، همش دود میشه!:41::41::41:نقل قول:
یعنی چی؟؟اون وقت بساط adsl نیومده باید جمع بشه؟؟؟پس واسه چی این همه تبلیغ میکنند؟؟؟؟نقل قول:
چرا دارن این مناطق شمارو فیبرنوری میکنن مثلا می خوان سرعت زیادشه وقتی زیربنای درست وحسابی نیست چه فایده ای داره:27::46:
والا چی بگم. فعلا که هست دارن تبلیغ میکنن و مشتری جذب میکنن. چون فرایند فیبر نوری شدن خطوط یهویی نمیشه که، بتدریج داره صورت میگیره، مشترک به مشترک و مرکز به مرکز!:13:نقل قول:
الان دارن رو وایمکس مانور میدن ... :21:نقل قول:
دیشب چقدر دیسکانکتی داشته! 13 بار تو 6 ساعت!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها رو از کجا پیدا میکنی؟؟؟نقل قول:
عجب! چقدر بد!من بیچاره تازه مشترک شاتل شدم هنوزم خطم رانژه نشده!این خبرو شنیدم خیلی ناراحت شدم!!!:13:خدا کنه حالا حالاها منطقه ی ما(شهید بهشتی) فیبر نوری نشه.نقل قول:
ای بابا ما هم که هر چی پست می زنیم پاک میشه ... بروبکس کارت طلایی دارم ... کسی خواست خبر بده ... تهران ...
راستی من چرا دیگه قطعی ندارم ؟؟؟؟ توپ داره کار میکنه
تو قسمت ترافیک مصرفی اون پایین 3 حالت هست.نقل قول:
گزارشات اتصالات pppoe
گزارش روزانه
گزارش ماهانه
اونی که گذاشتم اولی هست،یعنیpppoe
اینم روزانه ش. حدود 1100 مگ! این همه دی سی داشتم دیشب ولی بالای 1 گیگ دانلود داشتم، ببین اگه دی سی نداشتم چقدر میشد! آخه لینکهام اکانت دار نبود، آدرایو بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ميخوام سرويس Eco 512 شاتل را بگيرم چندتا سوال داشتم :
- براي درخواست بايد تماس بگيرم يا از طريق سايت شاتل اقدام كنم ؟
- سرعت اين سرويس چقدر هست ؟
- به نظر شما يك ماه بگيرم يا سه ماهه ؟
- تو سايت شاتل زده "هزينهي مودم 59.000 تومان و مودم بيسيم 99.000 تومان محاسبه ميگردد. " چه فرقي بين مودم بيسم و مودم معمولي هست ؟ مثلا بيسيم به مودم معمولي چه برتري داره ؟
- خود شاتل چه مودمي ميده ؟(منظورم مدلش هست)
- به نظر شما مودم رو خودم بگيرم يا از شاتل ؟
- اگه خودم بخوام مودم بگيرم شما چه مودمي رو پيشنهاد ميديد ؟
- اصلا مودم ADSL بايد چه ويژگي هايي داشته باشه؟
ممنون...
سلامنقل قول:
يك ماهه بگيري بهتره چون ترافيك حجميت براي يه ماه بيشتر ميشه (3 گيگ)
سرعتش حدود 64KB/s هست.
هم ميتونيد از طريق سايت شاتل سفارش بديد و هم اينكه حضوري به دفترشون (تو هر شهري كه هستيد، نمايندگي شاتل تو اون شهر) مراجعه كنيد.
مودم ها با هم فرقي به اون صورت نداره.
در مورد بيسيم و باسيم هم براي اين هست كه مودم باسيم رو بايد با كابل CAT5 به كامپيوتر وصل كنيد ولي بيسيم، علاوه بر كابل، به صورت Wireless هم تو محيط پخش ميشه و مثلاً با لپ تاپ بدون استفاده از سيم ميتونيد به اينترنت وصل بشيد.
معمولا سرعت بین 55 تا 65 هست ولی بیشتر بالای 60 هست.نقل قول:
بستگی به خودتون داره اگه خیلی زیاد مصرف دارید 1 ماهه وگرنه 3 ماهه هم خوبه
شاتل در شهر های مختلف مودم های مختلفی میده مثلا در اصفهان billion میدن.
از بیرون بگیری بهتره چون ارزونتر میشه و میتونی مدل های بهتری بگیری
asus am602 خوبه و با همه ی شرکت ها سازگاره و هم قیمت مناسبی داره حدود 500000 تومن.
با سلام خدمت دوستان محترم
می خواستم ببینم به نظر دوستان من سرویس ECO512 از شاتل بگیرم چه جوریه.
راستش یه مدتی هست که از داتک سرویس می گیرم و 128 نامحدود گرفتم و زیاد هم دانلود می کنم.
می خواستم ببینم به نظر دوستان این سرویس شاتل به درد من می خوره یا نه؟
با تشکر
اکوی شاتل شبهاش رایگانه(1 تا 7) و با 512 حدود 1.2 گیگ میتونید دانلود کنید.البته اگر در منطقه مخابراتی شما اکو ارائه کنه.نقل قول:
مودم data sheen و planet چه طوره ؟ با شاتل سازگاره ؟ کاراییش خوبه ؟ با 10هزار تخفیف میخوام بگیرم 40هزار از دوستم
در ضمن اون روش روشن شدن خودکار کامپیوتر و دانلود کردن رو کجا آموزش داده ؟ کدوم صفحه ؟ راهنمایی کنید
این پورتایی که شاتل مسدود میکنه مربوط به چی میشن ؟
با شاتل از تورنت میشه دانلود کرد یا نه ؟
سوال اول رو نمیدونم اما واسه من که با تورنت مشکلی نداره!:10:نقل قول:
سازگار بودنش که سازگارهنقل قول:
ولی مشکل اینجاس که چون تحت ساپورت خود شاتل نیست
پس نصب و راه اندازیش و احیاینا اگر مشکل برخورد کردی پای خودته
با خطهای رانژه شده و کابل مسی فعلا کاری ندارن. خیالتون راحت باشه.فقط دارن فیبر نوری اضافه میکنن.نقل قول:
از خود شاتل بگیری بهتره...بعدا بهت گیر نمیدن....نقل قول:
واسه 7 روز 1.5 گیگ مونده چی دانلود کنیم خوبه؟؟؟؟
سلام بر دوستان
یه دو روز فروم و بخصوص این تاپیک (این دو روزه داشتم برا کنکور میخوندم :31::31:الکی) نیومدم خوب دارد پیش میرد 7 صفحه رفته بود جلو
موفق باشید
پسر واسه کدوم کنکو میخونی؟؟نقل قول:
بهتره بگی میخوندی چون صبح پنجشنبه کنکور کاردانی به کارشناسی داشتم (برق الکترونیک)نقل قول:
در مورد مقدار حجمی که زیاد اوردی کافیه چند ساعت تو یوتیوب چرخ بزنی و شبکه های انلاین ببینی
منم دوره قبلی روز اخر فقط pmc_tv persia میدیدم تا حجمم تموم شد
موفق باشید
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
ای که این شاتل بیچاره کرد منو
تازگی که عشقی پورت میبندن!پورت 80 با چندتا دیگه رو بستن اصلا یاهو ساین این نمیشه EI قطعه،GFWL کانکت نمیشه
این قدر رو شاتل ایراد نگذارید. فکر کنم ایراد از کامپیوتر شما باشه. در بدترین شرایطی که گذشت از این مشکلات وجود نداشت. اگه میشه با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن.نقل قول: