دقیق الان حضور ذهن ندارم شکلشو ولی فکر میکنم اینکار رو نشه انجام داد.
عموما شکل لنت به صورتی هست که هر کدوم فقط در جای خودشون قرار میگیرن و پشت لنت هم معمولا علائم چپ و راست داره.
مشکلی که پیش میاد اینه که ممکنه بدلیل اینکه سرجای خودش نبستی، تکیه گاههای لنت نیروی کافی وارد نکنن و باعث کج شدن پین نگه دارنده بشه و نهایتا سبب میشه لنت گیر کنه و به دیسک فشار نیاره.
در گوشه های بالایی و پایینی لنت تکه گاههای تخت وجود دارن.
اما اگه لنت مثل این تصویر بصوزت قرینه ساخته شده باشه، پشتش نشانگر چپ و راست درج نمیکنن و اینهارو میشه هر جایی وصل کرد. حتی اونیکه نشانگر اتمام لنت داره رو هم میشه در جای نادرستش گذاشت. فقط مشکلش اینه که در موقع اتمام لنت صدا نمیده و یا اینکه فورا میشکنه و شما متوجه تموم شدن لنت نمیشی.
در مورد سیلندر و پیستون هم یه بار باید کامل بکشی بیرون. یعنی لنت رو در بیاری و یه چوب یا پیچ گوشتی بزاری لای دیسک بعد ترمز رو فشار بدی که کامل بیاد بیرون. دورش رو با مسواک و روغن ترمز تمیز کنی و فشار بدی بره داخل و یکی دوبار اینکارو تکرار کنی. تا یکمی روون شه. آخر سر هم خشکش کنی و لنت رو جا برنی.
حواست به مخزن روغن باشه چون ممکنه خالی بشه هوا بگیره و یا سر ریز کنه.
در مورد چراغ ABS هم من اشتباه گفتم. همیشه خاموشه. تو بعضی از ماشینها وقتی لنت تموم میشه بایستی abs روشن بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی.. ترمز پراید تک پیستونه . درسته؟
اگ تک پیستون باشه، یکطرفه رفتنش بخاطر کلاف دور لنته. کلاف یه نگهدارنده های پینی شکل دارن که میتونه عقب و جلو بره. این کلاف بایستی به راحتی عقب و جلو بره. که باز هم مشکل از رسوب گرفتگی پیناشه
من نتونستم عمس خوب پیدا کنم. ولی اینجا میگه اون پینها کجا هسنم.
تو انن سایت در بند 8 در مورد این نشون میده