آهانقل قول:
داداش این کتابا امسال تغییر کردن دیگه؟نه؟
خوب این تغییرات سال دیگه تو کنکور اعمال میشه،اون دوستمونم فک کنم واس کنکور 91 پرسید؟
آهانقل قول:
داداش این کتابا امسال تغییر کردن دیگه؟نه؟
خوب این تغییرات سال دیگه تو کنکور اعمال میشه،اون دوستمونم فک کنم واس کنکور 91 پرسید؟
الان درحال تحصیل تو چه مقطعی هستی دوست عزیز؟نقل قول:
خب گفتین کدوم کتابا تغییر کرده منم گفتم دیگه :دینقل قول:
بله امسال تغییر کردن ، یعنی کنکوری های 92 باید کتاب های جدید رو تهیه کنن، اون دوستمون نرفت کتاب رو نخرید که ؟ :دی
ممنون ار پاسخ سریع و قاطع شما دوستان همیشه در صحنه !:2:نقل قول:
پشت کنکوریم
برای سوالات سالهای قبل کنکور به نظرتون کتاب زرد کانون بهتره یا سوالات تشریحی که مثلا گاج برای کنکورای قبلی داده بهتره؟
کتاب های شیمی مبتکران مهندس بازرگان واقعا عالی هستند،اما اکیدا بهتون توصیه می کنم برای دو فصل آخر شیمی سال چهارم-پیش دانشگاهی- از کتاب خیلی سبز استفاده کنید،نه مبتکران! ولی در بقیه مقاطع مبتکران.
مثلا فصل آخر سال چهارم حداقل 3 سوال در موردش در کنکور مطرح میشه و خیلی راحت میشه به سوالات جواب داد،ولی نکته اینه که درست و مفهومی اون قسمتو یاد بگیرید،که کتاب مبتکران خوب اون قسمتو توضیح نداده!من سال گذشته که دانش آموز بودم دوتا شون رو خوندم که میگم!
چه تضمینی میدی؟:31:نقل قول:
اخه من میخواستم پس فردا شیمی پیش 2 مبتکرانو شروع کنم.:20:
نقل قول:عزیزم شما کدوم رشته درحال تحصیل هستی؟نقل قول:
ریاضی؟
ریاضیات مخصوصا تو رشته ریاضی فیزیک چندین درس داره
اگه ریاضی هستی ببین به این دوستمون چی میگم اگه ام نه که شرمندتم،دانش راهنمایی شمارو ندارم
ببین دوست من اول باید بیای تکلیف خودتو مشخص کنی میتونی همه این کتابارو آموزششو تا قبل کنکور فرا بگیری و تستاشم بزنی؟!نقل قول:
اگه آره اینارو بگیر :
حسابان : آموزش خیلی سبز
دیفرانسیل : آموزش رمزینه ( دوجلدی )
تست :هم میتونی مجموعه کتابای رمزینه (3 جلدی) رو بگیری که به نظر من خوبن،تستای دیفرانسیل و ریاضیات پایه رو داره که عملا میشه،همه اون چیزایی که شما میخواین
اگه اینو نخواستی شنیدم (تاکید میکنم خودم ندیدم)گاج سفید واس دیفرانسیل خوبه.
اگه نمیتونی اینکارو بکن :
دیگه حسابان خیلی سبزو نگیر و فقط برو دیف رمزینرو بخون،چون هرچی باشه خیلی از مباحث دیف و حسابان یکیه
درضمن ریاضی پایه ام لازم نی کتاب بگیری و میتونی با درسنامه کتاب تست رمزینه این مسئله ام حل کنی:11:
کتاب آموزشش منظورته دیگه،نه؟نقل قول:
منم این احساسو میکنم مهندس بازرگان یکم تو کتاب پیشش مثه کتابهای 2 و 3 کار نکرده!
میشه یکم مستند تر توضیح بدی؟
مثلا تو مثایسه کجاهای کتاب به این نتیجه رسیدی؟
بچه ها اگه کتاب تست مبتکران رو برای شیمی دارین به هی وجه عوضی نکنین و وقتتون رو فقط روی اون بزارین .
یه نکته دیگه هم عرض کنم که این فیزیک پیش دانشگاهی خیلی سبز وقت آدم رو خیلی هدر میده . توصیه میکنم از گاج سفید استفاده کنین
من کتاب تستش رو منظورم بود و درسنامه هاش،ولی توی کتاب آموزشش هم همین نکات بودنقل قول:
به طور مثال ما یه مبحث داریم توی فصل آخر در مورد سلول های گالوانی و ترتیب های قدرت کاهندگی و اکسندگی و یا الکترولیز،کتاب مبتکران نحوه ی توضیح و بیان این قسمت از کتابش طوری هست که آدم گیج میشه و در مواجهه با تستهایی که کمی پیچوندنش قاطی میکنه و چون این قسمت چند تا ترتیب حفظی و مفهومی مثل ترتیب های جدول تناوب داره و اینکه دو مبحث سلول گالوانی و الکترو لیز برعکس همدیگه هستند،واقعا توضیحات مبتکران کار رو واسه آدم آسون نمیکنه ولی خیلی سبز اومده طوری این قسمت ها و روند ها رو توضیح داده که یاد گرفتنش و تشخصی دادنشون توی تست های واقعا آسون شده
من خودم قبل از عید سال گذشته با مبتکران این بحثو خوندم و توی ازمون های قلمچی و سنجش و گزینه 2 هم شرکت کردم ولی نتیجه خوبی توی این قسمت شیمی نمیگرفتم،بعد از عید خیلی سبز رو گرفتم و تقریبا تمامی مسائل این بحثو راحت تحلیل میکردم و میزدم!توی کنکور هم 3تا سوال این مبحثو درست و راحت زدم!
حالا این توصیه منه،هرطور خودتون دوست دارید . . .
اینم بگم که من تمامی تست های مبتکران پیش دانشگاهی رو دو بار تا کنکور کامل زدم ولی درسنامش رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم.اصلا!
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
اینو موافقم فیزیک خیلی سبز خیلی بی فایده هست،برید سراغ گاج سفید!نقل قول:
خیلی سبزم مثه مبتکران دوتا کتاب داره ( آموزش و تست ) یانه ...؟نقل قول:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
نقل قول:گاج سفید ازنظر تستی تایید میشهنقل قول:
آموزشیم کتاب فار فوق العادس(مولفای اندیشه سازان قدیم)
ممنونم
دوستان من واسه شیمی کتابای مبتکرانو دارم
یعنی خیلی سبز بهتره؟
من هر دوتاش رو دارم و شیمی آزمون های گزینه دو رو هم بالای 80 میزنم ؛ به شما توصیه میکنم همون مبتکران رو بخونین .نقل قول:
داداش به فرض اینکه خیلی سبز بهتر باشه( فقط فرض )،آخه یعنی انقد اختلافشون زیاد هس که شما کتابتونو عوض کنین!!!نقل قول:
عالمو آدم میگن مبتکران،پس شمام هی رو منابعت به خودت شک راه نده و هر کتابی ،توهر درس داری همونو خیلی خوب بخون
:31:نقل قول:
نه هنوز نخریدم :31:پس تغییر محتوایی نکرده احتمالا فقط سوالای کنکور 90 اضافه شده :31:نقل قول:
من که گفتم:
:31:نقل قول:
خب اونی که دو تا رو داره چکار کنه :31:نقل قول:
بله که اونم همچین مساله مهمی نیسنقل قول:
میشه سوالات کنکور 90 و جوابشو به صورت تشریحی از اینترنت دانلود کرد و نیازی به خرید کتاب چاپ جدید نیس
اونموقع باید ببینه کدوم کتاب تو کدوم مبحث بهتر درس دادنشو میفهمه و بره همونو بخونه،اگه وقت داشت و لازم شد حتی یه مبحثو واس اینکه همه جوانبشو تسلط پیدا کنه،دوتا کتابو میخونه ولی اکیدا توصیه میکنم از همون اول یه کتاب بگیرید و رو همون یه کتاب خیلی خوب کار کنین،هی پولتونم نریزید تو جیب این انتشاراتیا:11:نقل قول:
ممنون پس همون مبتکرانو میخونم تست چی؟ همون؟
من دخترم
مبتکران منظور بچه ها کتاب تست مبتکران هست نه آموزشش . وقتتون رو برای آموزشش هدر ندین همون کتاب تست مبتکران به اندازه کافی ( و حتی بیشتر از نیاز ) آموزشتون میدهنقل قول:
من تستشو ندارم
بعد هندسه چطور
هم پایه هم تحلیلی
من هندسه مبتکران دارم ولی تو هندسه خیلی ضعیفم
تو تستم مبتکران یه چیز دیگسنقل قول:
2 و 3 و پیششو که من دارم و تاییدش میکنم 100%
درسنامه های عالی + تستای عالی + جوابهای تشریحی خوب
هندسه پایه :مبتکرانو دارین دیگه آدم چی بگه؟نقل قول:
نشر دریافت هم هندسه پایه داره که 1و2 تو یه کتابن،سبکشون تقریبا تو مایه های هم هستش اما خو دریافت جدیدتره دیگه
حالاکه همون مبتکرانو دارین همونو روش خوب کار کنین،انشالله که جواب میده
اگه نداد دوباره بیاید اینجا و بگین اون کتابو داشتین و نتیجه واستون نداشته،اونموقع دوستان منبع دیگه ای رو معرفی میکنن
هندسه تحلیلی :فار،دوجلده-آموزش به همراه تست و جلد دومم آزمون.حجمش اونقد زیاد نیس،از دو جلدیش نترسین
اگه از اینا خوشتون نیومد میتونین هم هندسه پایه و هم هندسه تحلیلی از گاج سفیدم استفاده کنین،درسنامه هاش خوبن و تستای خیلی خوبی داره که میتونه درصد پاسخگویی به تستای هندستونو به صورت قابل توجه افزایش بده،البته به شرط اینکه خوب خونده و فهمیده بشه
(یه چیزم داخل پرانتز بگم،اکثر دانش آموزای ما عادت دارن واس درس خوندن یه جا دراز بکشنو کتابو بگیرن جلوشونو حفظش کنن،حالا متاسفانه یا خوشبختانه دروسی مثه هندسه اینطوری نیس،یعنی نمیشه کتابو جلوت گذاشت و سوالو نگا کرد،بعد دید جوابش چی نوشته و بعدم فک بکنی درسو یاد گرفتی،نه اینجوری جواب نمیده،واس همینم هس که تو این نوع درسا همه دنبال منبع خوب میگردن،منبع خوب هس اما باید تو خوندن این دروس قلمو دستت بگیری و پا په پای نویسنده بیای جلو و مثالاشو حل کنیو وقت واسش بذاری،یعنی همه کتب کمک آموزشیه هندسه مجبورن همچین سبکیو پیگیری کنن چون در غیر اینصورت دیگه این درس هندسه نمیشه،از اونجاییم که ماها به اینجور درس خوندن عادت نداریم،پس هیچ کتابی که به دلمون بشینه پیدا نمیکنیم.اگه هندسه رو اونجوری که باید خوند،بخونیم،حتما از کتب کمک آموزشی ای که دستمون هس،لذت میبریم)
واسه این درسا کتابای خوبو میگین
عربی ایاد فیلی دارم میخوام بدونم کافیه؟ راستی من کتابای عربیمو ندارم
زبان ؟؟؟ یه کتابی که جامع باشه زبان باید بیشتر لغت بخونیم دیگه مگه نه؟ گرامر مشکل ندارم
دین و زندگی؟؟؟
بله برای توضیحات کافیه ولی تست عربی گاج سفید بگیرنقل قول:
زبان هم جامع خیلی سبز رو خوندم عالی بود و نترسیم از متن شبقره
دین و زندگی متنش فقط از روی کتاب بخون و تست عربی گاج عالیه البته متن درس رو هم کامل داره و پیام آیات
یعنی همه تست عربی گاج سفید میگیرن؟
نترسیم از متن واسه ریدینگ هست فقط؟
دین و زندگی نمیدونم گاج خوبه یا نه چون همگامان هم دیدم میگن خوبه
راستی کسی کتاب ریاضی با طعم گیلاس عباس مرادی داره؟ مباحث چیه چطوریه تست داره
نقل قول:عربی ایاد فیلی کافیه،اگه تموم کردی میتونی کتاب تست خیلی سبزم بگیری و یا گاج سفیدنقل قول:
زبان بدون هیچ شکی بهت کتاب زبان سال سوم و چهارم مبتکران ،نوشته دکتر شهاب اناریو توصیه میکنم،همه چیز مورد نیاز کنکور توش هس،میتونی خودتم ببینی،تازه سال چهارم یه سی دی هم داره که واسه درک مطلب هس،هرچند که درک مطلب تو این کتابشم خوب توضیح داده
دین و زندگی جامع همگامان
دين و زندگي جامع همگامان بهتره يا جامع گاج .؟
ادبيات كلك يا سبطي ؟ هيچكدوم از اين دو تا ادبيات جامع دارن ؟
رياضي تجربي چي ؟
گاج رو توصیه میکنم بهتون !نقل قول:
من دین و زدگی رو با گاج سفید بالای 85 میزنم معمولا . ازش راضی هستمنقل قول:
همگامان هم خیلی طرفدار داره ولی تست های تالیفیش سبکی رو دنبال میکن که هیچ شباهتی به کنکور سراسری ندارن . خیلی وقت تلف میکنه همگامان
ادبیان جامع خوب نیست ادبیات رو موضوعی و سپس مقطعی بخونین
من معارف همگامان دارم و ازش کاملا راضیم،تو درسنامش مشکلی نداره و به نظر من خیلی خوب و با نظم گفته،علاوه بر اون پیام آیاتم که دارهنقل قول:
ولی به قول دوستمون تو بعضی از تستای تالیفی یکم به دور از شیوه رایج این چن ساله سوال داره که اونم تو همه سوالا بد نیس که اینطوری بشه
ادبیاتم
آرایه : رمزینه
زبان فارسی : دریافت
قرابت معنایی : دریافت
املا و لغت : دریافت (اگر نیاز بود)
اگر به تست ادبیاتم احتیاج داشتی : خیلی سبز
ترجیح میدم دیگه ازتون سوال نکنم چون بار اول نیست که به سوال ساده من جواب نمیدین !
واسه فصل 3و4 فیزیک پیش از چی تست بزنم؟؟(نشرالگو, مبتکران محمودزاده,خیلی سبز یا خوشخوان؟)تستاش متوسط رو ب سخت باشه ولی در حد کنکور باشه......
ممنونم
اگه فزیک پیش خیلی سبز نوشته احمد مصلایی بود اونو بگیر(همونی که فیزیک 3 رو هم نوشته)نقل قول:
اگه نه گاج سفید
اگه بازم نه الگو
مبتکران هم فک نکنم کتاب مخصوص تست فیزیک داشته باشه،دقیق نمیدونم اگه ام داشته معروف نیس،همینا بهترن
از روی گاج سفید بزن . خیلی سبز وقت رو هدر میکنه .نقل قول:
از روی مبتکران محمودزاده هم برای امتحان نهایی بخون نه تست ؛ البته اگه توی آموزش دقیق و عمیق مفاهیم زیاد کار نکردی باید مبتکران محمودزاده رو هم بخونی حتما
درسته....نقل قول:
به نظر منم بهترین کتاب تست برا فیزیک گاج سفید بود. فقط قبل از تست زدن اول خوب اون مبحثو یاد بگیرین و مثال ها و تمرین ها کتابو مسلط شین. بعدش اگه جزوه معلمتون خوبه از روش بخونید و مثالهاشو حل کنید. بعدش برید سراغ تست. تست رو برا تثبیت یادگیری و تمرین و سرعت عمل باید انجام داد. نه برا یادگیری. بیشتریا اینو رعایت نمیکنن!
موفق باشین.:11:
بچه ها انتگرال و دیفرانسیل 1 ؛ تا کجای کتاب رو شامل میشه ؟
فکر کنم تا سر کاربرد مشتق.نقل قول:
سبز وقت گیره،الگو واسه بچه های تجربی خوب نیست واسه ریاضیا خوبه اونم در حد تسلط کامل!ولی همون گاج سفید رو بزننقل قول:
من پارسال هر سه رو کار کردم
بله،منم عرض کردم که گاج،اگه خوشش نیومد الگونقل قول:
خیلی سبزم اونجور که دیدم همون نویسنده قبلی هس و بدرد نمیخوره،فقط فیزیک 3 خیلی سبز خوبه که احمد مصلایی نوشته
راستی خیلی سبز ،فیزیک پیش نویسندش عوض نشده هنوز؟