درسته اون شرکتی که شما میگین شرکت معتمدآریاست طبقه سوم پاساژ سهندنقل قول:
Printable View
درسته اون شرکتی که شما میگین شرکت معتمدآریاست طبقه سوم پاساژ سهندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این پینگو نشون نمیده؟!!!!!!!!!!!!
خب پینگت کمتر از 1 میلی ثانیه هست که صفر نشون میده :31::31::31::31:نقل قول:
سرویس من که 512ه اگه شب بترکونه 1.5 میزنه یعنی میانگین سرعت یه چیز حدوده 55 در حالی که روزا سرعت بین 150 تا250ه.نقل قول:
تازشم خیلی وقتا هم هستش که شب از 400مگ بیشتر نمیزنه مثل چند شب قبل.
همونطور که میبینی دیشب بعد ساعت 1 هر دقیقه چند بار سرعت صفر میشه گاهی دیسکانکت میشه.
میانگین سرعت حدود 20کیلوبایت
[QUOTE=fanoostalaei;6392622]حسین خان این پینگ کاملا تخیلیه ! میخوای با الان با فتوشاپ یه سپیدتست برات درست کنم از همین مکس نت خودم پینگش صفر باشه ؟!نقل قول:
یا اشتباهی بوده یا ...
راستی من هم همین سرویس رو در نظر دارم . شاید بالای 200 کیلو هم بده
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دیشب مکس از حدود 11 تا صبح کامل قطع بود ! گفتم شاید دارن تعمیری بهبودی چیزی میدن به تجهیزات . الان که اومدم هم پینگ و هم دانلود بد تر شده ! دانلود شبانه 20 کیلوبایت !
آقا من کاری ندارم که کی چی میگه اما این لینک کاملا درست و تست خود سایته این هم لینک:
کد:http://www.speedtest.net/result/1445085423.png
کد:http://speedtest.net/result/1445123918.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوروسن نه گونه قالیب صبا، کیف توتسون
من باشتابمیرام نیه پینگیم بو بله چوخالیب،نه ایش دی گورسن،سیزینکیده بله دی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:41:
اسپید تست از این جور قاطی ها زیاد میزنهنقل قول:
پینگ صبا رفته رو 400
مال تو که 190 نوشته چه جوریه؟ من واقعا نمیدونم اشکال از کجاست چرا مال شما اینجوریه؟ یه نیگاه کنین به تست سرعت من؟ آخه میتونه اشکال از مرکز رجایی باشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:41:نقل قول:
خوش به حالت باو . حالا تو پینگت واسه خارج اینطوریه ! واسه ایران چنده ؟!نقل قول:
اگه ممکنه یه سپید تست با سرور استوکهولم بگیر
پینگ این سرورای ایرانم ببین چنده ؟
333.ir
sabanet.ir
maxnet.ir
عکس هم زحمت نکش . فقط یه میانگین بگو ممنون میشم
سرور استکهلم:نقل قول:
پینگ[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://333.ir
sabanet.ir
maxnet.ir
سرور استکهلم:نقل قول:
پینگ[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://333.ir
sabanet.ir
maxnet.ir
دمت گرم . شرمنده زحمت دادیم . راستش پینگ شما برای سرور باکو خیلی عالیه ! انظار داشتم برای استکهلم بهترم باشه !!
این برمیگرده به روترنیگ شرکت.نقل قول:
مثلا من به هلند و فرانسه و آلمان و انگلیس پینگ خوبی دارم اما با باکو افتضاحه! شهر های نواحی شمال کشور مثل تهران و تبریز و مناطق دریای خزر بعضی هاشون از لینک آذربایجان تغذیه میشن برای این پینگشون خوبه.
با تشکر از مسعود عزیز .به نکته خوبی اشاره کرد :31:نقل قول:
من با باکو و تفلیس پینگم ناجوره . ولی برای اروپا در حد قابل قبول هست
اگه عملی بشه بد بخت شدیمکد:http://www.winbeta.net/فروش-کیلویی-اینترنت-ممنوع/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d9%2581%25d8%25b1%25d9%2588%25d8%25b4-%25da%25a9%25db%258c%25d9%2584%25d9%2588%25db%258c%25db%258c-%25d8%25a7%25db%258c%25d9%2586%25d8%25aa%25d8%25b1%25d9%2586%25d8%25aa-%25d9%2585%25d9%2585%25d9%2586%25d9%2588%25d8%25b9
خاک تو سرشون عوض بهتر کردن دارن بد ترش میکنن
اعصابمو خراب کرده این پینگ، چرا اینجوریه!!!!!!!!!
بچه ها یه خبرهایی هست مثل اینکه
لینک زیر را ببینید :
چشمون آب نمیخوره . ایرانه دیگه
نقل قول:
حتما بخونيد!
کد:http://webshahr.org/?p=8358
من نمیدونم چرا کسی به پست های من توجهی نمیکنه
همین خبر گلمحمدی رو دو بار لینکشو دادم
و اگه اشتباه نکنم لینک اورومچی رو هم گذاشته بودم
اگه من لينك تكراري گذاشتم فقط يه دليل داره، چون من حدود 6 روز اينترنت نداشتم و وقتي كه بعد از 6 روز اومدم به تاپيك يه راست رفتم صفحه آخر رو خوندم و اون 7-6 صفحه اي كه تاپيك جلو رفته بود رو من اصلا نخوندم و اطلاع نداشتم كه شما هم همين لينك رو قبلا داده بودين
سلام دوستان گل
چند روزه که ترافيکم تموم شده و دنبال يه ISP خوب ميگردم که از هر لحاظ خوب باشه
همارا رو تمديد نميکنم چون تو اين مدت دهنمو سرويس کرد الان هم که پيام ميگه همون اشه و همون کاسه
پارس هم که رانژه زياده و ترافيک مثل صبا گرون
بقيه ISP ها هم که سرعتشون کمه
مکس هم که دوستان ميگن قاط داره
شاتل رو هم که کلا بيخال:31::31::31:
بعد..........(کمکم کنيد ...مردم از بي اينترنتي:31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:)
الان با دايل اپ اومدم که پينگ به بينهايت ميل کرده و با هزار بد بختي اين پست رو دادم
پسر خوب همه isp ها رو شستي گذاشتي كنار! ديگه جايي نموند كه!
اگه پول داري زودزود ترافيك بخري برو از صبا بگير و گرنه بهترين گزينه واسه تبريز هميشه مكس نتِ
نقل قول:
غیر از اینا اگه تونستی آی اس پی پیدا کنی ما رو هم بی خبر نذار:27:
خوب چون تا حالا هم مکس نت و هم صبا و هم شاتل و همارا و رسا رو تست کردم ايرادشون رو گفتم
پارس هم که گفتم 3 بار رفتم بگيرم به خاطر هزينه رانژه نگرفتم
حالا بگذريم که ترافيک صبا و شاتل و پارس همشون باهم يه قيمته البته شاتل تو ترافيکهاي بالا ارزونتره(اونم فقط ييييييکم)
ولي تو بين اينا صبا از نظر سرعت فوق العاده بود(ولي ساعت شبانه و قيمت ترافيکش بده)
بعد هم مکس(اين هم سرعتش برا 128 کمه برا من همين 120 بود)
صبا کلا قات زده پینگ :
گوگل 440
فرموم 940
4.2.2.4 420
صبانت.ای ار 25
.
.
.
.
.
.
.
.
صبا نیاین برین جای دیگه تبریزم داره به شهرای دیگه میپیونده
اهههههههههههههههههههه
حالا با اين وضعيت چي بگيرم
ايرانسل بهتره فعلا يه ماه از اون ميگيرم ببينم چي ميشه
با اين حساب بيخيال دانلود شبانه و چيز هاي ديگه(البته اج ايرانسل ميگيرم:31::31::31::31::31::31::31::31:)
ایرانسل که اشک همه رو درآورده.از چاله داری میری تو چاه:31:نقل قول:
ماکس فعلا مشکلی نداره.
پینگ با گوگل 156 با تابناک 25 سرور خود ماکس 7 میلی ثانیه.
من الان 128 نامحدود دارم و فکر کنم برای این سرویس از همه آی اس پی ها بیشتر سرعت میده.
با اين حساب بهتره که بيام همين مکس رو بگيرم
مکس کلاس يا توربو؟؟؟؟ کدوم بهتره
فکر نکنم ماکس نت بتونه راضیت کنه .پهنایی که صبا میداد دوبرابر ماکس بود که. تو هم که همیشه بهترین شرایط رو داشتی. ببینم قرصی چیزی نخوردی؟!!نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوستان عزیز اولا گفتم نماینده دیگه هزینه رانژه را همان 10 تومان می گیرد دوما هزینه ترافیک بالا در پارس نیز با تخفیف داده می شود
با تشکر-سید
نقل قول:
خوب مثلا 3 گيگ ترافيک تو پارس چقدر ميشه
و اون نماينده اي که ميگي هزينه رانژه رو 10 ميگيره کدومه؟؟؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
منظور؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31:نقل قول:
پینگ بالا باعث شده سایتها دیر باز بشن،روزها سرعت دانلود حدود 220 کیلوبایته ولی شبها خیلی بده،بعد از چهار شب تونستم ویندوز سون رو از آسان دانلود دانلود کنم:31:،یعنی شبها 4 تا فایلو همرمان میزاری دانلود کنه فوق فوقش 500 مگ دان میکنه،زنگ زدم پشتیبانی،خانمه گفت شبانه همینجوریه،ازش پرسیدم پس این پینگ ما چرا اینجوریه؟! میگه پینگ شما ایرادی نداره مشکل ار وبندوزتونه یا مودمتون رو خاموش روشن کنین.:41:
برو اینجا جواب سوال اول اینجاست...:نقل قول:
2-چند صفحه قبل گفتم پاساژ سهند طبقه سوم شرکت معتمدآریاکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl